Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници
Представянето на Иван Иванов в Националния отбор по футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Иван Иванов
Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...[/quote]
Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници
?
BRF написа:MORSKI написа:rhaegar написа:Голът вчера си беше "негов", толкова тъпо покриване на засада няма. Но за момента по-добри опции нямаме, а и като цяло не беше толкова зле.
Как да нямаме опции като Сашо Александров е 100 пъти по-добър и най-важното уравновесен играч от Иван Иванов. Защо го разхожда като брашнян чувал Пенев само той си знае... Жорката Илиев получи шанса си и показа, че е класа. Редно е Пенев да докаже, че не робува на имена и да махне тая муха без глава Иванчо
Мнението ти въобще не е пристрастно!Кой е тоя Александров,дето не съм го чувал?Чак и по-добър от Иван ха-ха-ха!Точно с това,че извика Жоро Илиев,Пенев доказа че не робува на имена
!
ахахаха пристрастно казваш, а в същото време казваш "не съм го чувал"
Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2012 14:55, променено общо 1 път.
BRF написа:Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...
Същият. Същият, който е провалил не един или два мача на Реал Мадрид в опитите си да играе като централен нападател
[
Ами като не си го чувал как даваш мнение, а
Или и ти по първосигналната линия.... А и как да го видиш, като него го викат непрестанно, за да търка пейката. За какъв чеп тогава въобще го викат. Същият, ако играеше не в Черно море, а в Левски или ЦСКА, а може би и Лудогорец не само,че щеше да си го чувал, ами щеше и да искаш да е титуляр! Толкова смешно и жалко е точно левскари и цесекари да говорят за пристрастност../. То по тая логика и аз мога да кажа кой беше този Гаджев, че не съм го чувал
И какво направи вчера цял мач, че нещо не се сещам? Ама играя до края нали? И вместо той да напусне терена, Жоро Илиев го напусна, дето нямаше сбъркан пас до този момент и сновеше по цялата зона- покриваше фланговете и откриваше пространства за нападателите... Та пак ми говори за пристрастие[/quote]
Ако беше достатъчно добър,щеше да играе и в някой от гореспоменатите отбори и всички щахме да имаме възможността да му се насладим!Точно при този треньор да говориш за пристрастност е тъпо!Защо изкара Жоро Илиев,а не Гаджев не знам!Обяснявам си го с евентуалната по-добра физическа подготовка на по-младия футболист или някакъв план съставен от треньора!
п.п.Любо Пенев за разлика от предните треньори обикаля България и гледа мачове и футболисти.Щом той е преценил,че не е за национал,значи е така!
п.п.Някой друг футболист но Черно море да ни препоръчаш,дето ще може да смени някой друг в национала?
Ако беше достатъчно добър,щеше да играе и в някой от гореспоменатите отбори и всички щахме да имаме възможността да му се насладим!Точно при този треньор да говориш за пристрастност е тъпо!Защо изкара Жоро Илиев,а не Гаджев не знам!Обяснявам си го с евентуалната по-добра физическа подготовка на по-младия футболист или някакъв план съставен от треньора!
п.п.Любо Пенев за разлика от предните треньори обикаля България и гледа мачове и футболисти.Щом той е преценил,че не е за национал,значи е така!
п.п.Някой друг футболист но Черно море да ни препоръчаш,дето ще може да смени някой друг в национала?
MORSKI написа:BRF написа:Ок, но той преди всичко е централен защитник. Ролята му най-вече е да пази противниковите нападатели, а след това изнасянето на топката. Той и Серхио Рамос супер изнася топката и пробива по фланговете, ама като защитник хич го няма...
Тоя въпросния Рамос не е ли световния и европейски шампион с Испания,един от титулярните и защитници?
Същият. Същият, който е провалил не един или два мача на Реал Мадрид в опитите си да играе като централен нападател
Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол
BRF написа:
Ахахаха ,ако беше "Достатъчно добър" нямаше да играе нито в Левски, нито в ЦСКА, нито в Лудогорец, а в чужбина приятелю. Защото трите отбора с нищо не сте по-различни или по-добри от останалите в страната. Всички са еднакво слаби. Но това важи и за Бодуров, и за Гаджев... А те играят доколкото виждам.... Има и още нещо. Има играчи, които колкото и да им се предлага никога няма да изменят на отбора на сърцето си и да идат в т.нар "грандове"... Такъв е и Сашо. Преди година, две имаше оферта за него точно от т.нар "мега гранд" Левски или ти е къса паметта... Но първо, че ТИМ не искаха да го пускат и второ, че той за разлика от Даниел Димов си обича клуба и няма да го напусне, освен посока чужбина. Сега чат ли си? Колко мача си му гледал на Сашо, че да говориш за качествата му? Май нито един или в краен случай един, два. Така че в момента говориш колкото да не заспиш и философстваш като голям процент от хората в този форум. Това, че даден играч не играе във въпросните три клуба не го прави по-слаб, а напротив! Да не говорим, че Иван Иванов ще играе докато може в националния отбор не защото е кой знае колко добър или няма алтернатива (поредната глупост как разбрахте дали има или няма алтернатива като играчи като Сашо или други на този пост никога не получават шанс?), а защото се обслужват интереси. За да играе в Партизан редовно той трябва да има мачове зад гърба си и за националния тим. Така е с всеки играч в чужбина.
Не, няма да предложа понеже извиканите са достатъчни и за разлика от вас феновете на Левски и ЦСКА гледам реално на нещата. Ти да предложиш някоя друга "звезда" от "мега грандовете" за заместник, а
Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2012 15:14, променено общо 2 пъти.
BRF написа:Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол!Браво,прати им мейл да им отвориш очите за този некадърник!
А ти явно, че освен мачове на Черно море не си гледал и такива на Реал Мадрид
MORSKI написа:BRF написа:
Ахахаха ,ако беше "Достатъчно добър" нямаше да играе нито в Левски, нито в ЦСКА, нито в Лудогорец, а в чужбина приятелю. Защото трите отбора с нищо не сте по-различни или по-добри от останалите в страната. Всички са еднакво слаби. Има и още нещо. Има играчи, които колкото и да им се предлага никога няма да изменят на отбора на сърцето си и да идат в т.нар "грандове"... Такъв е и Сашо. Преди година, две имаше оферта за него точно от т.нар "мега гранд" Левски или ти е къса паметта... Но първо, че ТИМ не искаха да го пускат и второ, че той за разлика от Даниел Димов си обича клуба и няма да го напусне, освен посока чужбина. Сега чат ли си? Колко мача си му гледал на Сашо, че да говориш за качествата му? Май нито един или в краен случай един, два. Така че в момента говориш колкото да не заспиш и философстваш като голям процент от хората в този форум. Това, че даден играч не играе във въпросните три клуба не го прави по-слаб, а напротив! Да не говорим, че Иван Иванов ще играе докато може в националния отбор не защото е кой знае колко добър или няма алтернатива (поредната глупост как разбрахте дали има или няма алтернатива като играчи като Сашо или други на този пост никога не получават шанс?), а защото се обслужват интереси. За да играе в Партизан редовно той трябва да има мачове зад гърба си и за националния тим. Така е с всеки играч в чужбина.
Не, няма да предложа понеже извиканите са достатъчни и за разлика от вас феновете на Левски и ЦСКА гледам реално на нещата. Ти да предложиш някоя друга "звезда" от "мега грандовете" за заместник, а
Не приятелю,аз нямам предложения кой да играе!Нито имам кой на кой на мястото да играе!За това си има треньор аз съм просто фен и гледам отбора!Иван трябва да е национал,за да играе в Партизан
Бих имал по-голяма представа он въпросния футболист ако играеше в някои от тези отбори,защото техните мачове се дават по ТВ и може да се добие представа за качествата му!
П.П За 8 мача имате допуснати 12 гола!Това с този Александов ли го постигате по 1.5 гола на мач?
Последна промяна от BRF на 13 окт 2012 15:23, променено общо 1 път.
MORSKI написа:BRF написа:Явно си по-голям специалист и от Мауриньо и от Дел Боске и още няколко светила на световния футбол!Браво,прати им мейл да им отвориш очите за този некадърник!
А ти явно, че освен мачове на Черно море не си гледал и такива на Реал МадридПохвално, а продължаваш да говориш... И случайно да те информирам, та да спреш малко да се излагаш- Моуриньо видя тази слабост на Рамос и го преквалифицира в централен бранител. Така поне малко му дойде акъла на Рамос...
В крайна сметка добър защитник ли е Рамос?Според теб?
Техни мачове се дават по телевизията ли
Ти сериозно ли? И това откога?
Иди и кажи това на Вальо Михов и на другата перука, че те се притесняват, че "А" група не се излъчва
Явно ти имаш друга информация
Това, че ти не си гледал мачове на въпросния не значи, че играча не става. Или ти си последна инстанция
Мега специалист може би? Самият факт, че е повикан е достатъчно красноречив. Просто колкото и да не ми се иска да вярвам Пенев също робува на имена. Може и неволно да е, но сякаш ще му стане лошо, ако пробва да смени слабо представящият се Иван Иванов със Сашо Александров. Дори и да не е в мача с Чехия. С Малта да го пробва, дори за 10 минути... Но не, той предпочита да го вика ей така да търка пейката. То това най-малкото е обидно за самия играч....
Как да разбереш дали даден играч има алтернатива или няма като той не се заменя с никой и не се дава шанс на друг? Така е с всяко едно нещо и с всяка една сфера. Как да разбереш дали Мерцедес е по-добър от БМВ, като цял живот си карал баварец примерно...
Това, че ти не си гледал мачове на въпросния не значи, че играча не става. Или ти си последна инстанция
Как да разбереш дали даден играч има алтернатива или няма като той не се заменя с никой и не се дава шанс на друг? Така е с всяко едно нещо и с всяка една сфера. Как да разбереш дали Мерцедес е по-добър от БМВ, като цял живот си карал баварец примерно...