Долу ръцете от Феро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Re: Долу ръцете от Феро

Мнениеот FILIP1912 » 09 дек 2012 18:45

botev_plovdlv написа:Абе кое как се пише незнам ама знам че колкото и тъпи темички като тази да пуснете Феро е Пътник и СЛАВА БОГУ.Подари на Цска .Локо Пловдив.Берое и Славия мачовете.Другия продажник е Бобан Грънчаров тоя автогол срещу Лудогорец е умишлен.Също и червения картон срещу Локото който си изкара.Още в началото на сезона някои хора казаха че Бобан е много добър играч ама ПРОДАЖЕН

С това си мнение доказа, че не си от Ботев. Да кажеш, че Бобан е продажник, защото получи втори жълт картон без да е извършил дори нарушение, ситуацията при която футболиста на противниковия отбор тръгна да прескача Бобан и нарочно си пусна крака и го удари бе коментирана дори от премиера и неговото мнение беше като нашето, че дори няма никакъв фаул. При автогола на Лудогорец първо Бобан правилно се опита да пресече топката тя му се удари и нещастно промени траекторията си, а при паса към нападателя на Лудогорец Бобан много хитро се беше изтеглил и го беше оставил в засада, покрита по незнайни причини от бека Станчев стоящ на повече от метър зад централния защитник.
Изображение

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 09 дек 2012 18:50

С това мнение ще ти докажа че съм от Ботев.Другия път като сме домакини ще влезна от тел.Тук и ще пиша и който пак се съмнява ще му кажа къде съм в момента на стадиона.-Айде разбрахме се.Никой от мойте приятели не харесва Феро с които ходим на мачовете.Само вие го харесвате.Един пусни мухата и тва е.Като не си съгласен Буфер си :twisted: и по друг начин мога да докажа.има един футболен менажер онлайн 7 пъти подред в него съм шампион с Ботев в А група.Gokickoff.com се казва

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 09 дек 2012 19:19

botev_plovdlv написа:С това мнение ще ти докажа че съм от Ботев.Другия път като сме домакини ще влезна от тел.Тук и ще пиша и който пак се съмнява ще му кажа къде съм в момента на стадиона.-Айде разбрахме се.Никой от мойте приятели не харесва Феро с които ходим на мачовете.Само вие го харесвате.Един пусни мухата и тва е.Като не си съгласен Буфер си :twisted: и по друг начин мога да докажа.има един футболен менажер онлайн 7 пъти подред в него съм шампион с Ботев в А група.Gokickoff.com се казва

Отивай да играеш на мениджъра - и ти и твоите приятели, дето само вие не харесвате Феро :) А това за Бобан бе най-голямата глупост, която успя да изръсиш. Много си елементарен майна, щом се връзваш на измислените поръчкови и платени интриганстски атаки срещу Ботев в медиите!Спри, че се излагаш!

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 09 дек 2012 19:48

Това не е в подкрепа на некадърника Феро, а анти Мъри.Времето ще покаже кой се излага.Всичко хубаво.Накрая на сезона ще говорим пак.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 09 дек 2012 23:59

С тая декларация ултрасите на Ботев яко се оляха... А преди няколко месеца се смееха на "бесите" и техните сепуко-декларации против Коко Динев :)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 10 дек 2012 00:12

Perroquet написа:С тая декларация ултрасите на Ботев яко се оляха... А преди няколко месеца се смееха на "бесите" и техните сепуко-декларации против Коко Динев :)

Оляли сме се били :shock: Само дето тази да я наречем декларация, НЕ Е ПРОТИВ който и да е било, а В ПОДКРЕПА на някого, когото мнозинството ботевисти уважава,харесва и подкрепя, какво смешно виждаш в това? Има огромна разлика, нали ;) Така че - не вървиш :mrgreen:

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 дек 2012 00:26

Ами формално е подкрепа, ама дефакто показвате кукиш на Собственика си. ;) От една страна "приемате всяко решение на Ръководството" , от втора страна декларирате "подкрепа за Феро" , а от трета страна точно Ръководството ви /Цветан Василев/ е решило да смени Феро :mrgreen: С една дума казвате на благодетеля си "Ти си некомпетентен , нищо не разбираш , ние феновете знаем по-добре кой става за треньор!" ... Такъв е смисълът на декларацията ви , и тя е много недалновидна.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 10 дек 2012 00:44

Perroquet написа:Ами формално е подкрепа, ама дефакто показвате кукиш на Собственика си. ;) От една страна "приемате всяко решение на Ръководството" , от втора страна декларирате "подкрепа за Феро" , а от трета страна точно Ръководството ви /Цветан Василев/ е решило да смени Феро :mrgreen: С една дума казвате на благодетеля си "Ти си некомпетентен , нищо не разбираш , ние феновете знаем по-добре кой става за треньор!" ... Такъв е смисълът на декларацията ви , и тя е много недалновидна.

Кой ти каза, че собственика е решил да смени треньора? Както написа едно момче във форума на Ботев треньор се сменя по две причини - недоволство на феновете или незадоволителни резултати. Публиката като цяло не е настроена срещу Ферарио и никой не му е поискал оставката, а тъй като пред отбора не са поставяни цели, то очевидно резултатите не могат да бъдат приемани за незадоволителни. Истината е, че около Цветан Василев се навъртат много хора, нямащи нищо общо с Ботев, но имащи желанието да му харчат парите и точно тези хора настояват в отбора да има промяна за да могат безработните им клиенти да си намерят добре платена работа. С декларацията си феновете на Ботев изразяват ясната си позиция, че подкрепят треньорското ръководство и се надяват собственика на отбора да се вслуша в тяхното мнение, като ясно подчертават че каквото и решение да вземе Цветан Василев ще се съобразят с него.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 10 дек 2012 01:15

Perroquet написа:С тая декларация ултрасите на Ботев яко се оляха... А преди няколко месеца се смееха на "бесите" и техните сепуко-декларации против Коко Динев :)

С разликата, че ботевистите подкрепят Феро, а буферите приеха Коко като Месия, а след година-две го изгониха :)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 дек 2012 13:54

13:44 - Ферарио Спасов вече не е страши треньор на Ботев. Новината съобщи самият той пред репортер на PlovdivDerby.com. Преди минути Феро се появи сам на стадиона и съобщи, че промяната е факт. "Разделяме се като нормални хора. Не очаквах такова нещо да ми се случи отново (след ЦСКА). Не сме обсъждали със собственика да заема друг пост в клуба. Решението явно бе взето отдавна. Днес само ми бе съобщено." - бяха първите думи на Феро. "Няма да водя отбора срещу Славия. Тук съм още няколко дни. Не искам да коментирам позицията на феновете сега. Ще направя това на пресконференция." - завърши Феро. Феро потвърди, че Мъри Стоилов е новият старши треньор на Ботев.

http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=71

Върни се в “Ботев”