Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари
Ако съм съдия,не бих се сдържал и моментално бих ударил с всичка силна с юмрук тоя бразилски боклук Вандер в гръкляна ! Толкова противен и отвратителен играч не съм виждал скоро,абсолютно всяка една ситуация я оспорва ! И това е във всеки мач на Ботев,който съм гледал тоя сезон ! Да се връща в Бразилия да си прави циганските номера !
При някои момченца явно омразата е водеща не само в коментарите но и в жалкия им животец и това им пречи да виждат нещата реално, визирам тези от Столипиново и техните зелени приятелки марулките.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
никки1912 написа:При някои момченца явно омразата е водеща не само в коментарите но и в жалкия им животец и това им пречи да виждат нещата реално, визирам тези от Столипиново и техните зелени приятелки марулките.![]()
Споко, нещата тръгнаха!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Гооооооооооооооооооооолллллллллллллллл 3:0 кога ще се преиграе мачът?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Охо, нещо съм се объркал ти не си от Столипиново ти си от Кистендил. Отивай да береш череши футбола не ти е ясен.kistendil написа:никки1912 написа:При някои момченца явно омразата е водеща не само в коментарите но и в жалкия им животец и това им пречи да виждат нещата реално, визирам тези от Столипиново и техните зелени приятелки марулките.![]()
Споко, нещата тръгнаха!Червен картон, сега да видим какво следва.......
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Ботев Пловдив показва,как когато около един отбор витае малоумието и тъпотата,дори когато си по-силен от отобра Х,ще имаш големи проблеми.За да изглежда днес Ботев Пд по този начин ( при положение,че за мен Ботев Пд е по-добрият отбор от Славия по принцип ) вина имат единствено и само ръководствите фактори в отбора.Заради това,че цяла седмица се занимаваха с неща,които нямат нищо с футбола,те обремениха своите играчи да не мислят за футбол и за мачът които им предстои срещу Славия.Затова днес виждаме един демотивиран отбор,без никакъв хъс,никакво желание,никаква воля ! Най-хубавото за Ботев е,че сезонът свършва,иначе заради мач,като този с Лудогорец,психологически отбора щеше да претърпи огромна криза и това щеше да се отрази и в първенството.
Какво прави Кривия?
Защо се бави и още не е казал,че мачът трябва да се преиграе.

sandi74 написа:Гооооооооооооооооооооолллллллллллллллл 3:0 кога ще се преиграе мачът?![]()
![]()
Сега ще дигнат шум до бога за тая 2 метрова засада
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
sandi74 написа:Какво прави Кривия?Защо се бави и още не е казал,че мачът трябва да се преиграе.
![]()
![]()
Ей мишка кога Кривия е искал преиграване на който и да е мач?