КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот mad forest » 01 ное 2012 11:01

Дост неща са написани и може да повторя някого, но ще си дам мнението като човек гледал от трибуните! Изключително слаб Лудогорец и много приятен ЦСКА за наблюдаване! Нашите не знаеха какво да правят топката след добрите начални минути, които можеше да ги няма ако Платини беше отбелязал в 5-та минута мисля! Червените си подаваха добре, не че нямаше брак, но изглеждаше, че знаят какво трябва да направят с топката! С оглед на показаното резултатът е логичен! На практика рано рано сдадохме титлата! Относно съдията-абсолютно неадекватен дебелак, който следеше играта от далеч и имаше много спорни ситуации отсъдени в ущърб и на двата отбора! Обратни тъчове, не дадени картони още в началото! Имаше в първите минути няколко поредни фаула на Присо и съдията му се моли да не прави така и след минута поредното нарушение и картон няма! Нашите ритват някого- същата работа! Съдията им се молеше да не се ритат, но в такъв мач не се молиш, а ги санкционираш, че да спрат! Чист червен картон на Анисе, чист за Деко към края! За същата балтия изгониха Бандаловски срещу Дания! Чисти картони за Барт заради изриването на топката в лицето на паднал играч и то напълно умишлено (положението стана пред нашия сетор). Относно първото положение за дузпа не мога да го коментирам, защото не съм го видял! Все пак стадионът е малък и сравнително нисък и не е от най-удобните за футбол според мен! Положението на Платини според мен е чиста дузпа! Добре се видя, че Барт като не изчисти топката след шпагата повдигна крака и спъна Платини! Вчера наблюдавах друг Лудогорец. Спадът в играта е очебиен и само Петев май не го забелязва и се оправдава с единични грешки! Няколко минути преди победния гол бяхме натикани в половината си и голът се печеше! Явно вече всеки знае как да ни противодейства и трябва да се направи промяна, дали в треньора или самият треньор да промени нещо не знам, но нещата отиват на зле. Едно е да паднеш след игра, друго да си се мотал по терена! В един сайт написали, че Марселиньо бил най-добър от нашите-ХАХА! Като пипнеше топката и атаката спираше. Имаше само едно наистина брилянтно отиграване преди нашият гол мисля! В центъра Дяков е сам. От началото на сезона Генчев го няма, а се видя, че Бургзорг се справя добре ! Това е положението! Гледаме напред!
Последна промяна от mad forest на 01 ное 2012 11:08, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 ное 2012 11:02

nikec1 написа:между другото с теб и другите Цесекари с червени очила можем да спорим и си пишем колкото си искаме, проблема ще дойде след мача като няма да посмеете да се появите щото ви чака голямо дърво.
Лек ден ви пожелавам и се самонавивайте че имате шанс на Арената в сряда, ще ви посечем като гладиатор и този път бъди сигурен :)

Аз съм тук,а теб те няма :lol: :lol: :lol:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 ное 2012 11:20

OOP написа:
Публиката си беше вкъщи на топло и гледаше по ТВ. Ама това се случва с всички отбори. Спрямо населението на града, та дори на областта са си доста хората.

Съгласен съм само с последното ти изречение. Иначе били на топло???? няма логика на мачовете във В група стадиона се е пръскал по шевовете, а на мача с ЦСКА били на топло.....ей това не мога да разбера. А после на мен ми викат комплексар........ спирам да пиша вече, че някой да не се обиди....и да ме открие в мрежата...... :o :) :) :lol:

Виж сега - във В група хората ходеха да разтоварят малко и да похапнат семки. Има и зевзеци и т.н. Приятно е- и аз съм ходил няколко пъти. Сигурен съм, че и тогава като е студено са ходели много малко хора. Няма какво да си мерим...
Има едно друго нещо, което малко хора го разбира, поради липса на добър футбол в региона - много от хората са за Левски или ЦСКА и на мачовете гостуващия сектор е пълен с хора от къде? познай - максимум 3 автобуса от София, всички други са от провинцията и супер много са от региона - Търговище, Силистра, Русе,Шумен, Варна и по-малките градове. Когато дойдат от София 700 човека ще Ви поздравя! Пловдив са много по-напред в това отношения. При тях всички (говоря и за двата отбора) в гостуващата агитка са си от там. Виждаш ли разлика някаква?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 ное 2012 11:28

Честита победа на Цска
Изиграха по-добре тактически мача и ни победиха , доста пресилени изказвания против съдията от страна на Цска , и на мен не ми хареса съдийството , не искаме да свири в полза на нас , а това което е реално и е станало на терена .... за какво плачат ? Че Присо направи 3 нарушения и не получи картон или , че Анисе трябваше доста рано да напусне терена и още 2-3 картона за реплики и съдийски оспорвания ...... и какво щеше да стане с 10 човека едва ли 1-2 !
Аз лично не вярвам , че ще продължим напред
Изображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 ное 2012 11:29

entwickler написа: Виж сега - във В група хората ходеха да разтоварят малко и да похапнат семки. Има и зевзеци и т.н. Приятно е- и аз съм ходил няколко пъти. Сигурен съм, че и тогава като е студено са ходели много малко хора. Няма какво да си мерим...
Има едно друго нещо, което малко хора го разбира, поради липса на добър футбол в региона - много от хората са за Левски или ЦСКА и на мачовете гостуващия сектор е пълен с хора от къде? познай - максимум 3 автобуса от София, всички други са от провинцията и супер много са от региона - Търговище, Силистра, Русе,Шумен, Варна и по-малките градове. Когато дойдат от София 700 човека ще Ви поздравя! Пловдив са много по-напред в това отношения. При тях всички (говоря и за двата отбора) в гостуващата агитка са си от там. Виждаш ли разлика някаква?

По принцип лошо няма. Нека всеки си бъде, за който иска! Аз проблем виждам, че вчера имаше 4 различни агитки! На малък стадион това е малко не функционално! Хубаво е, че хората са се организирали, но ако се съберат ще има ефект, защото така ефектът е почти нулев! Ако всички са заедно ще има агитка от 200, 250 човека и със сигурност биха създали съвсем друга атмосфера! Разбирам и част от тези, които се бяха организирали, но бяха в сектор В, все пак искат и мача да гледат, а от сектор Д това е на практика невъзможно!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 ное 2012 11:35

OOP написа:
varanaDrago написа:
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...

Пич тука вече много се изложи. Май само ти не разбра, че НЕ СЪМ ОТ Разград а ви блъфирах да ви вдия колко сте интилигентни.....и веднага всички спряхте да лъжете как сте ходили по 4000 на мачовете във В група и още куп подобни изхвърляния от ваша страна какви големи фенове сте.......Това бе достатъчно за мен и за доста хора да разберем що за стока сте......Точно това че сте малък град и че мрежата не е анонимна не ми го обяснявай на мене да.......май доста филми си гледал. А и това , което съм написал си е самата истина, но понеже не ти изнася и го удряте на подигравки, закани......форумни мъжаги. Айде да си имаме уважението и поне вднъж в живота си бъди честен.....Къде беше публиката ви вчера????? :arrow:

Колко публика щеше да има на Герена с мача с Локо Пловдив ако се играеше в 9 часа ....... ей пич София е 1 милион а бяхте 2000 на мача в Събота къде ви беше публиката
Изображение

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 01 ное 2012 11:40

mad forest написа:По принцип лошо няма. Нека всеки си бъде, за който иска! Аз проблем виждам, че вчера имаше 4 различни агитки! На малък стадион това е малко не функционално! Хубаво е, че хората са се организирали, но ако се съберат ще има ефект, защото така ефектът е почти нулев! Ако всички са заедно ще има агитка от 200, 250 човека и със сигурност биха създали съвсем друга атмосфера! Разбирам и част от тези, които се бяха организирали, но бяха в сектор В, все пак искат и мача да гледат, а от сектор Д това е на практика невъзможно!

То тия които бяхме в сектор В бяхме 20 човека дето пяхме, пак добре че нямаше някой да ни каже "аре седнете да гледаме мача" както очаквах да стане :lol:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 ное 2012 11:41

hijack1 написа:
mad forest написа:По принцип лошо няма. Нека всеки си бъде, за който иска! Аз проблем виждам, че вчера имаше 4 различни агитки! На малък стадион това е малко не функционално! Хубаво е, че хората са се организирали, но ако се съберат ще има ефект, защото така ефектът е почти нулев! Ако всички са заедно ще има агитка от 200, 250 човека и със сигурност биха създали съвсем друга атмосфера! Разбирам и част от тези, които се бяха организирали, но бяха в сектор В, все пак искат и мача да гледат, а от сектор Д това е на практика невъзможно!

То тия които бяхме в сектор В бяхме 20 човека дето пяхме, пак добре че нямаше някой да ни каже "аре седнете да гледаме мача" както очаквах да стане :lol:

Е кой да ви каже, то половината сектор беше празен :(

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот nedko » 01 ное 2012 11:59

Моето мнение за посещаемостта. В предвид на броя население на Разград и късния час, да нормално малко хора на мач. Но знаем, че стадиона ни може да бъде пълен до дупка и причината според мен е цената на билетите. Може би трябва цената на билета да се определя според важността на срещата, противника и евентуалния интерес на публиката. Пример - мача с ЦСКА през май, когато станахме шампиони, цените бяха 15 лв и нагоре, но билетите свършиха за часове. Мисля, че цената трябва да е по-ниска и да не преминава границата от 8 лв. Ще има повече хора и приходите няма да бъдат по-малки.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот tsonpen » 01 ное 2012 12:07

Честито на феновете на ЦСКА! Отборът ви си спечели мача.
От съдията всички трябва да сме недоволни. Може и да е ощетил повече ЦСКА, но мисля, че ако свиреше изрядно, Лудогорец можеше и да победи. Но не стана много ясно всичко около спорните ситуации, защото от БНТ конкурираха съдията по непрофесионализъм. От толкова камери, не може да се намери един свестен кадър на първата ситуация със съмнения за дузпа. Второто нарушение на Анисе, когато му беше спестен картона, обаче се видя ясно. Там трябваше да го изгонят, още през първото полувреме. Също странно, че Барт не получи картон за умишления удар с топка в лицето на футболист на ЦСКА. Още по-странно, че ТВ коментаторът не коментира абсурдната липсата на картони в тези две безспорни ситуации, а постоянно говореше да дузпите, които все пак не бяха толкова ясни, особено първата. Картонът за симулация на Платини и на мен ми изглежда неправилен, но не съм гледал добро повторение.
Аз също гледах мача по ТВ, но имах лични причини за това. Сигурен съм, че късният час е повлиял за това да има малко зрители. Както и внезапната промяна в температурата в последните дни. Това е и първият официален мач на Лудогорец след лятото, който се предава пряко по ТВ и според мен хората избраха да го гледат по-уютно и по един начин, който им е липсвал. Виждам, че данните са за 3000 зрители, което пак не е малко за град с 30 000 души население.
Гледаме напред, аз се надявам да излезем от дупката и тогава въобше няма да ме учуди една категорична победа в София!
За мен нашите отново не можаха да си играят играта както могат. Още са под въздействието на грешните стъпки от последните два мача. На моменти им се получаваше и дори мога да кажа, че често доминираха и дори за мен бяха по-добрият отбор, НО с някои уточнение - нови грешки в защита и нови пропуски в идеални ситуации за отбелязване на гол. И двата гола в нашата врата (особено първият) дойдоха след очевадни грешки в защита. Марселиньо отново не успя да реализира от перфекта позиция при резултат 1:0. Не помня кой от нашите пък стреля в ръцете на вратаря. Накрая Иван Стоянов стреля неточно. Мисля, че ЦСКА нямаха токова положения, но си изиграха по-добре картите и за мен основното им предимство беше подемът, в който се намират, енергията и настроението, което вложиха.
За втори мач наблюдавам изключително странните смени, които Петев прави. Ако не е имало някакъв здравословен проблем, не мога да си обясня замяната на Бадема с Безяк, а донякъде и замяната на Гела със Стоянов. Мисля дори, че ако Бадема беше оставен в игра можехме и да изравним. Видя се, че дори нямаше кой да изпълни много опасния удар пред вратата на ЦСКА и Марселиньо го пропиля. Безяк пък губеше топките и правеше нарушения. Никак не беше подходящ да работи за обръщане на резултата.
И накрая - пълната подигравка с втория жълт картон за Анисе в трите минути добавено време, където Анисе изхарчи едната минута за да напусне, допълнително и смяна се извърши тогава.
Надявам се в неделя нашите да започнат на чисто и да повишават трудността постепенно в следващите 4 мача. Мачът в Пловдив според мен дори може да се рискува, защото загубата на точки е поправима.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”