Пирин ГД - Черно море 21.10 16.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Пирин ГД - Черно море 21.10 16.00ч.
Интересно,че днес ако бяхме били с какъвто и да е резултат щеше да има коментари:"сателита ви пусна" и т.н.Победата я бяхте писали сигурна,нали?Сега малко повече боли,нали?Но тук е разликата между ТИМ и другите.Да не се връщаме назад колко пъти са ни били Велбъжд и Локо поради сателитни съображения.
-
- Контакти:
Мога само да кажа,че сегашния ни отбор с нищо не е по-силен от този на Теофоолу
.....и кел файда като се плаща или неплаща,аз искам ЕФЕКТ!!!Искам такава игра,като онази от пролетта на 2003,когато убиха Илия Павлов.Без пари играеха и мачкаха,играеха със сърце,Слави Жеков,Драгич,Зафето,Жоро,Спалевич,неголеми имена като цяло,Жоро беше на 21....но ИГРАЕХА и попиляха Литекс там и ЦСКА пак там за 4 дена,а тука във Варна нашибаха 4 парцала на Славия и късмет,че не стана и 8:0,Ботев също го разпердушинихме с 4:0....Не бяхме майстори,нито играехме красиво,но имаше огромно желание и огромно раздаване и на терена имаше МЪЖЕ,а не тези мишки с каквито се напълни отбора ни,пълни клоуни,махни Жоро,Миро и защитниците+недоказания вратар...всичко друго са МИШОЦИ и играчи за Б група+2-ма бразилци дето спряха да играят изведнъж не знам защо.Или да играят голям футбол,като отбора взел медал...но това днес,онова с Берое,ТОВА ВСИЧКОТО което става от 2009 г. септември до сега - 2012 откомври - аз не мога повече да го приема.Това е някаква подигравка.Голям отбор беше направен на нищото от безкадърие.Играчи като Борносузов,Юруков,Дяков,дори един Какалов им се посочи вратата,а се водят играчи буквално за Б група.С умиление си спомням за Адемар,да не говоря за Периш пък...тези и обувките им не могат да лъснат дори,ще ги изцапат.3(ТРИ) години им търпим напъните да играят футбол,да носят емблемата на клуба....и знаете ли извода?Те НЕ могат да понесат тази тежест,те са МИШОЦИ и НЕ са за Черно Море....това се видя още когато преди 2 зими в Стара Загора имаше една дузпа и ВСИЧКИ избягаха от топката,че Шабленския(в сравнение с тези истински колос на футбола) я би от кумува срама.Тези НЯМАТ характер за Черно Море и по-добре е да играем в Б група с наши кадри като Расим,Илиев,Радев и сие,но не да стоим в А група и да сме тъпан за бой,да ни пердашат СЕЛЯНДУРИ без нито един сезон в елита,да нямаме 2 месеца вкаран гол във Варна и да ми подтичват като пенсионери в парка и дори да имат наглостта да си вземат заплатите,вместо да се извинят,да си подадат оставките и да ни отърват от нежеланото си присъствие.Това важи в двойно по-голяма степен за шефовете.Те съсипаха шампионски отбор,защо?Защото не му се давали 3 000 евро повече на Периш,на Рикардо,на тоя и оня,а дават пари на селяни падащи с по 4 гола в Каварна и Монтана.....Вън бе,вън от Черно Море,имат си терени,имат си алеи,вън бе,вън от Тича барабар със селяните които докараха.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Мога само да кажа,че сегашния ни отбор с нищо не е по-силен от този на Теофоолу.....и кел файда като се плаща или неплаща,аз искам ЕФЕКТ!!!Искам такава игра,като онази от пролетта на 2003,когато убиха Илия Павлов.Без пари играеха и мачкаха,играеха със сърце,Слави Жеков,Драгич,Зафето,Жоро,Спалевич,неголеми имена като цяло,Жоро беше на 21....но ИГРАЕХА и попиляха Литекс там и ЦСКА пак там за 4 дена,а тука във Варна нашибаха 4 парцала на Славия и късмет,че не стана и 8:0,Ботев също го разпердушинихме с 4:0....Не бяхме майстори,нито играехме красиво,но имаше огромно желание и огромно раздаване и на терена имаше МЪЖЕ,а не тези мишки с каквито се напълни отбора ни,пълни клоуни,махни Жоро,Миро и защитниците+недоказания вратар...всичко друго са МИШОЦИ и играчи за Б група+2-ма бразилци дето спряха да играят изведнъж не знам защо.Или да играят голям футбол,като отбора взел медал...но това днес,онова с Берое,ТОВА ВСИЧКОТО което става от 2009 г. септември до сега - 2012 откомври - аз не мога повече да го приема.Това е някаква подигравка.Голям отбор беше направен на нищото от безкадърие.Играчи като Борносузов,Юруков,Дяков,дори един Какалов им се посочи вратата,а се водят играчи буквално за Б група.С умиление си спомням за Адемар,да не говоря за Периш пък...тези и обувките им не могат да лъснат дори,ще ги изцапат.3(ТРИ) години им търпим напъните да играят футбол,да носят емблемата на клуба....и знаете ли извода?Те НЕ могат да понесат тази тежест,те са МИШОЦИ и НЕ са за Черно Море....това се видя още когато преди 2 зими в Стара Загора имаше една дузпа и ВСИЧКИ избягаха от топката,че Шабленския(в сравнение с тези истински колос на футбола) я би от кумува срама.Тези НЯМАТ характер за Черно Море и по-добре е да играем в Б група с наши кадри като Расим,Илиев,Радев и сие,но не да стоим в А група и да сме тъпан за бой,да ни пердашат СЕЛЯНДУРИ без нито един сезон в елита,да нямаме 2 месеца вкаран гол във Варна и да ми подтичват като пенсионери в парка и дори да имат наглостта да си вземат заплатите,вместо да се извинят,да си подадат оставките и да ни отърват от нежеланото си присъствие.Това важи в двойно по-голяма степен за шефовете.Те съсипаха шампионски отбор,защо?Защото не му се давали 3 000 евро повече на Периш,на Рикардо,на тоя и оня,а дават пари на селяни падащи с по 4 гола в Каварна и Монтана.....Вън бе,вън от Черно Море,имат си терени,имат си алеи,вън бе,вън от Тича барабар със селяните които докараха.
Стрелец ,спокойно ще си докараш някой инфаркт

- ralimavridov
- Контакти:
Хахахах,те Красен Кралев и Колев достатъчно свършиха като управници.В която и сфера да погледнете в България се краде поголовно.Когато се дават едни пари и някой ги разпределя винаги ще има кражби и злоопотреби.От хората в Парламента до момчетата на бензиноколонките,всеки "накатерва" другия.Единствения вариант за да има някаква прозрачност са общи събрания на фенове,бюджет,избрани деятели,които да разпределят парите,но пак няма гаранция,защото всеки е човек на някого...
-
- Контакти:
В сравнение с Шабан и Маринов мога да кажа,че Красен Кралев и Божил Колев са като от друга планета!!!Кралев и моряк по душа,а Колев-футболист номер 1 на Варна за столетието и най-големия играч излизал от школата на Черно Море.Няма какво изобщо тези джуджета Маринов и Шабан да се нареждат до тях,те са просто никои 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Няма да бъде никак лек сезона, но така се калява любовта към отбора. Още повече подкрепа трябва в трудните моменти, в живота не всичко е по мед и масло. 

Абе много сливи за смет имало в тоя форум,час за казан записали ли сте си,че като гледам как се пените.......два лева в джоба нямат седнали да обсъждат тоя и оня,и кой колко да давал и кой да си ходил,аре мекия на Коритото има място за вас

HASTA DE LA VICTORIA
- Ron Jeremy
- Контакти:
thebully написа:Абе много сливи за смет имало в тоя форум,час за казан записали ли сте си,че като гледам как се пените.......два лева в джоба нямат седнали да обсъждат тоя и оня,и кой колко да давал и кой да си ходил,аре мекия на Коритото има място за вас![]()
![]()
взе ми думите от устата такива "фенове-мрънкачи" заслужават точно такъв отбор ръководство и стадион . Божил Колев и икона , ама на един друг отбор разбирко точно на тоя пропадналия комарджия да повериш отбор е все едно на наркоман да дадеш лека картечница
ex Popeye
Не е лесно да се управлява една организация, а камо ли футболен клуб. Има моменти, в които нещата излизат от релси и трудно се връщат в тях. Според мен се изисква търпение и работа ... И Венгер иска да спечели в Англия, ама не става. Това не пречи стадиона им да е пълен нали ?
Аз ще съм на стадиона в събота срещу Локо Сф !
Аз ще съм на стадиона в събота срещу Локо Сф !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
boys85 написа:Няма да бъде никак лек сезона, но така се калява любовта към отбора. Още повече подкрепа трябва в трудните моменти, в живота не всичко е по мед и масло.
Точно!В събота всички на стадиона за ПОДКРЕПА!