Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Мнениеот Udoji90 » 12 ное 2012 22:58

Искам си Акаунта написа:
Udoji90 написа:Мнението ми е същото като това за Маркиньос - нека да видим Платини в няколко мача (само контроли, ако трябва) и ако се представи добре, защо да не му се разчита и в повече мачове?

Приятелю ... Платини евентуално лятото ще вземе БГ паспорт . Септември навършва 30 години ... За кога да го изпробва Пенев ?

Честно казано 30 години лично на мен не ми се вижда чак толкова сериозна възраст. Цветков е вече на 32-33, ако не се лъжа, но все пак ще го пробват.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 12 ное 2012 23:03

Да го викат естествено. Може ли отбора на цска да няма ни един национал. Кво като от Румъния го изхвърлиха... да не би Галчев да прогресира.
Ей го на, оня зетя на Боби редовно играе и в европата даже и се бори всяка година за титлата в Румъния... пък ние Платини ще спираме. Виж само какво му името - кой международен съдия няма да му даде дузпа или ще му даде картон.
Мораеш ако беше случил на отбор, да поостане 4-5 години да го викнат в национала, ама Платини - НЕ!
Догодина един голям малък човек ще вземе паспорт и ако решат да го викат... докато е още на 25.
...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 ное 2012 23:05

mitko_r написа:
peliforewer написа:Така че когато вкарате над 100 гола в Испания,когато играете във Валенсия и Атлетико Мадрид и станете шампиони на Испания,тогава давайте акъл на Любо.

Да им се чуди човек на испанците, що не го взеха в техния национален отбор. :) :)
Виж друго си Мишел с мач и половина този сезон си е направо изкован национал. Все пак се е потил за "харизмата", пък и името му едно такова солидно... :mrgreen:

Много е просто,ама за умни хора ,Любо играеше за България и Стойчков също,иначе бъди сигурен че имаха големи шансове.Испанците достатъчно показаха уважение към Любо,като го направиха капитан на Валенсия,за Ицо струва ли си въобще да говорим как го приемат и сега в Испания.Защо не си признаете че на Мишел не можете да му простите двата гола на Герена и да приключим.А защо няма мачове,ами защото вече ще има забрана да играе срещу "правителствения"отбор.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 12 ное 2012 23:07

Мишел Платини е еталон за централен нападател.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2012 23:11

Всеки добър футболист е добре дошъл.
Разбира се, нека да е по-добър от традиционно заподозрените.

Това автоматично изключва въпросният играч.
Нищо повече от Бибишков и други тем подобни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 12 ное 2012 23:55

Направо да взимаме Гара Дембеле, Платини, Маркиньос, Присо, Мораеш, Жоазиньо, Марселиньо, Сержиньо, Анисе, Черни, Ели ... какъв е смисъла от понятието НАЦИОНАЛЕН отбор тогава, като футболистите, които играят там нямат нищо общо(ама грам) със съответната нация? Ебаси тъпото е да гледаш мач между Германия и Холандия или Франция... направо да се чудиш кой играе, ужас :!: Твърдо против тази извратеност :!: :!: :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
kpacubua
Контакти:

Мнениеот kpacubua » 12 ное 2012 23:58

Благодаря на модераторите че направиха темата ми анкета....не сам очаквал че ще има такъв интерес....а моето мнение е....Не....едвам го продадоха а сега национал......като им го върнаха.....аз съм на мнение ,че няма с какво да помогне на отбора....който е така задружен.....както не е бил май никога.....без изявени лидери....и коне и каляски :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2012 00:06

kpacubua написа:Благодаря на модераторите че направиха темата ми анкета....не сам очаквал че ще има такъв интерес....а моето мнение е....Не....едвам го продадоха а сега национал......като им го върнаха.....аз съм на мнение ,че няма с какво да помогне на отбора....който е така задружен.....както не е бил май никога.....без изявени лидери....и коне и каляски :)

''Едвам'' го продаде Дуци,да!Само че Мишо не искаше да си тръгва,той само го казва!Показателно е радостта му като се върна при нас ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2012 00:32

Captain Stottlemeyer написа:П.П. Що се отнася до турците, се сещам веднага за един турчин, който играе в "Реал" - Мадрид и в националния отбор на Германия. ;)

За Йозил ли става дума? Той не е ли наполовина немец и наполовина турчин :? Нещо такова мисля, че беше :?
Image

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 ное 2012 01:28

Против
Не мисля че е показал с нещо,че заслужава да е национал на БЪЛГАРИЯ.Той е нападател ,а не се е доказал като голмайстор в слабо първенство като българскато.Дали ще е Делев,Зику,Мораес ,все някой друг изпъкваше в ЦСКА ,а не той
НЕ СТАВА

Върни се в “Футбол - България”