Цигареното вето пада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Цигареното вето пада

Мнениеот KategorieC » 04 дек 2012 23:33

гражданин от село написа:Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".

Зае*и ги! Като изумените "зелени" са.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 дек 2012 00:57

Не става въпрос за маниаци на тема здраве, а за граждански права и някаква нормална интерпретация на думата демокрация... казах ви - пия бира, но не пикая по дрехите Ви, а ходя до тоалетната, очаквам и Вие да правите същото с цигарите си : )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 02:29

Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 02:33

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
CTAHKO написа:Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата ми :? Иначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите 8-) Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците ;) И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие :roll: По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето :?

Кой ти забранява да пушиш навън бе НЕумен?

Хах.Теб кой те кара да влизаш там,където се пуши бе МАЛОумен :?:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 дек 2012 03:22

CTAHKO написа:Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие 8-)

Ако не можеш сам да си отговориш на този въпрос, то много е вероятно и да не разбереш обясненията на останалите... :Х
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 04:01

Alex написа:
CTAHKO написа:Аз пак да попитам: Какъв е проблема да спрете да ходите в заведения,в които се пуши и да си дишате "чистия и здравословен въздух" в тези,в които не се допуска тютюнопушене и ухаят на безсмъртие 8-)

Ако не можеш сам да си отговориш на този въпрос, то много е вероятно и да не разбереш обясненията на останалите... :Х

Не се опитвай да прехвърляш топката,а ми дай логичен отговор ;)За себе си нямам логично обяснение :roll: Аз лично,като не искам да ми пикаят по главата,не ходя там,където пикаят по главите на хората ;)Като ми се пие бира,отивам там,където се продава бира,а не в сладкарница "Неделя".Ама като ми се пуши,няма къде ;)

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 05 дек 2012 07:47

Най-мразим докато пушим някой да ми яде на масата :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 дек 2012 08:40

iori написа:Най-мразим докато пушим някой да ми яде на масата :lol:

:) :) :)

Протестирайте за това, пушачите сме ви най-малкия проблем:

Пържолата с ГМО под прикритие
Мутантите влизат в храната ни с фуража

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=433675

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 дек 2012 11:30

CTAHKO написа:
Alex написа:

Не се опитвай да прехвърляш топката,а ми дай логичен отговор ;)За себе си нямам логично обяснение :roll: Аз лично,като не искам да ми пикаят по главата,не ходя там,където пикаят по главите на хората ;)Като ми се пие бира,отивам там,където се продава бира,а не в сладкарница "Неделя".Ама като ми се пуши,няма къде ;)

Как да няма? Брей! Цял град пълен с улици е пред теб, ти се оплакваш. Излизаш навън и пушиш. А за биричката си прав - и аз, като ми се пие бира, отивам да пия бира, не да пуша и да се осмърдявам.
Muscarin написа:
iori написа:Най-мразим докато пушим някой да ми яде на масата :lol:

:) :) :)

Протестирайте за това, пушачите сме ви най-малкия проблем:

Пържолата с ГМО под прикритие
Мутантите влизат в храната ни с фуража

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=433675

Браво, след старите катализатори за коли и аерозолите, успя да намесиш и проблема с ГМО. Очакваме в дискусията за тютюнопушенето да включиш още и глобалното затопляне, черния пазар на оръжие, трафика на хора и склоняването към проституция.
KategorieC написа:
гражданин от село написа:Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".

Зае*и ги! Като изумените "зелени" са.

Вие сте ми най-симпатични. Обаче точно защото дядо ми, преди доста вече години, се спомина (лека му пръст), заради проблеми с белия дроб от непрестанното пафкане на цигари, не искам такава да бъде съдбата и на децата ми. Не става въпрос толкова за моето здраве или това на съседката ;) Говоря за заплашително нарастващата тенденция на увеличаване броя на пушачите във все по-ранна детска (да, детска) възраст, която няма да доведе до добро бъдеще и без това измършавелия ни и изпростял народ. За мен всякакви печалби, далавери, "бири и пикаене", "гори с мечки", мрънкания и циврения остават на по-заден план. И това, че вие не можете да видите по-далеч от носа си и все още смятате, че става въпрос за "теб и мен", си е лично ваш си проблем. Аз по този въпрос съм категоричен и няма как да си променя мнението.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 дек 2012 13:57

Екип мексикански учени доказа, че птиците които живеят в градски условия, използват целулозата в цигарените филтри и фасове, за да изграждат гнездата си, като благодарение на материала, намаляват броят на паразитите, които навлизат в него, съобщава телевизия "Франс 24".
„За първи път разполагаме с доказателството, че филтрите от фасовете, могат да действат отблъскващо срещу паразити”, заявяват учените в своето изследване, публикувано в изданието на Biology Letters на британската Кралска научна общност.
По принцип паразитите, които съжителстват с птиците, могат да имат негативен ефект върху домакина, върху възможностите за репродукция и оцеляване.
Учените от Института по екология към националния свободен университет в Мексико Сити, са изследвали поведението на градска популация от врабчета и чинки по време на размножителния им период.
Целулозата от цигарените филтри присъствала в 89 % от гнездата на врабчетата и в над 86 % от тези на чинките. Нещо повече, гнездата на врабчетата съдържали средно по осем филтъра, а тези на чинките средно по 10.
Изследователите констатирали, че и при двата вида, колкото по-голяма е количеството целулоза от използвани филтри, толкова по-малко паразити имало в гнездото.
Учените обаче все още не са доказали дали птиците целенасочено са започнали да използват цигарените филтри заради поразяващия ефект, който има никотина върху акарите, като кърлежи и други.

Изводите: Пушенето на цигари и хвърлянето на фасове по улицата е полезно за природата :!: :!: :!:
:lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”