Според мен - никакво !
Човекът се справи перфе ...
Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?
bilyaletdinov написа:russia написа:Като не ви харесва КЗЛ си прекръстете отбора!
П.С. Динияр Билялетдинов май е прекалил със солариума?!? Сигурно си повече фен на Кинг Конг?
Никога !
П.С.Не е ходил на солариум , маскирал се е за Хелоуин
Става, но вече е 1-ви ноември и го маскирай като народен будител

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:magga написа:gentlemanxxx написа:Офф в тоя форум само кретени..Толкова не се говореше за съдията на Челси - Юнайтед, отколкото Вие обеснявате за Ристосков..Той трябваше да изгони половината отбор на ЦСКА заради груби нарушения още през 1вото полувреме..Осъзнайте се ставате жалки!
Факт и после се сърдим защо ги гонят из Европа тия за всеки втори фал, а Бандаловски толкова псува съдиите, че ако беше в националния вече щеше да си взима душ още при първия опит да псувакакто е и за дузпите и за всичко, но погледнете обективно, че и вас ви пожали и тях бутна и така всички са доволни, само феновете го отнасят като почваме да се караме
Факт е, че не всички луди са в лудницата! Поне не си слагайте задните части там, където други си мерят предните! Сигурно играчите на Левски са лауреати за "Феър плей"? Особено Мюлдер за фаула срещу Карачанаков! Ай друг път,а?
Какво ми обясняваш за Левски ?? Аз ти давам нормално и смислено мнение за вашия мач тебе Мюлдер ти е в устата за нещо станало преди 2 седмици ??? Само дето Мюлдер не са го гонили в Европа, а Бандаловски са

- bilyaletdinov
- Контакти:
russia написа:Става, но вече е 1-ви ноември и го маскирай като народен будител! Честит празник!
Честит празник

И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Хм, не съм от ЦСКА, но от това , което гледах....всички го видяхме, ами наказанието е просто, да го оставят да свири 1-2 мача без охрана на стадиона.......скъпи са охранителите и за полиция пари няма.........повече няма да го видим ................
- damageplan
- Контакти:
На мен ми направи впечатление само шкембето на Христосков , след като човек с огромно шкембе решава мач от турнира за купата на БГ , и след като човек с още по-голямо шкембе съсипва преговорите за телевизионни права - за какъв БГ футбол да говорим .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:На мен ми направи впечатление само шкембето на Христосков , след като човек с огромно шкембе решава мач от турнира за купата на БГ , и след като човек с още по-голямо шкембе съсипва преговорите за телевизионни права - за какъв БГ футбол да говорим .
Както казах, Ристосков е най-големия връзкар в съдийството ни! И другите съдии в "А" група са връзкари, но тоя ги бие всичките и няма кой да го бутне до пенсия!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
не бех влизал отдавна ама като гледам с право в тоя форум. тука г...та паплач не спира да ни убеждава как ние сме били подкрепяни. опитват се да изкривят всячески истината, но жалкото , е че само след 3-4 седмици те ще реват по същия начин от някои друг тумбак. и така българския футбол лекинко ще бъде убит. Аргументите на зелени и сини са , че е спестен червен картон на анисе. Да видим обаче ситуацията. Две секунди преди анисе да влезне остро, дебеланкото в черно не даде фаул отзад на гулдан в краката на лукас саша. изгледайте ситуацията. почти всички медии подминават балтията на шуменския "деко". нищо че след мача с дания даже джугански каза, че бандаловски е бил за червен картон, за същото нарушение. сега обаче дори не е отбелязано. ония смешник петев филосоства как техни елементарни грешки били позволили на ЦСКА да победи едва ли не случайно. опитвайки се да омаловажи труда на армейците. нищо , че двата ни гола бяха изработени брилятно през центъра на защитата им. впрочем така стана и балтията на барт с/у платини ... извинете , симуацията на бразилеца. през центъра беше и първата опасност за ЦСКА в 4тата минута, удара на Мишел. ЦСКА сбърка един път и беше наказан. така , че отбора, който може да съжалява в този мач, отново е ЦСКА , както беше и в предишните два сблъсъка , в които беше ощетен отново. Спестен червен картон на Мулдер и отменен гол на Нюаджи и пресилена дузпа за театралното хвърляне поне за награда еми на дядо иван. По този начин се опитаха да ни спрат и не можаха. амнистираха гаджев, не пуснаха платини , пак не успяха. всяко падане на шуменския беше фаул а всяка балтия на зелените с/у червените беше симулация на вторите. и пак не успяха. няма и да успеят. сега е ред на сектор Г да се стегне както направиха момчетата , за които викаме и да покажем , кой е номер едно, до края на сезона.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Малките необективни фенчета на ЦСКА с промитите от Стойчо мозъци да се успокоят малко. Факт е, че съдията развали мача и имаше куп неправилни отсъждания, но си помислете, ако в 35-40 минута беше изгонил Анисе в каква посока щеше да тръгне мача? А можеше да покаже и още един червен за ЦСКА първото полувреме... Свалете очилата!
Да, след това сбърка още няколко пъти, повечето във вреда на ЦСКА, но ако беше свирил всичко както си беше - вашият отбор вероятно нямаше да победи с 2 човека по-малко... Трябваше да изгони и Миро Иванов - това ако не е червен картон, не знам кое е, но то беше към края на мача и не повлия толкова на изхода... И дузпа срещу Платини нямаше - човека изби първо топката... Бандаловки с всичкото псуване и спорене със съдията трябва да се радва че не си тръгна и той по-рано от мача... не да се оплаква след мача в интервюта, отиграло му се...А за всичкото лежане по терена след като поведохте колко картона за забавяне на играта можехте да отнесете? Както във всеки бг мач всъщност, само дето тука ни ги спестяват, после се чудим навън що падаме...
Надиграхте отбора на Лудогорец и заслужено победихте! Защо трябва да ревете като неуважавани скоро моми не разбирам...
Да, след това сбърка още няколко пъти, повечето във вреда на ЦСКА, но ако беше свирил всичко както си беше - вашият отбор вероятно нямаше да победи с 2 човека по-малко... Трябваше да изгони и Миро Иванов - това ако не е червен картон, не знам кое е, но то беше към края на мача и не повлия толкова на изхода... И дузпа срещу Платини нямаше - човека изби първо топката... Бандаловки с всичкото псуване и спорене със съдията трябва да се радва че не си тръгна и той по-рано от мача... не да се оплаква след мача в интервюта, отиграло му се...А за всичкото лежане по терена след като поведохте колко картона за забавяне на играта можехте да отнесете? Както във всеки бг мач всъщност, само дето тука ни ги спестяват, после се чудим навън що падаме...
Надиграхте отбора на Лудогорец и заслужено победихте! Защо трябва да ревете като неуважавани скоро моми не разбирам...
И дузпа срещу Платини нямаше - човека изби първо топката..
Човек,ти кога за последно си ходил на очен лекар!Взе ли си предписания диоптър?
Човек,ти кога за последно си ходил на очен лекар!Взе ли си предписания диоптър?