Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Мнениеот grasiani » 09 ное 2012 01:06

E koe му е безумното,гледаш си мача на стадиона и после вкъщи спокойно всякакви английски ,немски,италиански,испански шампионати.Безумно щеше да е ако мача е в 6.00 сутринта.Кофти е че мача е по тв+ ,но който иска ще намери начин да го гледа.Аз например съм се застраховал за непредвидени ситуации с два кабелни оператора + Булсатком така че да мога да гледам всичко по интересно а не да мрънкам че това го давали на един или друг канал който нямам.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 ное 2012 03:11

Локомотив Сф имаше 11 домакинства в делничен ден ( най-често в понеделник ) от 21:00ч. на ст. "Васил Левски".
Де факто мача свършва 23 без малко, а софиянци знаем, че след 23:00ч. градски транспорт няма.
Бая километраж на кракомобила навъртяхме тези години.А ако мача Ви е в 12:30 , ха требва да се тръгне в 05-30.КОфти е да пиеш от сутринта, ама
явно това е положението ;)

Българският Фризьорски Салон да ходи на майната си.Дебелосери.
Футбола е направен от феновете за феновете.Запомнете го това е бе, гяури.

Явно само в България феновете губят, защото предпочитат да гледат мача по телевизията.
По този начин печелят и едните и другите, защото няма натиск.Как като няма напрежение в т.нар. изпълнители искаме резултати?
Най-добре би било на италианският принцип един мач в събота вечер, другите мачове в неделя от 16-00ч. независимо зима ли е ,лете ли е и един мач в неделя вечерта като дерби.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 ное 2012 07:47

мен лично ме кефи това, че мача ще свърши по светло и червените фенове ще бъдат извозени без проблем до изхода на града, че като стане тъмно в 17 часа, кой знае какви зулуми ще станат!
а и не виждам нищо лошо мача да е по обяд!
а що се касае за промяната с 2 часа напред, то не виждам как ще се отрази на тия които са си купили билети за влак или ще пътуват с кола! единствено за автобусите има неудобство, но то и затова има фен клубове, които да организирват транспорта, а не само да гугурлицат!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 ное 2012 07:55

12:30 е перфектен час за футболен мач. Даже е късно, другия път направо в 8:00 сабахлента да го направят, та да може после целия ден да е свободен на футболистите. Не че ми пука за тоя мач, а ма тоя час за двубоя е просто малоумен и лишен всякаква логика.

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 09 ное 2012 08:15

На почивката ще им сервират обяд на шведска маса :)
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 ное 2012 08:21

Много неприятно за привържениците от София и другите градове. Тва е просто малоумно
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 09 ное 2012 08:30

Доколкото разбрах причината да се измести мача е нищо друго, а телевизионното му излъчване. От което Черно Море ще вземат парички, както и фирмата на Батков, Домусчиев и Титан.

Неприятно е за пътуващите фенове, но какво може да се направи? Същата глупост като мачовете за купата, които бяха от 17:00 в делничен ден. Да си взимаме отпуска за да гледаме Левски - Пирин (Разлог) ли? При положение, че Герена има осветление и може да се играе спокойно след 19:00.

А помните ли мачовете преди 2 години от 21:00 часа в понеделник? Пълно безумие!

Не знам толкова ли е сложно да правят програмата директно с часовете на излючване за цялото първенство. Мисля, че ако се хванем 3-4 човека от форума можем да им свършим тая работа срещу това да им ударим по един. :mrgreen:

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 09 ное 2012 09:05

По-добре по-рано да свърши мачът , та да си извозят феновете по-спокойно през деня , дано без инциденти..
Миналата година феновете на Левски бяха бесни след мача и потрошиха някой друго кафене покрай стадиона , това разбира се ни беше спестено и скрито от медиите.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 ное 2012 09:06

Е браво бе ... тъкмо нагласих програмата мач + баскетбол (ЧМ - Лукойл) и дадох свободно на жената в съботния следобед. Сега ще имам едни 3 часа за запълване ...
Тъй и тъй пиша във вашия под-форум, та имам една молба - VF айде да спрете да цапате навсякъде из града. Разбрахме че сте фенове на ЦСКА, няма нужда и Баумгартнър от космоса да вижда надписите из Варна. Направете си хубави плакати и си ги слагайте по стадионите, аман от вашите драсканици на всеки ъгъл из града.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 ное 2012 09:37

12.30....тв+....тва неква кофти шега ли е
а по бнт ще върви коравото дерби Левски-Враца, аре у левооо
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”