Muscarin написа:gzagorov написа:Muscarin написа:gzagorov написа:Вече знаем, че психиката ни е трайно увредена, надявам се не непоправимо. Но каквото и да си говорим - "Газпром", магистрали, спортни зали, корупции и т.н. са все маловажни неща пред здравето на целия ни народ. Това, че банда олигофрени са готови да жертват това здраве в името на една продадена пица повече е само срам за България и нищо друго.
[offtopic]Ако разрешат изнасилването на ресторантьори, пушачи и пушачки по заведенията след 22 часа, мисля че това ще компенсира 40 %-ия спад в оборота.[/offtopic]
Здраве казваш

Много лицемерно ще ме прощаваш. Много пъти съм питал и пак ще попитам. Колко от вас, загрижени за здравето на хората си смениха
КАТАЛИЗАТОРИТЕ с нови?!
Аз не съм, признавам си. Защото нямам кола. Да, шокиращо, мога да карам автомобил и имам книжка, пък нямам кола. Други въпроси?
Lochsof написа:Най добре в заведенията да се сервира само минерална вода и ядки от проверени и одобрени източници, тогава купона ще е супер и всички ще са доволни, а собствениците на заведения, ще предоставят всичко безплатно и ще ви правят вятър да не ви е задушно
Не си прав. Погледни offtopic-а от предишното ми мнение. Такъв купон ще става, че не с 40, а с 400 % ще се вдигне оборотът.
Доста ограничено мислене от твоя страна. Кола нямаш, ама със сигурност нанасяш доволно вреди на атмосферата със ефтиното аерозолче, което ползваш. Край!
Колега, на смешен ли се правиш? Щото се справяш много добре.
Първо, опитваш се да оправдаваш една нередност с друга.
Второ, не ме познаваш, за да си позволяваш допускания (съвсем погрешни, между другото), относно начина ми на живот. Бих могъл да съм монах или пък масов убиец, но ти не знаеш и само пускаш изстрели в тъмното. Не ми пречи де, продължавай си, докато се моля. Или те търся да те убия, кой знае...
Трето, евтини аерозоли използват предимно "готините" пушачи, като лауреата 4-5 мнения преди твоето, които
favaca8888 написа:по-бързо се отварят на пиене, нощен живот и пушене на цигари
Че е се опитват да изразяват някаква гордост с това. А после ми говорят и за закони и дискриминация. На тях сопа им трябва, не закон.
Иначе аз, като почти всеки човек в днешно време, също нанасям по един или друг начин вреда на природата, да. Ама няма да ти подсказвам. Продължавай да налучкваш!