Браво на Вальо Братоев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: Браво на Вальо Братоев!!!

Мнениеот fearbless » 06 сеп 2009 22:06

А,бе мисля,че с тоя тренер ни чака светло бъдеще. Мойте уважение към Мартин Стоев с него също имахме успехи които неможем да пренебрегнем с лека ръка,но мисля,че с Пранди сме боеспособни за злато! Пранди го искам дълго в националния....
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 сеп 2009 22:10

karuzzo написа:
rebelheartous написа:
karuzzo написа:Браво най-вече на федерацията по волейбол,която взе пример от баскетболната и направи най-доброто нещо с наемането на Пранди.Виктор Йосифов,братята Братоеви,върна в отбора най-добрия ни център Ицо Цветанов,мисли за отбора,а не за индивидуалности.Да махнеш титан като Пламен е нещо адски смело,но виждаме,че е правилно.Да не забравяме Цецо Соколов....И най-важното:ИГРАЕМ ВОЛЕЙБОЛ.Като видя някакви идиоти да казват че Пранди нищо не правел направо не мога да повярвам че сме такава заядлива и комплексирана нация....Но това няма значение,важното е,че на 13 септември в Измир поне според мен ще има един отбор,който пише история.Напред юнаци

Не си много наясно с нещата. И преди Пранди бяхме голям отбор, все така четвърти в света. И преди Йосифов сме имали добри центрове - освен Цветанов, това са Ники Николов и Гайдарски. Братята Братоеви се мяркат много рядко в игра и са дълбоки резерви. Днешният мач е изключение, но беше без значение и Матей спокойно бе оставен да си почине. ;)

Това си е въпрос на лично мнение,никой не иска да налага нещо на другите....Просто смятам,че това,което не ни достигаше за нещо повече,беше липсата на постоянство и дисциплина,което мисля,че вече е в историята.Относно играчите,които спомена,не съм казал че са по лоши,но този отбор има страхотно бъдеще,а то е в младите играчи...peace

Бъдещето е в настоящите играчи и се надявам в края на седмицата да го покажат на един евентуален финал. Младите има време да се развият по клубовете си и след 4-5 години да изместят батковците. Но Братоеви + Йосифов са големи таланти, да. :) А по въпроса, че не ни е достигало нещо, напротив - имаме 2 бронзови медали при Стоев. Това не е никак малко. ;)

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 06 сеп 2009 22:16

Хората които казват, че Братоев е по-слаб от Коце Стойков и Мартин Пенев, могат да се прегледат. Страшно много му се дразнех на Валентин Братоев, че много се набираше в мачовете на Левски с ЦСКА и дразнеше, но още тогава бях удивен от таланта му. Също така смятам, че брат му е най-добрия разпределител след Жеков който имаме. Въпреки таланта който има Вальо Братоев, най-важното му качество е, че е перде и то голямо, не му пука срещу кого излиза и колко голяма звезда е, играе и това е.

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 06 сеп 2009 22:17

Абе важното е,че имаме уникален шанс за нещо много голямо и трябва да се радваме:)Тия спорове са излишни
13th September,Izmir,Turkey:Bulgaria-Russia 3:2 ;) ;) ;)

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 06 сеп 2009 22:18

вальо е най-големия, а за георги дано да му потругне кариерата и ще е сред най-добрите в света

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 22:18

karuzzo написа:Абе важното е,че имаме уникален шанс за нещо много голямо и трябва да се радваме:)Тия спорове са излишни
13th September,Izmir,Turkey:Bulgaria-Russia 3:2 ;) ;) ;)

Епа , разменяме си гледни точки ..няма лошо ;)

Честита победа!!Сега нека прегазим Финландия и нататък ще играем освободено :)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 сеп 2009 22:19

Руснаците ще ни думнат, но ще запишем две победи срещу Финландия и Холандия. Холандците вече ядоха топлия преди няколко седмици, като ги отнесохме на световните квалификации, където разбихме и Чехия. :oops: Но и с 1 загуба сме 100% на полуфинал и там вече си чакаме съперника. :)
Последна промяна от rebelheartous на 06 сеп 2009 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 сеп 2009 22:20

http://en.wikipedia.org/wiki/2009_Men%2 ... hip#Pool_D ето разгледайте нещо интересно, ако искате! Аз се упасявам от Финландия... след това от Русия... много тежак ще е! Най-сигурен съм в победа над Холандия все пак ги бихме във Варна преди по-малко и от месец... и първите 2 отбора продължават напред дано успеем!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 22:23

Според мен , момчета , имаме сили да думнем руснаците ..във Варна не бяхме в този състав ..обигравахме и подбирахме за ЕП ;) Даже ще е по-добре да паднем от Финландия ..с Русия ще играем на кръв и са наши :)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 сеп 2009 22:25

Да аз ся си мисля,че ще допуснем загуба или от Финландия,или от Русия... и аз очаквам нещо такова!

Върни се в “Волейбол”