Какъв е регламента на ЕП по волейбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какъв е регламента на ЕП по волейбол
Какъв е регламента на турнира, някой казваха ,че сега отиваме на полуфинал, а май преди това има много мачове, от тази група се класират 3 отбора до колкоро разбрах, явно няма много смисъл от тези победи над Сърбия и Италия при положение, че после отново ще сме в група с тях и другите 3 отбора от другата група, т.е пак ще трябва играем с Италия и Сърбия и ако сме сред първите 4 от новата група с 6 отбора и чак тогава ще отидем на 1/2 финала
Re: Какъв е регламента на ЕП по волейбол
гледай сега 4 групи по 4 отбора първите 3 отиват във втора група съставена от 6 отбора
така тези 6 отбора 1 отбор не играе с тези който са били в неговата група, но победите се считат за класирането на този така наречен поток
първите 2 от секи покоток (група от 6 отбора) сформират полуфиналите
надявам се да ме разбра
така тези 6 отбора 1 отбор не играе с тези който са били в неговата група, но победите се считат за класирането на този така наречен поток
първите 2 от секи покоток (група от 6 отбора) сформират полуфиналите
надявам се да ме разбра

Не, няма да играем пак с тях. Просто мачовете се зачитат и в следващата група. Тоест ще стартираме с 2 победи. А иначе за точкуването в сайта на федерацията пише, че дават по 2 т. за победа и 1 т. за загуба ... Ето - http://www.cev.lu/mmp/online/website/ma ... 32_EN.html
Последна промяна от yasen на 04 сеп 2009 16:48, променено общо 1 път.
- a boy named goo
- Контакти:
Чудя се, по-сложен не можаха ли го направят този регламент. Ужас направо.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- POPCORN
- Контакти:
a boy named goo написа:Чудя се, по-сложен не можаха ли го направят този регламент. Ужас направо.
и на световното беше така.когато станахме 3-ти
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ясене , за чиста подеба 3:1, 3:0 са 3 точки за победителя ..;при 3:2 съотошението е 2 на 1 точки 

ЛЕВСКАР до гроб!
Kobra666 написа:Ясене , за чиста подеба 3:1, 3:0 са 3 точки за победителя ..;при 3:2 съотошението е 2 на 1 точки
Добре, обори ме, тогава. Аз ти давам линк, току-що актуализиран! http://www.cev.lu/mmp/online/website/ma ... 32_EN.html
Това е официалния сайт на европейската волейболна федерация. Ти какво ще ми предложиш?
Kobra666 написа:Ясене , за чиста подеба 3:1, 3:0 са 3 точки за победителя ..;при 3:2 съотошението е 2 на 1 точки
А тогава защо Италия имат 1 точка?!?
Защото за загуба се дава 1точка
Просто правилата са различни за различните турнири. За Световната лига беше едно, сега е друго. Поне така пише в сайта на CEV.