гражданин от село написа:Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".
Зае*и ги! Като изумените "зелени" са.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".
[/center]delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:CTAHKO написа:Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата миИначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите
Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците
И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие
По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето
Кой ти забранява да пушиш навън бе НЕумен?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие
[/center]Alex написа:CTAHKO написа:Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие
Ако не можеш сам да си отговориш на този въпрос, то много е вероятно и да не разбереш обясненията на останалите... :Х
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
iori написа:Най-мразим докато пушим някой да ми яде на масата
Пържолата с ГМО под прикритие
Мутантите влизат в храната ни с фуража
CTAHKO написа:Alex написа:CTAHKO написа:Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие
Ако не можеш сам да си отговориш на този въпрос, то много е вероятно и да не разбереш обясненията на останалите... :Х
Не се опитвай да прехвърляш топката,а ми дай логичен отговорЗа себе си нямам логично обяснение
Аз лично,като не искам да ми пикаят по главата,не ходя там,където пикаят по главите на хората
Като ми се пие бира,отивам там,където се продава бира,а не в сладкарница "Неделя".Ама като ми се пуши,няма къде
Muscarin написа:iori написа:Най-мразим докато пушим някой да ми яде на масата
![]()
![]()
Протестирайте за това, пушачите сме ви най-малкия проблем:Пържолата с ГМО под прикритие
Мутантите влизат в храната ни с фуража
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=433675
KategorieC написа:гражданин от село написа:Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".
Зае*и ги! Като изумените "зелени" са.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Екип мексикански учени доказа, че птиците които живеят в градски условия, използват целулозата в цигарените филтри и фасове, за да изграждат гнездата си, като благодарение на материала, намаляват броят на паразитите, които навлизат в него, съобщава телевизия "Франс 24".
„За първи път разполагаме с доказателството, че филтрите от фасовете, могат да действат отблъскващо срещу паразити”, заявяват учените в своето изследване, публикувано в изданието на Biology Letters на британската Кралска научна общност.
По принцип паразитите, които съжителстват с птиците, могат да имат негативен ефект върху домакина, върху възможностите за репродукция и оцеляване.
Учените от Института по екология към националния свободен университет в Мексико Сити, са изследвали поведението на градска популация от врабчета и чинки по време на размножителния им период.
Целулозата от цигарените филтри присъствала в 89 % от гнездата на врабчетата и в над 86 % от тези на чинките. Нещо повече, гнездата на врабчетата съдържали средно по осем филтъра, а тези на чинките средно по 10.
Изследователите констатирали, че и при двата вида, колкото по-голяма е количеството целулоза от използвани филтри, толкова по-малко паразити имало в гнездото.
Учените обаче все още не са доказали дали птиците целенасочено са започнали да използват цигарените филтри заради поразяващия ефект, който има никотина върху акарите, като кърлежи и други.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта