За да има примирие Газпром да спонсира А група и нац. отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Puldin
Контакти:

Re: За да има примирие Газпром да спонсира А група и нац. отбор!

Мнениеот Puldin » 17 ное 2012 12:56

Аз само ей така да попитам, ама за какво им е на Газпром да рекламират каквото и да било, или където и да е. Това е все пак газовия, световен гигант. Имат изгода да рекламират в Германия, където се борят на пазарен принцип, а тук е 100%.....ако искат ще рекламират...Ай със здраве ;)

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 17 ное 2012 13:04

След като паднаха на футбол и волейбол от Тампере трябва да се пробват да ги бият на хокей.Така ще станат още по популярни извьн Бьлгария.Големите фирми подкрепят проектите на правителствата за да нямат спьнки.Другият вариант е М.Чорни да е лобирал.М Тел си остава по някакьв начин свьрзана с него.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 ное 2012 13:16

Aз предлагам да спонсорират мен, ежегодно с по-милонче, две евро! И всички ще са доволни!!!! ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 17 ное 2012 14:06, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 17 ное 2012 13:44

Аз да питам като ЦСКА вървеше комплект с концесията за боклука на София, що го нЕмаше тоя рев??? И при положение, че Газпром НЕ КУПУВА Левски, а само ще го спонсорира. Ми тогава ТИТАН да дават пари за отборите във всеки град, чиито боклук чистят, а?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 ное 2012 14:00

А за да има съвсем примирие не е ли по-добре ЦСКА да отиде да играе в руското първенство, там ще си намери много спонсори. "За да има мир, ЦСКА в Сибир", така навремето се викаше по площадите...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 ное 2012 14:05

Напускали по 100 теми за Газпром и си мислят, че ще уплашат някого. А за алкохолика Платини нито дума. Ако беше Дембеле или Рабех, щяха да пишат до ООН да искат наказание, но понеже е за Платини, мълчат като женски.....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2012 14:52

С кой ще се примиряваш :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 17 ное 2012 16:38

Последните новини са , че след като Газпром са станали спонсори на Левски , РОМпетрол са поискали да станат спонсори на ЦСКА .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 17 ное 2012 16:39

Bez-nick остави ги намира. Да си прибират парите от Газпром и да се омитат, че ми писна от тези теми и да не ми се оправдават, че не са шампиони по каквато и да било причина, защото е недопустимо отбор със спонсори като Газпром и ВТБ да отпада рано от Европа. Мисълта ми е, че като имаш много пари, но не знаеш какво да ги правиш. Никаква полза няма, а не съм обеден, че хората, които сега управляват Левски знаят добре как от 1 лев може да стане 1 милион!!! Справка Бате Борисов! Така че, ако в ЦСКА намерим такива хора, няма да има никаква полза от милионите в Левски :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: За да има примирие Газпром да спонсира извънстоличен клуб!

Мнениеот Артилериста » 17 ное 2012 16:47

talpata написа:Трябва да си "Златка",за да пускаш такава тема.Каква реклама ще е,ако Газпром рекламира например в Черно море,Берое или Цска.Смях.Левски е отборът на България и като такъв е най добрият клуб за реклама.

С кое Левски е по-голям от ЦСКА :?:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “Футбол - България”