Тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Тема за футболни прогнози
Мен два ми избягаха. Бях играл Райо 1, Малага х, Евертън г/г, Стоук г/г, Палермо 1 и Валядолид 1. Пак голяма драма беше. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
На мен винаги по 1 мач ми бяга. Миналия уикенд беше загубата на Ман. Юн. от Норич, а сега загубата на Реал. Хиляди възможности за гол, но не влиза и не влиза. А който е забравил, Бетис бяха смачкани миналия кръг с 5 гола от Севиля.
dreben23 написа:Мен два ми избягаха. Бях играл Райо 1, Малага х, Евертън г/г, Стоук г/г, Палермо 1 и Валядолид 1. Пак голяма драма беше.
Евертън ги хвана по много гаден начин
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
efc27 написа:dreben23 написа:Мен два ми избягаха. Бях играл Райо 1, Малага х, Евертън г/г, Стоук г/г, Палермо 1 и Валядолид 1. Пак голяма драма беше.
Евертън ги хвана по много гаден начин![]()
Ами Райо вкараха два бързи накрая, Фулъм също за малко да вкарат последната атака и пак щях да пия студената вода от любимците си -Валенсия! Днес бяхме направо жалки!
***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Тези мачове ще излязат ли според вас? Тотнъм- Уест Хям 1 1.50 и Хофенхайм- Байер Лев 2 2,05 и Атлетико М- Севиля 1 1,50 Негредо няма да играе и ще ядат бой
с 5 лв примерно, тамън се е навил брата. Аз лично не бих дал 5 кинта, но... айде може пък да му е на късмет. 
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Тези мачове ще излязат ли според вас? Тотнъм- Уест Хям 1 1.50 и Хофенхайм- Байер Лев 2 2,05 и Атлетико М- Севиля 1 1,50 Негредо няма да играе и ще ядат бойс 5 лв примерно, тамън се е навил брата. Аз лично не бих дал 5 кинта, но... айде може пък да му е на късмет.
Не съм сигурен за Хофе, но все пак успех
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Сменям Тотнъм -Уест Хям с Пескара -Рома, 5 лв. няма да рискувам на лондонско дерби! Така че стават Байер Лев 2, Рома 2, Атлетико М 1 
Брата че ми отреже главата, ако му профукам петачката....
Айде бе, мечатаната първа печалбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Наздраве!
FORZA ROMAAAAAAAAAAA GRANDE ATLETICO DE MADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Брата че ми отреже главата, ако му профукам петачката....
Айде бе, мечатаната първа печалбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Наздраве!
FORZA ROMAAAAAAAAAAA GRANDE ATLETICO DE MADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Тези мачове ще излязат ли според вас? Тотнъм- Уест Хям 1 1.50 и Хофенхайм- Байер Лев 2 2,05 и Атлетико М- Севиля 1 1,50 Негредо няма да играе и ще ядат бойс 5 лв примерно, тамън се е навил брата. Аз лично не бих дал 5 кинта, но... айде може пък да му е на късмет.
Аз го играх тоя фиш с 5лв.х,само че добавих и Саутхямптън 1 1,95 и доволно с 5 - 45
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
tatusindo написа:dreben23 написа:Тези мачове ще излязат ли според вас? Тотнъм- Уест Хям 1 1.50 и Хофенхайм- Байер Лев 2 2,05 и Атлетико М- Севиля 1 1,50 Негредо няма да играе и ще ядат бойс 5 лв примерно, тамън се е навил брата. Аз лично не бих дал 5 кинта, но... айде може пък да му е на късмет.
Аз го играх тоя фиш с 5лв.х,само че добавих и Саутхямптън 1 1,95 и доволно с 5 - 45
ХАХА, браво! Много се радвам!
[offtopic]Принципно съм адски скромен човек, най-важното принципен и оставям другите хора да преценят що за човек стои срещу тях. Но футбола си ми е втора професия, не залозите. Тук ме хваща да речем във форума яд, когато видя несправедливост, плюнкаджии и тарикати и вече ме мразят- но нека.
[offtopic]Например вчера, ако обърнахте внимание, мачовете се развиха по мечтан сценарий за мен- първо, Рома вкара в 4-та минута и дотук, след това си пожелах Леверкузен вкара в 19-та минута, пожелах си да вкара два до почивката и така и стана- малко трудно беше тук, понеже две греди, куп пропуски на Хофенхайм и т.н, но го изстрадахме успеха. После, Атлетико 19-та минута- дузпа, червен картон и гол- какво по-хубаво начало, когато това е печелившият мач! Малко към края втори, че и трети червен картон, което вече беше мечта! Много късмет си требе и много пот, ама няма лесно!
Но има и друго, не винаги късмета ни работи, затова трябва да работи главата повече!
***САМО ЦСКА!***
ХАХА, браво! Много се радвам!
Ама нема ли да по4ерпиш сега? Много пъти го споменах, много хора печелят от футбол, а не разбират от футбол! Аз си ги чаткам, братле, от лапешник само гледам мачове, в един момент ще трябва да берем и плодове - това си е къртовски труд!
Но има и друго, не винаги късмета ни работи, затова трябва да работи главата повече!
[/quote]
Интересното в случая е,че аз не бях ти видял коментара до преди един час
И искренно се зарадвах,че има и други дето са предвидили тези мачове
Наистина голямо съвпадение е че си писал с 5 лв да се играят и аз с толкова ги играх Аз по принцип във всеки фиш търся по поне една изненада
Както е в този от вчера единицата на Саутхямптън
Тея момци имат две победи от началото на сезона,аз и двете и победи хванах а съответно с това и по 40-50 лв
Днес чакам Наполи 2
Интер 2
Сарагоса 1
Спортинг 2 2 за 33 Скромно, но от сърце
Интересното в случая е,че аз не бях ти видял коментара до преди един час
Днес чакам Наполи 2
Интер 2
Сарагоса 1
Спортинг 2 2 за 33 Скромно, но от сърце
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]