ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

100 години 100

Re: ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?

Мнениеот 100 години 100 » 21 окт 2012 14:19

s.th.1926 написа:Пловдивско дерби няма от 31 октомври 2009 г. Победителят беше закрит няколко месеца след това. На 24 февруари 2010. Сега на 4 ноември Пловдив посреща на стадиона си някакъв отбор, сдружение. Наричат ги соколите (на името на собственика им в сянка...).

ЦСКА и Левски най-голямото дерби на България. За съжаление. Най-интересно обаче беше онова до 31 октомври 2009. Просто зарядът в мачовете между пловдивчани и ботевисти беше друг. Град срещу аграрни райони, интелигенция срещу служите на втора армия, граждани срещу комунисти!

Темата е излишна. Самият факт, че премиера се намеси, този мач да бъде предаван по Канал 1, говори достатъчно!

Така ли бе интелектуалецо? Интелигенция викаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Страшно интелигентни сте, спор няма :)
slabia_forever

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 21 окт 2012 14:23

Янис Зику написа:Дерби, което решава цялото първенство, или дерби на средняци? Ако вчера беше допусната хореографията ни, предполагам нямаше да ни настигнат и с 5 дербита, но..

Иначе главно Ботев са много комплексирани от както влезнаха отново в "А" група и за всичко се сравняват с нас, макар и това да е нормално, все пак ние колкото и да сме зле сме над всички.

Тоа па. Значи от 2 години насам дерби ще е Лудогорец и......зависи! Да ти имам логиката. Дербито не решава титлата! Дербито е емоция, която вие шопите никога няма да усетите! Никога!
slabia_forever

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 окт 2012 14:43

100 години 100 написа:
Янис Зику написа:Дерби, което решава цялото първенство, или дерби на средняци? Ако вчера беше допусната хореографията ни, предполагам нямаше да ни настигнат и с 5 дербита, но..

Иначе главно Ботев са много комплексирани от както влезнаха отново в "А" група и за всичко се сравняват с нас, макар и това да е нормално, все пак ние колкото и да сме зле сме над всички.

Тоа па. Значи от 2 години насам дерби ще е Лудогорец и......зависи! Да ти имам логиката. Дербито не решава титлата! Дербито е емоция, която вие шопите никога няма да усетите! Никога!

Точно дербито реши миналата година шампиона, ама ти от къде да знаеш, тогава играхте по селата. На кой му пука за вашето дерби, освен пловдивчаните? (дори не всички..)

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 21 окт 2012 14:44

Момчета, по трибуните винаги става дерби (което от много дълго време насам е безинтересно - ние все го печелим...) просто трябва да сте на стадиона да усетите атмосферата... по ТВ имат толкова щуротии които унищожават атмосферата, че си нямате на представа. Ботев - Локо също е яко дерби - признавам... но дербито на България си е ЦСКА - Левски, не Ботев - Локо.

Пловдив, идваме! :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 окт 2012 15:30

Спора е излишен за всеки фен най голямото дерби е това на отбора му.

Друг е въпроса, че софийското последните 10 години е доста постно от към голове и качествена игра за разлика от пловдивското при което резултати от по 2-1 , 2-2 и 3-2 са доста често срещани.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 21 окт 2012 15:41

Янис Зику написа:
100 години 100 написа:

Точно дербито реши миналата година шампиона, ама ти от къде да знаеш, тогава играхте по селата. На кой му пука за вашето дерби, освен пловдивчаните? (дори не всички..)

Ми кво ми се пънеш тогава бе? Значи за миналата година според твоята ВЕЛИКА логика, дербито е било не Левски- ЦСКА ами Лудогорец-ЦСКА. Вярно, че не си надарен с особен умствен капацитет, ама чак пък толкова......а за Пловдив....ела и виж!
slabia_forever

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 окт 2012 15:42

Бавноразвиващ тип, как да ти обясня, че ако миналата година ЦСКА бе победил Левски, резултатът от мача с Лудогорец щеше да е без значение?

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 21 окт 2012 15:56

Янис Зику написа:Бавноразвиващ тип, как да ти обясня, че ако миналата година ЦСКА бе победил Левски, резултатът от мача с Лудогорец щеше да е без значение?

Няма какво да ми обясняваш! Ясен си ми! Я ми кажи, кога Манчестър и Ливърпул са решавали титла? Или Ливърпул и Евертън? Логиката ти е изключително малоумна!
slabia_forever

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2012 15:56

Янис Зику написа:Бавноразвиващ тип, как да ти обясня, че ако миналата година ЦСКА бе победил Левски, резултатът от мача с Лудогорец щеше да е без значение?

Ако ЦСКА бе победил Миньор, мачът с Лудогорец пак щеше да е без значение, но това дали прави този мач дерби?
Иначе сте много яки феновете на двата "гранда", след като не можахте да напълните и до половината един 40 хиляден стадион, в почивен ден и при прекрасно време.
Футболната ми София тя :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”