Мъри в Ботев - ФАКТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Мъри сменя Феро в Ботев?
Ферарио е добър треньор. Не може да се очаква за един полусезон Ботев ще бие наред всички, така че ако го смените, за мен ще е грешка. 

По-глупава "новина" не бях чувал! Ако Мъри припари до Колежа... хахахаххаха!!! Ще има Ултимейт Сървайвал с Мъри Гриллс

YA GUNNERS YA
Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев
Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.
"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.
"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.

Мисля че трябва да му се даде още време.
Горките Ботев, с какво са заслужили такова наказание 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- metodito
- Контакти:
Интересно кои са хората, които работят с тея "осведомени източници". За "Левски", например бе ясно кой сменяше Гонзо още при назначаването му. Не стана много ясно обаче кой изливаше помия срещу Мъри още преди мача с Беверен. Под помия имам предвид наистина помия. Мога да се досетя кой стоеше зад пасквилите срещу Гонзо и Вили, но срещу Мъри и Муслин... Една от версиите ми, че това са били просто обикновени сплетници-журнали, но "журналистите" (кавичките не са случайни, тъй като визират едно доста голямо общество на нереализирали се футболисти и треньори, които си мислят, че "не им е бил даден шанс"...) не правят нищо безкористно - даже злобата им не е такава. Та голяма част от журналистите мислят с таксометър на мисъл. При "Левски" змиите никога не са се прибирали. Знаем горе-долу кои са, ма тях с л@йняна клечка не можеш ги бутна.
Важно е и вие да си намерите "змиите" кои са и да им стъпите на врата, защото...
100 про са от лагера на Ботев - нито са софиянци, нито локота.
С Феро винаги ще сте фактор, с Мъри... едва ли... Лично на мен ще ми е интересно да ви гледам в Европа. Но с толкова много чужденци...
Важно е и вие да си намерите "змиите" кои са и да им стъпите на врата, защото...
100 про са от лагера на Ботев - нито са софиянци, нито локота.
factotum написа:Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев
Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.
"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.
"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.
Има ли още някой, който се вързва на новините на Лайвспорт? Интервюто е измислено, а темата за смяната на треньора в Ботев е за ключ.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Гледал съм 3 мача на Ботев този сезон и в трите нищо не играха . С толкова чужденци очаквах да играят нещо , ама...Ферарио за мен е един измислен треньор , какъвто е и Ивайло Петев . Феро ли е къв там , не е човека за Ботев !
С разликата че Ивайло Петев е млад и амбициран , изкара цял сезон Б група , после цял А , обра де що има , и когато Лудогорец има критични моменти , слаби , дупки или квото е там , никой не го е сменил. Има желание да се учи човека , ходи по барселони , валенсии и т.н. курсове , опит да трупа , да се учи , и го прави с желание... Да наистина не е перфектен , има слаби страни , несигурен е , не експериментира ... но е млад и бъдещето като треньор е пред него , а желание не липсва .
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
И Гонг цитира новината
Явно в първия пролетен кръг ще се гледа сблъсък Вили - Мъри
Иначе тези слухове едва ли ще се отразят добре на Ботев в момента, което пък е идеално за нас 

Интересна новина...
И докато от разни червени олигофрени е нормално да има омраза и хейт към Мъри,то от сини колеги е недопустимо и учудващо странно
Та последно при Мъри Левски и националният отбор играеха някакъв футбол и имаха стил,бил той добър или лош - въпрос на вкус
Искам да кажа на канарите,че ако очаквате чудеса от Мъри веднага няма да ги получите.Обаче ако бъде оставен да работи,ама работи,а зад себе си има един истински спортен директор и мъжкар с твърда ръка като Кривия,успехите няма да закъснеят.Ще изгради отбор със стил на игра и с перспектива за бъдещето,а дали ще играете в ЕКТ тази или другата година е само въпрос на време.
Когато Стоилов напусна Левски през май 2008 той остави готов отбор с който играхме в следващите два сезона и който господата Велев,Достанич,Иванов и Петров не само че не развиха,ами и разсипаха и ако Батков не беше взел тотално грешното решение да го уволни,сега Левски можеше да е с 16 милиона евро напред.Точка.
Успех на Мъри и дано някой ден се завърне там където му е мястото - на "Герена".
Искам да кажа на канарите,че ако очаквате чудеса от Мъри веднага няма да ги получите.Обаче ако бъде оставен да работи,ама работи,а зад себе си има един истински спортен директор и мъжкар с твърда ръка като Кривия,успехите няма да закъснеят.Ще изгради отбор със стил на игра и с перспектива за бъдещето,а дали ще играете в ЕКТ тази или другата година е само въпрос на време.
Когато Стоилов напусна Левски през май 2008 той остави готов отбор с който играхме в следващите два сезона и който господата Велев,Достанич,Иванов и Петров не само че не развиха,ами и разсипаха и ако Батков не беше взел тотално грешното решение да го уволни,сега Левски можеше да е с 16 милиона евро напред.Точка.
Успех на Мъри и дано някой ден се завърне там където му е мястото - на "Герена".
Последна промяна от eelche на 05 дек 2012 17:12, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"