Станишев е новият президент на ПЕС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Станишев е новият президент на ПЕС

Мнениеот Pichichi » 29 сеп 2012 19:08

А ти помниш ли Костов в какво състояние взе България? Помниш ли какво направи преди него социалистът Виденов?

Напълно си прав помня много добре. Идеята ми не е да сравнявам отделните правителства а че твойто
твърдение че идвайки на власт в някоя страна соц. правителството изхарчва парите които е било спестило дясното
правителство, която ти идея просто не е вярна според мен. Ако беше така през 2009-та комунягите
нямаше да оставят фиск. резерв защото щяха да са го раздали за соц. благини което си мисля че не станало нали?
Реално вместо да ги кътат тези пари можеха да вдигнат заплатите на всички и пенсиите и да сложат една мин. раб. заплата
от 350 лв. още 2008/2009-та. Според теб в изброените по-горе държави излиза че след всеки мандат на
соц. правителства следват поне 2 на десни да посъберат кинти та после левицата да ги изхарчи за един мандат но това не е вярно.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 сеп 2012 11:54

Pichichi написа:
А ти помниш ли Костов в какво състояние взе България? Помниш ли какво направи преди него социалистът Виденов?

Напълно си прав помня много добре. Идеята ми не е да сравнявам отделните правителства а че твойто
твърдение че идвайки на власт в някоя страна соц. правителството изхарчва парите които е било спестило дясното
правителство, която ти идея просто не е вярна според мен. Ако беше така през 2009-та комунягите
нямаше да оставят фиск. резерв защото щяха да са го раздали за соц. благини което си мисля че не станало нали?
Реално вместо да ги кътат тези пари можеха да вдигнат заплатите на всички и пенсиите и да сложат една мин. раб. заплата
от 350 лв. още 2008/2009-та. Според теб в изброените по-горе държави излиза че след всеки мандат на
соц. правителства следват поне 2 на десни да посъберат кинти та после левицата да ги изхарчи за един мандат но това не е вярно.

Аз не сравнявам правителства, още по-малко конкретни случаи. Както казах, самата същност на дясното и лявото са такива - едните правят пари, а другите ги дават за доходи, а не за инвестиции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 сеп 2012 12:54

Много сте смешни с тези леви и десни,това си е принципа - разделяй и владей.А Европа отива към самозакриване,отново сме на грешната страна. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 сеп 2012 14:13

гражданин от село написа:Много сте смешни с тези леви и десни,това си е принципа - разделяй и владей.А Европа отива към самозакриване,отново сме на грешната страна. ;)

Това вече е отделен въпрос, аз говоря принципно как седят нещата :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 30 сеп 2012 15:00

radko_piratko написа:През 2008г. при управлението на Станишев, живота беше 3 пъти по-добър-ФАКТ. Вземете си магистралите, заврете си ги в дирниците и ни освободете от присъствието си!

2008ма лятото зареждах бензин за 2.60лв А95. Тук ми разправят, че бил 1.60. Заплатите бяха по-ниски. Как тогава сме живели по-добре бе червени подложки?

Върни се в “Свободна зона”