Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

El Brujo

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот El Brujo » 12 окт 2012 18:35

Вчера помолих някой да вземе мерки относно постовете на Невестулката, но резултат засега няма.

:idea: lokopld/viewtopic.php?f=10&t=118243&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Пловдив1926 написа:Неградски ... Вие се продадохте на Турция

Пловдив1926 написа: анонимен жалкар ...палячо ... ние не сме крадливи, безпринципни селяни като вас

Пловдив1926 написа:хора дето вадим на месец колкото половината ви катун пари крадем от Локомотив...ай в дивия бе.

Дано Коце_Форевър покаже принципност и последователност при прилагането на правилата!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 окт 2012 12:37

1. Тема с цел провокация
2. Има тема з амача
3. Има тема за Иван Иванов

bulgaria/viewtopic.php?f=&t=118349
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 окт 2012 16:07

ivailopetkov25 написа:
t0bl3ro_bg написа:
ivailopetkov25 написа:Здравейте нека в тази тема да споделим уоркаут песните с който тренираме ;)

Ти неграмотен ли си или да ?

мама ти в устата защо спамиш ? :?:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 окт 2012 21:29

Някякъв индивид под псевдоним GOTO, регистриран на 05 Юли 2012, без никакви мнения във форума ми праща периодично някакви малоумни обидни и провоканивни съобщения на лични съобщения.

Със сигурност и други колеги имат подобни... проблеми е силна дума за такова ниско ниво малоумщини... да кажем неудобство. Моля въпросният юзър да се провери за наличие на няколко акаунта и да си поеме съответното наказание.

Освен ако не приемате за нормално някой (уж) без мнения в общите форуми да псува потребителите на лични съобщения... :roll:
Последна промяна от Blue1914 на 17 окт 2012 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 окт 2012 21:32

Blue1914 написа:Някякъв индивид под псевдоним GOTO, регистриран на 05 Юли 2012, без никакви мнения във форума ми праща периодично някакви малоумни обидни и провоканивни съобщения на лични съобщения.

С сигурност и други колеги имат подобни... проблеми е силна дума за такова ниско ниво малоумщини... да кажем неудобство. Моля въпросният юзър да се провери за наличие на няколко акаунта и да си поеме съответното наказание.

Освен ако не приемате за нормално някой (уж) без мнения в общите форуми да псува потребителите на лични съобщения... :roll:

Присъединявам се към това мнение + tevez, venger, I.A.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2012 22:44

Скъпи, колеги, по никакъв начин не можем да взимаме отношение по личните съобщения! Нито може да ги четем (те затова са и лични), нито можем да се уверени, че някой няма да злоупотреби! Не ги отваряйте просто! Ето "например" какво "получих" от ралка левскарка на лично, какво да я правя според вас? :

"Модератора!
Изпратено на: 17 Окт 2012 20:58
От: ralka_levskarka
До: kartago

Ти си един малоумник, тъп чорбар, майка ти мръсна! Кво като си модератор?"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 окт 2012 22:46

kartago написа:Скъпи, колеги, по никакъв начин не можем да взимаме отношение по личните съобщения! Нито може да ги четем (те затова са и лични), нито можем да се уверени, че някой няма да злоупотреби! Не ги отваряйте просто! Ето "например" какво "получих" от ралка левскарка на лично, какво да я правя според вас? :

"Модератора!

Това НЕ съм го писала аз ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2012 22:48

ralka_levskarka написа:
kartago написа:Скъпи, колеги, по никакъв начин не можем да взимаме отношение по личните съобщения! Нито може да ги четем (те затова са и лични), нито можем да се уверени, че някой няма да злоупотреби! Не ги отваряйте просто! Ето "например" какво "получих" от ралка левскарка на лично, какво да я правя според вас? :

"Модератора!

Така е! Аз го написах, но виж как си е като лично съобщение? Затова сложих и кавички! Просто много лесно може да се злоупотребява с това! Предполагам, че ме разбрахте!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 окт 2012 23:01

"Модератора!

Благодаря ти за бързия отговор! Честита ви победа! :)

Все пак можете да проверите дали от един адрес не си пише от няколко ника, нали така? ;) Или и резервни акаунти за псуване на лични също биват толерирани? :mrgreen:

И между другото май по принцип не е много правилно да изкарваш лична кореспонденция на показ без одобрението на другия човек, при все че на девойката не й прави чест ако е изръсила подобно нещо ;)

РS: Видях, че всъщност си дал пример! Доста добре ти се е получило! :mrgreen:

Все пак мисля, че можеш да провериш адреса на съответния индивид за няколко акаунта. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2012 23:33

kartago написа:
ralka_levskarka написа:

"Модератора!

Така е! Аз го написах, но виж как си е като лично съобщение? Затова сложих и кавички! Просто много лесно може да се злоупотребява с това! Предполагам, че ме разбрахте!

Ако го направиш и като шот, на цял екран-ще те призная!Защото именно шот би трябвало да е доказателство за истинност.

Пп-Колко ли от пишещите тук владеят до такова съвършенство фотошоп, за да направят и шоп на шот.Дали си струва толкова труд?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”