КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45
В България няма силни отбори, ЦСКА падна от Мура дето нямат пари да минат границата, Левски падна от отбор който също няма пари и идва с автобус за мача, Локото падна от отбор който е един от най смешните в Холандия, а ние загубихме от Динамо който както виждаме като го хване някой в ШЛ го прави на мармалад и я сега ми кажи ти кое ни е силното ?
между другото с теб и другите Цесекари с червени очила можем да спорим и си пишем колкото си искаме, проблема ще дойде след мача като няма да посмеете да се появите щото ви чака голямо дърво.
Лек ден ви пожелавам и се самонавивайте че имате шанс на Арената в сряда, ще ви посечем като гладиатор и този път бъди сигурен
Лек ден ви пожелавам и се самонавивайте че имате шанс на Арената в сряда, ще ви посечем като гладиатор и този път бъди сигурен
nikec1 написа:В България няма силни отбори, ЦСКА падна от Мура дето нямат пари да минат границата, Левски падна от отбор който също няма пари и идва с автобус за мача, Локото падна от отбор който е един от най смешните в Холандия, а ние загубихме от Динамо който както виждаме като го хване някой в ШЛ го прави на мармалад и я сега ми кажи ти кое ни е силното ?
Когато децата са в 5-ти клас,има и силни,има и слаби!Всички деца от 5-ти клас са по-силни от децата от 1-ви клас!Все пак и в 1-ви клас има и силни и слаби деца!
BRF написа:nikec1 написа:В България няма силни отбори, ЦСКА падна от Мура дето нямат пари да минат границата, Левски падна от отбор който също няма пари и идва с автобус за мача, Локото падна от отбор който е един от най смешните в Холандия, а ние загубихме от Динамо който както виждаме като го хване някой в ШЛ го прави на мармалад и я сега ми кажи ти кое ни е силното ?
Когато децата са в 5-ти клас,има и силни,има и слаби!Всички деца от 5-ти клас са по-силни от децата от 1-ви клас!Все пак и в 1-ви клас има и силни и слаби деца!
Ти да не си учител по физическо бе
nikec1 написа:между другото с теб и другите Цесекари с червени очила можем да спорим и си пишем колкото си искаме, проблема ще дойде след мача като няма да посмеете да се появите щото ви чака голямо дърво.
Явно за да съм правоверен и с НЕчервени очила,трябва да напиша нещо такова:Дано ни се размине,дано ни бият само с 3:0!Нямаме никакъв шанс на арената,дано са благосклонни към нас!
nikec1 написа:BRF написа:nikec1 написа:В България няма силни отбори, ЦСКА падна от Мура дето нямат пари да минат границата, Левски падна от отбор който също няма пари и идва с автобус за мача, Локото падна от отбор който е един от най смешните в Холандия, а ние загубихме от Динамо който както виждаме като го хване някой в ШЛ го прави на мармалад и я сега ми кажи ти кое ни е силното ?
Ти да не си учител по физическо бе
Катерач съм!Не си ли личи по снимката
BRF написа:nikec1 написа:между другото с теб и другите Цесекари с червени очила можем да спорим и си пишем колкото си искаме, проблема ще дойде след мача като няма да посмеете да се появите щото ви чака голямо дърво.
Явно за да съм правоверен и с НЕчервени очила,трябва да напиша нещо такова:Дано ни се размине,дано ни бият само с 3:0!Нямаме никакъв шанс на арената,дано са благосклонни към нас!
Винаги съм знаел че в публиката на ЦСКА и Левски има изключения и не всички са тъпаци, браво на теб отсега нататък искам да следваш пътя по който ти показах като един добър пастир
Айде със здраве.
- hristo1306
- Контакти:
Някой обърна ли внимание на нач. час ! 20 45 - тези ненормални ли са ? Не слушат ли и прогнозата за лошо време ! Пълни некадърници !
Наистина искат да прогонят ПУБЛИКАТА от стадионите. ИЗРОДИ !!!
nikec1 написа:BRF написа:nikec1 написа:между другото с теб и другите Цесекари с червени очила можем да спорим и си пишем колкото си искаме, проблема ще дойде след мача като няма да посмеете да се появите щото ви чака голямо дърво.
Винаги съм знаел че в публиката на ЦСКА и Левски има изключения и не всички са тъпаци, браво на теб отсега нататък искам да следваш пътя по който ти показах като един добър пастирсега бягай към бета или Еврото да играе мача в сряда единица, после да не кажеш че не съм ти помогнал да спечелиш някой лев.
Айде със здраве.
Не играя хазарт!Парите си ги вадя по друг начин!И аз знаех,че не всички са глупаци в Разград
hristo1306 написа:Някой обърна ли внимание на нач. час ! 20 45 - тези ненормални ли са ? Не слушат ли и прогнозата за лошо време ! Пълни некадърници !
То времето в 17.30 примерно,няма да е по-различно от 20.45!Не виждам проблем!Даже е супер за доста хора-до 17.00 на работа и после към Разград!