Не Мъри, а Моуриньо сменя Феро, както знаете и за него се говори, че напуска Реал Мадрид и ще е свободен след края на полусезона". Това заявиха от ръководството на Ботев потърсени от репортер на PlovdivNews.net по повод появилата се информация, че Мъри Стоилов сменя Ферарио Спасов в Ботев.
"С тези публикации се всява напрежение преди последните два мача преди зимната пауза. В момента мислим за две победи в оставащите две срещи с Етър за първенството и със Славия за Купата. На дневен ред е да се мотивират футболистите за тези срещи, а не смяна на треньора. Мачът със Славия не е отписан, ще направим и невъзможното да отстраним белите в борбата за Купата", заявиха от жълто- черния щаб в по- сериозен тон.
Мъри в Ботев - ФАКТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри сменя Феро в Ботев?
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Нищо вярно няма в тази информация, целта е да се увеличи напрежението в отбора. Ботев си има треньор и той е Феро!
Феро е мнoго готин човек,Ho Ботев е символа на бързия и нападателен футбол.Феро не го практикува.За Мъри не знам, времето ще покаже.
Ботев ще сбъркате ако направите това Феро е добър треньор, не че Мъри е лош но той знае само една схеам и един начин на игра и никога не го променя а това върши работа само ако си барселона
-
THE G.A.M.E
Не че съм ви гледал кой-знае колко мачове, но все пак е достатъчно да се каже, че не виждам стил ...
И това след половин година работа на Спасов.
А да се каже, че нямате добри играчи би-било грешка ...
Според мен Сапсов винаги достига до едно ниво ( което в интерес на истината - не е лошо ) ... Но след това, колкото и добри играчи да има, нивото си остава ... Същото.
И това след половин година работа на Спасов.
А да се каже, че нямате добри играчи би-било грешка ...
Според мен Сапсов винаги достига до едно ниво ( което в интерес на истината - не е лошо ) ... Но след това, колкото и добри играчи да има, нивото си остава ... Същото.
Феро няма да бъде сменян на полусезона!
Стандарт скоро ще въведе революционен формат за всекидневник - навит на руло. И без това за друго не става!
Стандарт скоро ще въведе революционен формат за всекидневник - навит на руло. И без това за друго не става!
Добър избор, Стоилов е много по-успял треньор от Спасов. В България мразим кадърните и успелите, но идването на Стоилов ще е добро за Ботев.
Канари няма от какво да се притеснявате с идването на Мъри ще практикувате правилен футбол още от самото начало 
- Raoul_Duke
Teo написа:Канари няма от какво да се притеснявате с идването на Мъри ще практикувате правилен футбол още от самото начало
Всъщност точно от това се притесняваме
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

[/offtopic]- bilyaletdinov
- Контакти:
Гледал съм 3 мача на Ботев този сезон и в трите нищо не играха . С толкова чужденци очаквах да играят нещо , ама...Ферарио за мен е един измислен треньор , какъвто е и Ивайло Петев . Феро ли е къв там , не е човека за Ботев !

И този път ще победиш шампионе!