Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари

Мнениеот MCMXIII » 26 ное 2012 17:27

T&T написа:Очаквам трудни мачове, защото Славия са непредвидими, но мисля че в крайна сметка ще излезем победители 1-1 и 3-1

През този сезон правим Х с Миньор (изпадащи), падаме от Враца (изпадащи), Х с Разград (водачи в класирането и шампион на България), Х с Етър (изпадащи)... май станахме предвидимо... слаби :(
И все пак дано станат хубави мачове!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 26 ное 2012 18:02

Билетите за първия осминафинален мач за Купата на България между отборите на Славия и Ботев ще бъдат на цена от 10 лева, реши ръководството на „белите”. Домакините няма да слагат лимит на пропуските за бултрасите.

Билети за двубоя в квартал „Овча купел” ще има както на стадион „Славия”, така и във фен-магазина на „Колежа”. Предварителната продажба в Пловдив ще започне веднага след пристигането на талоните, за което ботевистите ще бъдат уведомени от клубния сайт.

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 26 ное 2012 18:56

doktora25 написа:... докато славистите както винаги показват непостоянство. Ако се върнат към формата си от началото на сезона и всички контузени играчи се възстановят нищо чудно да бъдат и крайни победители.

Е, ако си върнат формата от началото на сезона, най-много да паднат отново с 3:0 :)
Това разбира се в кръга на шегата. Ясно е, че мач с мач не си прилича. Иначе мисля, че имаме сили да победим и в 2-та мача.
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

vanessamorgan
Контакти:

Мнениеот vanessamorgan » 26 ное 2012 19:30

doktora25 написа:За мен това е много равностоен сблъсък и може би единственият непредвидим. Единият мач със сигурност е равен. Ботев се движи в една относително постоянна форма през целия сезон, докато славистите както винаги показват непостоянство. Ако се върнат към формата си от началото на сезона и всички контузени играчи се възстановят нищо чудно да бъдат и крайни победители.

3:0 ? :oops:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 ное 2012 19:40

vanessamorgan написа:
doktora25 написа:За мен това е много равностоен сблъсък и може би единственият непредвидим. Единият мач със сигурност е равен. Ботев се движи в една относително постоянна форма през целия сезон, докато славистите както винаги показват непостоянство. Ако се върнат към формата си от началото на сезона и всички контузени играчи се възстановят нищо чудно да бъдат и крайни победители.

3:0 ? :oops:

То вярно че така свърши, даже и на точен резултат го бях хванал в една от игрите с прогнози, ама това не омаловажава добрите им игри в други от мачовете (не че съм ги гледал де) и не означава, че сега ще се случи същото. :) Пожелавам успех и на двата отбора и дано да покажат максимално голяма част от потенциала си в срещите, а да не подходят твърде тактически и предпазливо.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 26 ное 2012 20:08

Слависти,стига писане ,оплакване и "протести" срещу президента. 1 или 2 трябва да бъдете на СТАДИОНА!
Славия София

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 26 ное 2012 20:20

venci_1913 написа:Слависти,стига писане ,оплакване и "протести" срещу президента. 1 или 2 трябва да бъдете на СТАДИОНА!

Това как да го разбирам?Един или двама-трябва да бъдете на стадиона? :)

Прогнозата ми е 0:1 и 2:0."Ботев" продължава!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 26 ное 2012 20:23

botevforever написа:
venci_1913 написа:Слависти,стига писане ,оплакване и "протести" срещу президента. 1 или 2 трябва да бъдете на СТАДИОНА!

Това как да го разбирам?Един или двама-трябва да бъдете на стадиона? :)

Прогнозата ми е 0:1 и 2:0."Ботев" продължава!

Нито един! Вие ще бъдете милиони .ТО Е ЯСНО :)
Славия София

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 ное 2012 20:34

На хартия Ботев е книжния тигър.Кой ще продължи на четвъртфиналите ще разберем след малко повече от 2 седмици.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 26 ное 2012 20:46

sandi74 написа:На хартия Ботев е книжния тигър.Кой ще продължи на четвъртфиналите ще разберем след малко повече от 2 седмици.

Не на хартия, буферите от Мездра ще папкат вкусна марулка с репички.

Тези двубои със Славия само ние можем да си ги загубим. Абсолютно всички футболни аргументи са в наша полза. И все пак повтарям,че в реванша ще се разбере кой ще продължи.
slabia_forever

Върни се в “Ботев”