КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот Jorkorazporko » 01 ное 2012 04:38

Супер! Победихме, обаче работата не върви на добре! Съдията се изгаври с нас за пореден път! Анисе беше за червен картон няма спор, но имаше и две 100 процентови дузпи за ЦСКА които Ристосков подмина, даже си позволи да покаже картон за симулация при втората! Това е отвратително! За пореден път съдията направи всичко възможно да повлияе на крайния изход на мача на ЦСКА! Разбирам фенските пристрастия, но това не е в полза на никой! Когато мачовете не се решават от футболистите на терена се обезсмисля цялата игра! До къде ще го докараме по този начин???

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 ное 2012 08:20

Аз също не разбирам колегите, които се заяждат с феновете на Лудогорец - победихме съвсем заслужено - надиграхме може би най-добрия отбор в България - съдията беше много зле, но въпреки това успяхме - защо се заяждате, а не се кефите на победата? :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 01 ное 2012 09:16

Честита победа на ЦСКА! Колкото и клиширано да прозвучи - загубихме битката, войната още не, има реванш. Трудно, но не е и невъзможно. ЦСКА са в подем, но се видяха и доста слаби места, които биха могли да се използват на стадион Васил Левски. Нашата игра - до 30-та минута добре, можеше да се видят типичните за Лудогорец отигравания, което даваше основание да се смята, че ще победим. Има нужда от още нещо, не е от освежаване. Всички тези футболисти, които ги търсехме през лятото и привлякохме в отбора имат нужда от доверие, от самочувствие, защото те са добри футболисти и трябва да бъдат налагани към стила и играта на Лудогорец . Как - незнам, това е работа на треньорското ръководство. Вижте един Саша от ЦСКА - от мач на мач играе все по-добре, самочувствието и психиката му на терена вече е съвсем друга. Не може да те пускат за 30 минути през мач и да искаме от теб да покажеш това, което наистина можеш. Може и да не съм прав, но при положение, че намират противодействие на нашата игра и ние трябва да покажем, че знаем как да реагираме, иначе става един мач с неизвестен край.
Съдията - какво да го коментираме, ок, ЦСКА иска дузпа, ние искаме червен картон, и кво - дайте сега да се надприказваме, ако беше дал картона, щеше ли да се стигне до дузпа и т.н. - всеки ще го тълкува както му изнася.
Дано Лудогорец съумее да излезе от тази ситуация, вярвам че ще го направи по-най-добрия начин. Най-важното е да покажат игра, дори и да губят точки и мачове, има ли я играта резултата всички го видяхме през миналия сезон. Успех Лудогорец!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 01 ное 2012 09:27

отбор еднодневка сте ,нищо повече

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 ное 2012 09:47

nasko75 написа:Пич, Петев е добър треньор
ти обаче явно си нямаш хабер какво става в "клуба ти". Има друг човек, който е проблем и той прави всички мизерии
НО...Домусчиев НЕ ИСКА ДА ГО МАХА, а другита нямат сила и смелост да го махнат...
и Петев е заложник на ситуацията...за съжаление
но има два варианта - или излизаш и казваш какъв е проблема, или си траеш
драмата е, че ако излезеш и кажеш, ще ти пляскат 2-3 дни и после ще дойде нов цирк, а ти ще останеш за винаги без работа

И кой е човека, който създава проблеми?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 ное 2012 09:47

varanaDrago написа:
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...

Пич тука вече много се изложи. Май само ти не разбра, че НЕ СЪМ ОТ Разград а ви блъфирах да ви вдия колко сте интилигентни.....и веднага всички спряхте да лъжете как сте ходили по 4000 на мачовете във В група и още куп подобни изхвърляния от ваша страна какви големи фенове сте.......Това бе достатъчно за мен и за доста хора да разберем що за стока сте......Точно това че сте малък град и че мрежата не е анонимна не ми го обяснявай на мене да.......май доста филми си гледал. А и това , което съм написал си е самата истина, но понеже не ти изнася и го удряте на подигравки, закани......форумни мъжаги. Айде да си имаме уважението и поне вднъж в живота си бъди честен.....Къде беше публиката ви вчера????? :arrow:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 ное 2012 09:55

OOP написа:
varanaDrago написа:
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...

Пич тука вече много се изложи. Май само ти не разбра, че НЕ СЪМ ОТ Разград а ви блъфирах да ви вдия колко сте интилигентни.....и веднага всички спряхте да лъжете как сте ходили по 4000 на мачовете във В група и още куп подобни изхвърляния от ваша страна какви големи фенове сте.......Това бе достатъчно за мен и за доста хора да разберем що за стока сте......Точно това че сте малък град и че мрежата не е анонимна не ми го обяснявай на мене да.......май доста филми си гледал. А и това , което съм написал си е самата истина, но понеже не ти изнася и го удряте на подигравки, закани......форумни мъжаги. Айде да си имаме уважението и поне вднъж в живота си бъди честен.....Къде беше публиката ви вчера????? :arrow:

Публиката си беше вкъщи на топло и гледаше по ТВ. Ама това се случва с всички отбори. Спрямо населението на града, та дори на областта са си доста хората.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 01 ное 2012 09:56

Честитя победата на ЦСКА. Насшият отбор вчера въобще не бе на нужното за победа ниво. 20-25 минути след гола настана един хаос. Съдията.. съдията не знам как да го коментирам. Две дузпи и един закъснял червен картон, постоянно накъсване на играта и затваряне на очите за различни положения помрачиха за мен футбола на стадиона.

Все пак за мен се получи един хубав и бърз мач с положения пред двете врати и въпреки, че моя отбор загуби, аз съм доволен от единоборствата на терена. Платини му личи, че му се играе страшно много, направи защитата ни балама...

Е изпуснахме питомното, сега трябва да ходим да гоним дивото в София. Не съм голям оптимист за там де :|
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 ное 2012 10:03

Публиката си беше вкъщи на топло и гледаше по ТВ. Ама това се случва с всички отбори. Спрямо населението на града, та дори на областта са си доста хората.

Съгласен съм само с последното ти изречение. Иначе били на топло???? няма логика на мачовете във В група стадиона се е пръскал по шевовете, а на мача с ЦСКА били на топло.....ей това не мога да разбера. А после на мен ми викат комплексар........ спирам да пиша вече, че някой да не се обиди....и да ме открие в мрежата...... :o :) :) :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 ное 2012 10:26

Време е и за моя анализ,въпреки че се случи това което бях предвидил ;) !
ЦСКА-както писах от мач на мач играем все по-добре!Надграждаме и играта върви!Стойчо се доказва във всеки следващ мач,като тотално разби Петев!През цялото време на мача с изключение на минутите след гола на Лудогорец,владеехме инициативата.Контролирахме мача и дори успяхме да обърнем резултата.Показахме добра игра и в защита и в центъра и в нападение!Платини няма нужда от коментар,а Саша е новото откритие в БГ футбола-много борбен,конбинативен,а гола го вкара с лекота.Общо взето всички си свършиха работата по-отличен начин.
Лудогорец-ще си позволя коментар и на тях,след като съм гледал около 15 техни мачове.Винаги една и съща игра и май с едни и същи футболисти.Никаква промяна на игра независимо от резултата и мача.Супер некоректни футболисти-случката със Саша-първо играч му прави груб фал отзад,втори го рита с топката по главата докато е легнал от 3 метра и трети(Дяков)го удря докато е на земята.Никакъв фейрплей!Много симулации най-вече от Марселиньо и габровския Пръхчо(шуменския Деко).Сравнението с Барселона в началото на предния сезон,бяха нормални сега са нелепи.
Стойчо-за пореден път се доказа като страхотен третьор и супер тактик.В три поредни мача надигра И.Илиев,Феро и Петев.Смятам,че това е достатъчно!
Петев-добър третьор,без капка развитие.След като четох коментара на Наско75 ще спра дотук,защото той е по-навътре в нещата и сигурно е прав ,че някой му пречи!
Съдиите-мнението ми е,че не трябва да се коментират.И все пак дебел главен съдия,абсолютно неадекватен!Много лоши отсъждания,който ставаха пред него.При дузпата за задържането на Апата се видя идеалната му гледна точка.Защо не я свири незнам.Дузпата за фала срещу Платини-дори да е преценил,че Барт първо е избил топката,все пак ритна Платини.Най-нормалното нещо беше да падне след удъра.Той дори не поиска дузпа!Защо му даде картон неразбирам!Това съдииство пречи на всички и добре,че мача се даваше директно за да не се налага да си правим изводи от дирижираните репортажчета от официалния сайт!
Публиката-беше много малко за такъв мач!Ако проблема е в цената на билета-говорете с ръководството ви!
Изводи-въпреки всичките ви нападки към мен,се оказах прав в прогнази и предварителни анализи на мачовете ви последните 2 седмици!ЦСКА е по-стойностния отбор към този момент и заслужено победи в този мач!

Върни се в “Лудогорец”