Бургас - интернет, телефон, телевизия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimo95bs
Контакти:

Бургас - интернет, телефон, телевизия?

Мнениеот dimo95bs » 27 ное 2012 22:45

Имам един въпрос. От 4-5 години съм на СКАТ, програма 3в1 (Интернет на най-ниска тарифа, Телефон със безплатни минути за 10 лева, цифрова телевизия 100-тина канала), всичко това е за 40 лева. Не съм доволен от интернета, понякога става доста бавен, често прекъсва, тегля винаги с по 300 кб, в много редки случаи с 400 до 500 кб/с. Телевизията е със 100 канала горе-долу. Качеството не е лошо. Понякога има проблеми, рядко, но все пак прекъсва и чакаш, докато го оправят. Телефонът включва разговори без значение от оператори, на стойност 10 лева. За месец са напълно достатъчни. Като цяло не съм доволен най-вече от Интернета, а и като цяло услугите на СКАТ не са особено качествени. Търся интернет, който да ми позволява да тегля с поне 1000 кб/с. И естествено бързото зареждане на страниците е задължително. Та искам да ми предложите нещо - няма значение дали в пакет или по отделно, общо да ми излиза до към 50 лева. Доволен ще съм и някой да сподели дори за една от услугите от кой оператор е доволен.

marti71
Контакти:

Re: Бургас - интернет, телефон, телевизия?

Мнениеот marti71 » 27 ное 2012 23:04

Зависи в кой район на града си,аз съм в Славейков,от 5-6 години ползвам нета на Унакс и съм много доволен,таксата е 20 лв на месец и нета е много бърз,има вариант да предплатиш 2 месеца и третия ти е безплатен,т.е за 40 лв ползваш 3 месеца :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 ное 2012 23:28

dimo95bs написа:Имам един въпрос. От 4-5 години съм на СКАТ, програма 3в1 (Интернет на най-ниска тарифа, Телефон със безплатни минути за 10 лева, цифрова телевизия 100-тина канала), всичко това е за 40 лева. Не съм доволен от интернета, понякога става доста бавен, често прекъсва, тегля винаги с по 300 кб, в много редки случаи с 400 до 500 кб/с. Телевизията е със 100 канала горе-долу. Качеството не е лошо. Понякога има проблеми, рядко, но все пак прекъсва и чакаш, докато го оправят. Телефонът включва разговори без значение от оператори, на стойност 10 лева. За месец са напълно достатъчни. Като цяло не съм доволен най-вече от Интернета, а и като цяло услугите на СКАТ не са особено качествени. Търся интернет, който да ми позволява да тегля с поне 1000 кб/с. И естествено бързото зареждане на страниците е задължително. Та искам да ми предложите нещо - няма значение дали в пакет или по отделно, общо да ми излиза до към 50 лева. Доволен ще съм и някой да сподели дори за една от услугите от кой оператор е доволен.

Приятелю - скоростта на сваляне не означава нищо . Ако сваляш от торент зависи от броя на сийдърите . Но все пак ако не ползваш много домашния телефон и си абонат на МТел , бих ти препоръчал техния пакет .Аз ползвам( телевизия + интернет + дом.тел + мобилен телефон ( 10 лв такса - 100 безплатни минути към всички оператори ) за 45 лева .Ако сега се вържеш мисля че е дори по-изгодно . А щом те вълнува скоростта на сваляне - аз тегля основно от Замунда и радко падам под 2 мб/с ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 27 ное 2012 23:39

Имам приятели в Бургас и са на тези.
Казват ,че са доволни и ,че това било най доброто в Бургас !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 ное 2012 23:53

Joni_ написа:Имам приятели в Бургас и са на тези.
Казват ,че са доволни и ,че това било най доброто в Бургас !

Тц ... не е най-доброто ;) особено интернета . ;)

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 28 ное 2012 00:10

Абе не знам каква връзка има интернета със свалянето, ама без значение от сийдърите си свалям с 250-300 кб/с, като се увеличава и намаля в този интервал. А за РН - имам един приятел на РН и не е доволен въобще.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 28 ное 2012 00:52

Виж и Мегалан. В София са екстра, вързани са с Мтел. Имат покритие и в Бургас, но зависи в кой район си. Приоритет са им комплексите, с повече апартаменти. Аз съм техен абонат от 7 г., не съм имал проблеми. Ако има нещо, идват веднага /вкл. и в 3 ч. през нощта/. Пак да уточня - това е по Шопско. В Бургас нямам представа.
Успех!

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 28 ное 2012 07:02

http://comnet.bg/
От замунда свалям обикновено с минимум 5mb, а често достигам и 8mb. Телевизията е IP и качеството няма нищо общо с кабеларките. Бил съм на няколко бургаски кабелни телевизии и мога да кажа, че са пълен боклук.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 28 ное 2012 09:31

Булсатком! В нашето село за 26лв получаваш цифрова тв + hd канали + 34мбпс( това си е 4.5mb и наистина е толкова скоростта, повече не качва и под 4.2mb не слиза) И винаги можеш да гледаш българското и испанското първенство, боксови мачове, NBA, общо взето спортната им програма е на 1 място в България. Ако си фен на футбола и спорта наистина няма да съжаляваш!!!
P.S. Май предлагат и телефон, но не съм сигурен, трябва да си попиташ сам. Не ми се вярва, чак толкова да ти е нужен домашен телефон, нали си имаш мобилен!
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Върни се в “Свободна зона”