percival написа:Подкрепям,но хайде стига с тия изтъркани лафове ЦСКА крадял играчи и ги картотекирал неправомерно.
За да има тежест изказването се споменава и ЦСКА.Винаги трябва да има намесен и някой известен,за да е по-голям "шума".

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
percival написа:Подкрепям,но хайде стига с тия изтъркани лафове ЦСКА крадял играчи и ги картотекирал неправомерно.
Пловдивчанинът написа:Помните ли когато един друг отбор беше брутално порязан за Купата какво стана. Скандали като тези обаче тогава цялата съдийска комисия си замина. Сега нито съдийската комисия ще си замине, нито Таско ще бъде изгонен за повече време бас държа, че от втория полусезон пак ще си свири. И точно феновете на Левски да ми говорят, че много сме мрънкали е смешно, защото е те мрънкаха тогава когато ги порязаха жестоко за Купата.
T&T написа:Момчета и момичета не разбрахте ли, че докато продължаваме да изместваме спора от истинската му тема - "Трябва ли да си ходят Боби Михайлов и кликата му от БФС?" към теми като "Харесвам ли Ботев?", "Мразя ли Левски?", "Лудогорец ли е най-подпирания отбор?", перуката и компания ще си правят каквото си искат във футбола. Днес облагодетелстват Лудогорец, вчера бяха Левски, Литекс или ЦСКА, утре ще е някой друг - може би Ботев, Черноморец или Локомотив, а ние си се плюнчим един срещу друг вместо да бъдем единни за отстраняването на тумора в българския футбол. Ако Ви харесва положението издребнявайте и се заяждайте на лична и клубна основа, ако ли не замълчете и поне не пречете на хората, които са се осмелили да се борят.
shotgun blues написа:Аз съм против преиграване
Да има грешка,но това е част от футбола и не е първият мач в който е станало ...Например играят ЦСКА и Левски и съдията дава смешна дузпа + признава нередовен гол за единият отбор,като приемаме че го е направил неволно - просто е сбъркал .Мачът трябва да се преиграе ли ...ами ако и тогава сбъркат пакко праим ..преиграваме преиграването
uppercut написа:нека се подхване една акция на всеки по завързан мач да има подписка за оставката на перуката ицялата му банда сигурен съм че за 1 месец ще съберем над 100 000 подписа
изобщо не искам да си представям че този ще го преизберът
BadBoy написа:След като ще се преиграва, то ест всичко ще се анулира, то тогава какво става със съдиите и техните наказания и не е ли редно отново същата бригада да ръководи мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта