Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tyranta
Контакти:

Re: Резил: Дунав и Спартак Вн - сателити на Лудогорец?

Мнениеот tyranta » 20 ное 2012 20:42

C2H5OH написа:
tyranta написа:
ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?

а за теб е нормално Спартак Варна и Дунав Русе да са сателити на делиормана ? ти първо кайи дали си пиян и тогава ми отговори !!! това са отбори със ИСТОРИЯ и ФЕНОВЕ !!! не е ли по нормалното нещо отбори сателити да са такива като спортист своге , светкавица , севлиево , гоце делчев , калякра , несебър , поморие , и т.н и т.н без да обийдам никого от изброените !!
Отбори като Спартак Вн , Спартак Плевен , Нефтохимик , Етър , Ботев Пд , Пирин Благоеврад , Дунав Русе мойеби пропускам някои .. такива отбори трябва да са винаги в А група !!! със хубави бази , със фенове , със традиции финансово обезпечени трябва да са а не да се борят за оцеляване влизане и т.н !!! такива отбори трябва да имат техни играчи със техни цели а не да обиграват на някои си отбор младейите !!!

Стига писал заучени фрази! Има пари и пак пари!

А според теб истинските фенове на Дунав и Спартак ВН ще се радват ли на това което ще се случва с отборите им ? Ще ходят ли на стадионите като знаят че само са използвани и никога няма да помиришат класиране в А група ? Така се случи и със Поморие колко човека ходиха на стадиона знаеш ли ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Мнениеот зеления » 20 ное 2012 20:48

mad forest написа:
tsonpen написа:Аз бих искал да чуя запис на изказването му преди да коментирам. Много често се препредават превратно интервютата. И се чудя в този технологичен век, дето всеки телефон прави сносно видео, защо все ни се препредават с писания интервютата, а няма някое записче да видим контекста, да чуем интонацията и най-вече - точните думи.

Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ! :)

Лично на мен не ми харесват такива неща, въпреки че ги правят всички по-сериозни отбори в България! Хубаво, да си прави сателити, но с отбори като Светкавица например! Хем ни е наблизо, хем не са някакво име! Спартак може да са в миманса сега, но са име в БГ футбола и си мисля, че няма как да станат сателит на когото и да е дори да играят по зоните!

Нищо лично, ама до преди 2 години мълниите ви лупаха дето ви сварят. И то с десетилетия назад във времето. Бяхте им най-редовния абонат. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 20 ное 2012 20:49

tyranta написа:
C2H5OH написа:
tyranta написа:
ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?

а за теб е нормално Спартак Варна и Дунав Русе да са сателити на делиормана ? ти първо кайи дали си пиян и тогава ми отговори !!! това са отбори със ИСТОРИЯ и ФЕНОВЕ !!! не е ли по нормалното нещо отбори сателити да са такива като спортист своге , светкавица , севлиево , гоце делчев , калякра , несебър , поморие , и т.н и т.н без да обийдам никого от изброените !!
Отбори като Спартак Вн , Спартак Плевен , Нефтохимик , Етър , Ботев Пд , Пирин Благоеврад , Дунав Русе мойеби пропускам някои .. такива отбори трябва да са винаги в А група !!! със хубави бази , със фенове , със традиции финансово обезпечени трябва да са а не да се борят за оцеляване влизане и т.н !!! такива отбори трябва да имат техни играчи със техни цели а не да обиграват на някои си отбор младейите !!!

Стига писал заучени фрази! Има пари и пак пари!

А според теб истинските фенове на Дунав и Спартак ВН ще се радват ли на това което ще се случва с отборите им ? Ще ходят ли на стадионите като знаят че само са използвани и никога няма да помиришат класиране в А група ? Така се случи и със Поморие колко човека ходиха на стадиона знаеш ли ?

Собственоста е най-малкият проблем! Ще ги пише на братовчедите си и пак ще играят в А група!

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 20 ное 2012 20:50

Пълни глупости...Факт е, че Георги Домусчиев и Александър Александров са на път да влязат в УС на Дунав(който искам да подчертая, че отдавна не е Дунав 2010, а е просто Дунав), но те ще са само членове на УС, а не собственици. Целта на клуба е колкото се може повече влиятелни хора да влязат в Управителния съвет, за да помагат(дали с финанси или просто с контакти). В момента се изгражда достатъчно добра тренировъчна база, полагат се здрави основи и средствата за това са отделени от бюджета на клуба. В момента се търси генерален спонсор. Искам да кажа следното - ако по някакъв начин Домусчиеви започнат активно да помагат на Дунав, то е сигурно, че по-скоро Лудогорец ще станат сателит на "драконите", отколкото ние на тях - това е невъзможно.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 20 ное 2012 20:53

Ще им подхръвли 300-400 хиляди да си пооправят тренировъчните игрища и ще им праща юноши да се обиграват. И двата отбора няма да помиришат А група. Вижте Ботев - беше стигнал дъното, но се намери човек да дава пари и сега са там, където им е мястото. И с Дунав и Спартак може да се случи същото, нищо не се знае.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 ное 2012 20:54

Срамно е единственият отбор, който е играл срещу Юнайтед, отбор като Спартак да е сателит на... Лудогорец?! :oops:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 20 ное 2012 21:04

dunavrs написа:Искам да кажа следното - ако по някакъв начин Домусчиеви започнат активно да помагат на Дунав, то е сигурно, че по-скоро Лудогорец ще станат сателит на "драконите", отколкото ние на тях - това е невъзможно.

Ей, пълно е с наивници. Човека е инвестирал милиони в базата, сега ще ходи в Русе? В разград си е като феодал, така както и Ганчев е феодал в Ловеч.

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 20 ное 2012 21:11

Carpy написа:
dunavrs написа:Искам да кажа следното - ако по някакъв начин Домусчиеви започнат активно да помагат на Дунав, то е сигурно, че по-скоро Лудогорец ще станат сателит на "драконите", отколкото ние на тях - това е невъзможно.

Ей, пълно е с наивници. Човека е инвестирал милиони в базата, сега ще ходи в Русе? В разград си е като феодал, така както и Ганчев е феодал в Ловеч.

Казах го абсолютно евентуално...Забележи, че съм използвал израза "ако по някакъв начин" ;) И ако обичаш не ме наричай наивник без да ме познаваш ;)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 20 ное 2012 21:19

dunavrs написа:
Carpy написа:

Казах го абсолютно евентуално...Забележи, че съм използвал израза "ако по някакъв начин" ;) И ако обичаш не ме наричай наивник без да ме познаваш ;)

Много си обидчив... Наивността идва не от фразата "ако понякакъв начин", а от идеята, че Лудогорец може да бъде сателит на Дунав, след като Домуса е налял десетки милиони в база и влияние.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 ное 2012 21:28

crap написа:Добре де, той дори и да купи Спартак, тоя отбор никога няма да може да играе в "А" група, докато Лудогорец е там... Така стана и с Черноморец Несебър тая година, до колкото си спомням те не влязоха в "А" група, защото са дъщерен отбор на Черноморец Бугргас.

Черноморец Несебър станаха Равда 1954 и влязоха в Б, играха 9 мача и <Вайс профил> спря пералнята... Сега и двата отбора са в Б окръжна!

Върни се в “Футбол - България”