Представянето на Иван Иванов в Националния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Иван Иванов

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 14:51

Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...[/quote]
Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници :? ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2012 14:52

BRF написа:
MORSKI написа:
rhaegar написа:Голът вчера си беше "негов", толкова тъпо покриване на засада няма. Но за момента по-добри опции нямаме, а и като цяло не беше толкова зле.

Как да нямаме опции като Сашо Александров е 100 пъти по-добър и най-важното уравновесен играч от Иван Иванов. Защо го разхожда като брашнян чувал Пенев само той си знае... Жорката Илиев получи шанса си и показа, че е класа. Редно е Пенев да докаже, че не робува на имена и да махне тая муха без глава Иванчо

Мнението ти въобще не е пристрастно :lol: !Кой е тоя Александров,дето не съм го чувал?Чак и по-добър от Иван ха-ха-ха!Точно с това,че извика Жоро Илиев,Пенев доказа че не робува на имена ;) !

ахахаха пристрастно казваш, а в същото време казваш "не съм го чувал" :mrgreen: Ами като не си го чувал как даваш мнение, а :mrgreen: Или и ти по първосигналната линия.... А и как да го видиш, като него го викат непрестанно, за да търка пейката. За какъв чеп тогава въобще го викат. Същият, ако играеше не в Черно море, а в Левски или ЦСКА, а може би и Лудогорец не само,че щеше да си го чувал, ами щеше и да искаш да е титуляр! Толкова смешно и жалко е точно левскари и цесекари да говорят за пристрастност../. То по тая логика и аз мога да кажа кой беше този Гаджев, че не съм го чувал :lol: И какво направи вчера цял мач, че нещо не се сещам? Ама играя до края нали? И вместо той да напусне терена, Жоро Илиев го напусна, дето нямаше сбъркан пас до този момент и сновеше по цялата зона- покриваше фланговете и откриваше пространства за нападателите... Та пак ми говори за пристрастие
Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2012 14:55, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2012 14:53

BRF написа:Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...

Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници :? ?[/quote]

Същият. Същият, който е провалил не един или два мача на Реал Мадрид в опитите си да играе като централен нападател :shock:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 15:03

[

ахахаха пристрастно казваш, а в същото време казваш "не съм го чувал" :mrgreen: Ами като не си го чувал как даваш мнение, а :mrgreen: Или и ти по първосигналната линия.... А и как да го видиш, като него го викат непрестанно, за да търка пейката. За какъв чеп тогава въобще го викат. Същият, ако играеше не в Черно море, а в Левски или ЦСКА, а може би и Лудогорец не само,че щеше да си го чувал, ами щеше и да искаш да е титуляр! Толкова смешно и жалко е точно левскари и цесекари да говорят за пристрастност../. То по тая логика и аз мога да кажа кой беше този Гаджев, че не съм го чувал :lol: И какво направи вчера цял мач, че нещо не се сещам? Ама играя до края нали? И вместо той да напусне терена, Жоро Илиев го напусна, дето нямаше сбъркан пас до този момент и сновеше по цялата зона- покриваше фланговете и откриваше пространства за нападателите... Та пак ми говори за пристрастие[/quote]

Ако беше достатъчно добър,щеше да играе и в някой от гореспоменатите отбори и всички щахме да имаме възможността да му се насладим!Точно при този треньор да говориш за пристрастност е тъпо!Защо изкара Жоро Илиев,а не Гаджев не знам!Обяснявам си го с евентуалната по-добра физическа подготовка на по-младия футболист или някакъв план съставен от треньора!
п.п.Любо Пенев за разлика от предните треньори обикаля България и гледа мачове и футболисти.Щом той е преценил,че не е за национал,значи е така!
п.п.Някой друг футболист но Черно море да ни препоръчаш,дето ще може да смени някой друг в национала?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 15:05

MORSKI написа:
BRF написа:Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...

Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници :? ?

Същият. Същият, който е провалил не един или два мача на Реал Мадрид в опитите си да играе като централен нападател :shock:[/quote]
Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол :o !Браво,прати им мейл да им отвориш очите за този некадърник!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2012 15:10

BRF написа:
Ако беше достатъчно добър,щеше да играе и в някой от гореспоменатите отбори и всички щахме да имаме възможността да му се насладим!Точно при този треньор да говориш за пристрастност е тъпо!Защо изкара Жоро Илиев,а не Гаджев не знам!Обяснявам си го с евентуалната по-добра физическа подготовка на по-младия футболист или някакъв план съставен от треньора!
п.п.Любо Пенев за разлика от предните треньори обикаля България и гледа мачове и футболисти.Щом той е преценил,че не е за национал,значи е така!
п.п.Някой друг футболист но Черно море да ни препоръчаш,дето ще може да смени някой друг в национала?

Ахахаха ,ако беше "Достатъчно добър" нямаше да играе нито в Левски, нито в ЦСКА, нито в Лудогорец, а в чужбина приятелю. Защото трите отбора с нищо не сте по-различни или по-добри от останалите в страната. Всички са еднакво слаби. Но това важи и за Бодуров, и за Гаджев... А те играят доколкото виждам.... Има и още нещо. Има играчи, които колкото и да им се предлага никога няма да изменят на отбора на сърцето си и да идат в т.нар "грандове"... Такъв е и Сашо. Преди година, две имаше оферта за него точно от т.нар "мега гранд" Левски или ти е къса паметта... Но първо, че ТИМ не искаха да го пускат и второ, че той за разлика от Даниел Димов си обича клуба и няма да го напусне, освен посока чужбина. Сега чат ли си? Колко мача си му гледал на Сашо, че да говориш за качествата му? Май нито един или в краен случай един, два. Така че в момента говориш колкото да не заспиш и философстваш като голям процент от хората в този форум. Това, че даден играч не играе във въпросните три клуба не го прави по-слаб, а напротив! Да не говорим, че Иван Иванов ще играе докато може в националния отбор не защото е кой знае колко добър или няма алтернатива (поредната глупост как разбрахте дали има или няма алтернатива като играчи като Сашо или други на този пост никога не получават шанс?), а защото се обслужват интереси. За да играе в Партизан редовно той трябва да има мачове зад гърба си и за националния тим. Така е с всеки играч в чужбина.

Не, няма да предложа понеже извиканите са достатъчни и за разлика от вас феновете на Левски и ЦСКА гледам реално на нещата. Ти да предложиш някоя друга "звезда" от "мега грандовете" за заместник, а :lol:
Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2012 15:14, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2012 15:11

BRF написа:Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол :o !Браво,прати им мейл да им отвориш очите за този некадърник!

А ти явно, че освен мачове на Черно море не си гледал и такива на Реал Мадрид :lol: Похвално, а продължаваш да говориш... И случайно да те информирам, та да спреш малко да се излагаш- Моуриньо видя тази слабост на Рамос и го преквалифицира в централен бранител. Така поне малко му дойде акъла на Рамос...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 15:17

MORSKI написа:
BRF написа:

Ахахаха ,ако беше "Достатъчно добър" нямаше да играе нито в Левски, нито в ЦСКА, нито в Лудогорец, а в чужбина приятелю. Защото трите отбора с нищо не сте по-различни или по-добри от останалите в страната. Всички са еднакво слаби. Има и още нещо. Има играчи, които колкото и да им се предлага никога няма да изменят на отбора на сърцето си и да идат в т.нар "грандове"... Такъв е и Сашо. Преди година, две имаше оферта за него точно от т.нар "мега гранд" Левски или ти е къса паметта... Но първо, че ТИМ не искаха да го пускат и второ, че той за разлика от Даниел Димов си обича клуба и няма да го напусне, освен посока чужбина. Сега чат ли си? Колко мача си му гледал на Сашо, че да говориш за качествата му? Май нито един или в краен случай един, два. Така че в момента говориш колкото да не заспиш и философстваш като голям процент от хората в този форум. Това, че даден играч не играе във въпросните три клуба не го прави по-слаб, а напротив! Да не говорим, че Иван Иванов ще играе докато може в националния отбор не защото е кой знае колко добър или няма алтернатива (поредната глупост как разбрахте дали има или няма алтернатива като играчи като Сашо или други на този пост никога не получават шанс?), а защото се обслужват интереси. За да играе в Партизан редовно той трябва да има мачове зад гърба си и за националния тим. Така е с всеки играч в чужбина.

Не, няма да предложа понеже извиканите са достатъчни и за разлика от вас феновете на Левски и ЦСКА гледам реално на нещата. Ти да предложиш някоя друга "звезда" от "мега грандовете" за заместник, а :lol:

Не приятелю,аз нямам предложения кой да играе!Нито имам кой на кой на мястото да играе!За това си има треньор аз съм просто фен и гледам отбора!Иван трябва да е национал,за да играе в Партизан :o !И що?Това да не ти е Англия да искат там някакви проценти?Манолев и той ли за това играе,за да го пускат в ПСВ :lol: ?Или нещо друго имаш предвид?
Бих имал по-голяма представа он въпросния футболист ако играеше в някои от тези отбори,защото техните мачове се дават по ТВ и може да се добие представа за качествата му!
П.П За 8 мача имате допуснати 12 гола!Това с този Александов ли го постигате по 1.5 гола на мач? :?
Последна промяна от BRF на 13 окт 2012 15:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 15:19

MORSKI написа:
BRF написа:Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол :o !Браво,прати им мейл да им отвориш очите за този некадърник!

А ти явно, че освен мачове на Черно море не си гледал и такива на Реал Мадрид :lol: Похвално, а продължаваш да говориш... И случайно да те информирам, та да спреш малко да се излагаш- Моуриньо видя тази слабост на Рамос и го преквалифицира в централен бранител. Така поне малко му дойде акъла на Рамос...

В крайна сметка добър защитник ли е Рамос?Според теб?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2012 15:22

Техни мачове се дават по телевизията ли :lol: Ти сериозно ли? И това откога? :lol: Иди и кажи това на Вальо Михов и на другата перука, че те се притесняват, че "А" група не се излъчва :? Явно ти имаш друга информация :mrgreen:
Това, че ти не си гледал мачове на въпросния не значи, че играча не става. Или ти си последна инстанция :lol: Мега специалист може би? Самият факт, че е повикан е достатъчно красноречив. Просто колкото и да не ми се иска да вярвам Пенев също робува на имена. Може и неволно да е, но сякаш ще му стане лошо, ако пробва да смени слабо представящият се Иван Иванов със Сашо Александров. Дори и да не е в мача с Чехия. С Малта да го пробва, дори за 10 минути... Но не, той предпочита да го вика ей така да търка пейката. То това най-малкото е обидно за самия играч....
Как да разбереш дали даден играч има алтернатива или няма като той не се заменя с никой и не се дава шанс на друг? Така е с всяко едно нещо и с всяка една сфера. Как да разбереш дали Мерцедес е по-добър от БМВ, като цял живот си карал баварец примерно...

Върни се в “Национален отбор”