Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

soldierflag
Контакти:

Re: Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Мнениеот soldierflag » 04 сеп 2009 17:21

p36o написа:Странно по Тв дадоха класирането БГ - 5 , Срб - 1, Ита - 0, Чех - 0 точки :) вече незнам на кого да вярвам

Вярвай на официалния сайт на Европейското по волейбол, което е организирано от CEV, а не от FIVB!!!
http://www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/volleyball/european_championships/137/141/7643/7644/7532_EN.html

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 04 сеп 2009 17:22

p36o написа:Странно по Тв дадоха класирането БГ - 5 , Срб - 1, Ита - 0, Чех - 0 точки :) вече незнам на кого да вярвам

ами виж в саита на европейското имаме 2 победи - 4 точки
само на официалния сайт може да се вярва

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 04 сеп 2009 17:22

Никакви резерви срещу Чехия. Да не съм чул такива работи. Тук всяка точка е от огромна важност. След мача с Чехия така или иначе ще имат почивка преди втората фаза. На всяка цена трябва да идем на полуфинал. С който и да се паднем там няма значение. Ние сме с класи по-добри от всички отбори в другия поток - Полшва, Фарнция, Испания и т.н.

Още нещо много важно - трябва да играем на финал за да се класираме по право за Световната купа през 2011. Това е първата квалификация за Олимпийските игри през 2012. Шампионите и вицешампионите от континенталните първенства отиват там по право. Два тима олучават wild cards, но на нас ни дадоха предния път, така че трябва да забравим сега да ни дадат.

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 04 сеп 2009 17:23

ок ;) благодарско

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 04 сеп 2009 17:26

Ticha написа:
ros написа:След днешния резултат смятам, че така е по-добре защото на полуфиналите срещаме по-слаб тим и вероятността за финал е голяма. Все си мисля, че няма значение първи или втори сме. Въпрос на стратегия и избор в зависимост от другите отбори - Полша, Франция, Испания

Аз мисля че единствения отбор, който трябва да се стремим да избегнем е този на Полша. ;)

за да ги избегнем трябва да бием Русия. Но аз лично си мисля че нчма да имаме проблеми с Полша този път!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 сеп 2009 17:29

zlatan написа:А с кои отбори оформяме втората група от 6 отбора,извинявам се предварително ако ? ми е тъпичък.чета нещо русия тва сигурно ли е?

Русия, Финландия и Холандия предполагам. Най-вероятно Естония ще е отпадналият отбор от другата група.

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 04 сеп 2009 17:33

Carpy написа:Никакви резерви срещу Чехия. Да не съм чул такива работи. Тук всяка точка е от огромна важност. След мача с Чехия така или иначе ще имат почивка преди втората фаза. На всяка цена трябва да идем на полуфинал. С който и да се паднем там няма значение. Ние сме с класи по-добри от всички отбори в другия поток - Полшва, Фарнция, Испания и т.н.

Още нещо много важно - трябва да играем на финал за да се класираме по право за Световната купа през 2011. Това е първата квалификация за Олимпийските игри през 2012. Шампионите и вицешампионите от континенталните първенства отиват там по право. Два тима олучават wild cards, но на нас ни дадоха предния път, така че трябва да забравим сега да ни дадат.

Ти май не разбра. Играем последни с чехите, те до тогава няма да имат шанс да са дори 3ти в нашата група, дори и да паднем с 3-0 този резултат се изтрива от потока в които отиваме понеже те отпадат от турнира, важат само 2те ни победи над Сърбия и Италия.
Дали ще бием Чехия 3-0 или ще паднем 3-0 е без никакво значение, при положение че те преди това вече имат 2 загуби!!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 сеп 2009 17:33

Забравихме финладците, които също са доста силен отбор, но тази им загуба от Холандия ме изненадва.

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 04 сеп 2009 17:35

Ticha написа:Забравихме финладците, които също са доста силен отбор, но тази им загуба от Холандия ме изненадва.

силни са да!!!!!
На Хокей

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 04 сеп 2009 17:37

Честито на всички за победата ! Най-радващото е, че вече играем волейбол на световно ниво като Бразилия и САЩ, с мисъл и добра защита . А не както преди, само атака и каквото стане нататък-явно привличането на Силвано Пранди дава своя ефект ! Имаме огромното щастие национален треньор на България да бъде един от най-добрите специалисти в тактическо отношение в световен мащаб ! Мисля, че с такава игра и малко късмет мойем да станем европейски шампиони !

Върни се в “Волейбол”