batmanlevski написа:аз обичам Левски,но тези момчета с изключение на 2-3 не са за Левски ,ако Калво ,Цветков,Жуниор и Дембеле се върнат това вече ще е Левски който искаме ,но и Илиян Илиев е за бой ,защото той ги изгони и взема тези утрепки ,които днес се разхождаха все едно са на пазар !
Абре пич, ти си ...... аре да не казвам, че не ми се ядат банани, ама земи се спри малко! К'во само повтаряш като латерна: Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски и храниш Илиян, все едно той ги е "изгонил".
Иначе за днешния мач, мога да кажа, че съм силно изненадан от играта на чорбетата. Наистина се справиха учудващо добре във всички фази на играта, в борбата за 1-ва топка, на 2-рия етаж и тн. Направо си се оттървахме леко с това 1-0. Илиан този път усра нещата в нашия състав. Вместо да пуска Гърбушко титуляр, да си бе почнал с Райков отляво и Йорданов отдясно, а Прохазка в центъра при Гаджев. И какъв е тоя страх, каква е тая паника? Първите 10-15 минути почнаха много добре и след няколко по-опасни атаки на червените се насраха и почнаха да оплитат краката. Никакво самочувствие,хладнокръвие и агресия, а вместо това, една скованост, паника и пълна дезориентация. Незнам нямам думи просто, пълна трагедия, дано се вдигнат бързо след този мач, да се вземат мерки от спортно-техническия щаб и само победи до мача с Лудогорец, а пък там ако го докарат до някое стратегическо реми ще е прекрасно и зимата задължително поне 3 качествени нови попълнения, много контроли със силни съперници и яко работа, щото иначе мамата си е...ло!