Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 01 ное 2012 15:33

redpride написа:Саша се очертава, като добро попълнение. В последните мачове играе на високо ниво, борбен, бърз и безкомпромисен в единоборствата. Вкара и два гола, които са решаващи за възхода на ЦСКА. Ако втория полусезон намерим още един такъв, като Саша спокойно Тошко може да се пенсионира.

Понеже мача с фк Левски бях на трибуните не го гледах много старателно а подкрепяхме отбора,но това което видях на мача с Ботев се потвърди и снощи Саша е много качествен футболист просто,както всеки човек имаше нужда от време за да се отпусне и да заиграе така, както може!От доста време във форума, особено миналата година пишехме,че трябва да се намери дефанзифен халф който да може да се нагърбва и със офанзивни функции в определени моменти,изнасяне на топката,точен пас и голяма успеваемост при единоборствата радвам се,че намерихме търсеният човек след всичките смешници които гледахме през годините като Галчев,Петър Стоянов и разни други макар и случайно го намерихме.Сега ни остава зимата да финализираме нещата със Стефан Велев и както казвате Тошко Янчев спокойно да се пенсионира въпреки,че спокойно мога да кажа Тошко срещу Ботев и Лудогорец беше на добро ниво почти никакви грешки доста топки отне така,че спокойно може да дебне от скамейката още 1 година.Разбира се разполагаме и със Пакурар,който също разполага с опит най-вече неможем да разберем дали е качествен за 10 минути надявам се Анисе да седне на пейката и Пакурар да получи шанс!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 01 ное 2012 15:34

преди 1-2 месеца имаше статия в тема спорт точно за лукас саша ех че не мога да я намеря, да им я пратя тогава на този дето я писа.Да го попитам сега какво мисли за саша тогава се скъса да го плюе, а момчето доказа,че е добър футболист
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 01 ное 2012 15:40

miki85 написа:преди 1-2 месеца имаше статия в тема спорт точно за лукас саша ех че не мога да я намеря, да им я пратя тогава на този дето я писа.Да го попитам сега какво мисли за саша тогава се скъса да го плюе, а момчето доказа,че е добър футболист

Не си хаби нервите с писания на псевдо журналисти, те са толкова журналисти , колкото Саша е слаб играч!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 01 ное 2012 15:46

Това е футболистът, който играе на най-високо ниво от целият отбор. Определено ме спечели с тези 3 мача, които гледах. Дано го задържим
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 ное 2012 15:52

На Саша още в предсезонните котроли му личеше, че е много грамотен футболист. Срещу Мура например не се справи добре и от онзи момент допреди няколко кръга много хора го плюха, но аз бях убеден, че ще покаже качества във важните мачове и ето, че наистна го направи вече в 3 поредни сериозни двубоя.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 01 ное 2012 15:53

Udoji90 написа:
Beck's написа:
nordland22 написа:Много е добър Лукас Саша.Срещу ФК Левски и най вече срещу ФК Лудогорец.Снощи бе направо уникален, и в защита и особено в нападение.Два пъти се опитаха да го убият,мръсниците,но...Не зная защо не пускат Тасио титуляр.За мен - един много добър футболист.

Мене ми е интересно , кой ще изхвъчи скоро , имам подозрение, че пътници са : Родригез, Бенжито, Станко, Спрокел, Нилсон Антонио, Боладо. Дано са само това, другите имат качества!

[offtopic]Спрокел май вече изхвърча, а и за Боладо не съм сигурен дали не разтрогна още след края на миналия сезон. Нилсон и Станко за мен 100% са пътници, но Родригес и Бенжелюн по-скоро искам да останат.[/offtopic]

Ами ако Родригес и Бенжелюн се навият на 2-3 бона заплата нека да останат,но с оглед това,че Бенжелюн е тотално отписан от Стойчо а и се съмнявам,че ще искат да си намалят заплатата така,че по-скоро ще си отиде.Бенжелюн не е толкова лош вариант за резерва на Апата и Крачунов понякога прави и добри мачове ако му се играе казвам го с оглед на мачовете му в Локо Пловдив иначе на контролите съм го гледал и прави само и единствено лошо впечатление.Джереми не е лош футболист,но трябва да се научи да играе повече в защита защото прекалено много загърбва основната си роля за сметка на атаката срещу Ботев нямаше ден а и липсва на игрова практика в официални мачове разбира се за него същото важи като за Бенжелюн.Спрокел,Нилсон и Боладо имат договори с ЦСКА специално от за Спрокел от репортажа на Кирков разбрах,че бил в Кипър и си почивал с заплатата която получава от ЦСКА тоест пуснат е в някакъв отпуск освобождаващ го от тренировките все едно е контузен, точно за това говори и Майкъла такива хора като Спрокел подписват договори, които ги правят а ЦСКА после се чуди как да ги разкара,но неможе заради договорите които са подписвани от Венци полицая доколкото Спрокел той май взима 20 000 евро и си живее екстра на гърба на ЦСКА и сега ще питате ли дали вообще ги взима? Ами вероятно ги взима защото досега и той да е почнал да ни съди.Случаят със Нилсон Антонио и идентичен като този с Боладо даже се чудя дали вообще е контузен или просто са го изпратили на почивка като Спрокел а пък ако е контузен наистина ще го чакаме 6-7 месаца за да дойде и Стойчо да му каже,че не го иска, а пък Иван Боладо щял да се връща според някои медии!Другите хора които според мен трябва да си тръгнат са Анисе и Присо сами си правете изводите защо много взимат а почти нищо не играят като може би Присо компенсира с желание,но само с това не става!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 ное 2012 15:59

неммм няма как да се навият онзи паразит СТАНКО зима поне 4 бона, та тея да не са вчерашни
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 01 ное 2012 16:08

Да, и като дойде зимата и разпродадът половината отбор, пак ще чуем старата песен на нов глас. Това ще бъде последния шанс на "ТИТАН", да докажат, че им пука за ЦСКА. Ако продадът и 1 играч който Стойчо иска, направо ги взривяваме!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 ное 2012 16:18

Бенжалюн е пътник, на Родригез може да му се даде шанс..

[offtopic]Май е време да отворим тема за зимната селекция![/offtopic]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 01 ное 2012 17:02

ОщеОтДете написа:Да, и като дойде зимата и разпродадът половината отбор, пак ще чуем старата песен на нов глас. Това ще бъде последния шанс на "ТИТАН", да докажат, че им пука за ЦСКА. Ако продадът и 1 играч който Стойчо иска, направо ги взривяваме!

:) :) :) :) :) :) Последен шанс?Хахахахаха отдавна го изгубиха след всичките магарии и подигравки с клуба просто е невъзможно да имаме добро отношение към тях!Взривяваме ги?Както до сега ли?Когато трябваше да ги натиснем никой не ходеше на стадиона! :!: :!: :!: :!:

Върни се в “ЦСКА”