Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот DukeUnv » 03 сеп 2009 11:35

LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Ако ми кажеш само защо името ти е "LevskiFeen" ще ти бъда благодарен? Много си ми интересен - пишеш се фен на Левски, ама иначе "нашите за нищо не стават"?? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
AlcoHooliFan
Контакти:

Мнениеот AlcoHooliFan » 03 сеп 2009 11:54

DukeUnv написа:
LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Ако ми кажеш само защо името ти е "LevskiFeen" ще ти бъда благодарен? Много си ми интересен - пишеш се фен на Левски, ама иначе "нашите за нищо не стават"?? :shock:

Според теб, трябва щом си привърженик на даден клуб, да си убеден непременно, че твоите любимци са прекрасни изпълнители и да си СЛЯП за суровата истина :?: :!: :?:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 03 сеп 2009 11:54

Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Какво значи за нищо не стават?Когато бият и мачкат са невероятни,когато губим-нищо не става!!!Немога да разбера такива хора които се пишат фенове.За кой ли път вече пиша-ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯ ОТБОР НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 03 сеп 2009 12:21

AlcoHooliFan написа:Според теб, трябва щом си привърженик на даден клуб, да си убеден непременно, че твоите любимци са прекрасни изпълнители и да си СЛЯП за суровата истина :?: :!: :?:

И коя е суровата истина? Че от нашите нищо не става? :roll: Ми тогава защо бихме като гости Славия 1:3? Случайност? Щом си фен на даден отбор трябва да го подкрепяш, а не само да го плюеш.. :) Всички са много щастливи като отбора бие и го подкрепят, ама дойде някоя загуба и се почват с обидите и как някой трябва да си ходи. И такива неща ги има във футбола..

azata написа:Какво значи за нищо не стават?Когато бият и мачкат са невероятни,когато губим-нищо не става!!!Немога да разбера такива хора които се пишат фенове.За кой ли път вече пиша-ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯ ОТБОР НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО!!!

Ето го най-точното мнение.
Изображение

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 03 сеп 2009 12:52

"ТЕМА СПОРТ" ВЕЧЕ Е "ТИТАН СПОРТ" И СМЪРДИ КАТО КОФА НА БОКЛУЧИИТЕ ОТ "ТИТАН". МНОГО ПОМИЯ И МАЛКО ИСТИНА. ДОРИ НЕМОГАТ ДА СИ УЦЕЛЯТ СНИМКИТЕ НА АВТОРИТЕ. ВСЕКИ СЕ СКРИЛ ПОД БОКЛУКА...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 03 сеп 2009 13:07

Бахти заблудените хора сте.....ако ви кажат утре Левски е купил Роналдо, ще вярвате май?
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 03 сеп 2009 13:15

Дори "Скромното" отборче на Дебрецен си прати разузнавачи и виждаме какво става.. какво ще стане на тони здравков или някой да си направи командиравката в Австрия или Италия или Испания и да напише 2-3 драсканици за слабите и силните страни на конкурентите ни.. някоя друга хиледарка коята ще иде за дисковете по ТВ може би?? и какъв е смисълът?Мързела не се оправдава с нищо.. но това си е само мое мнение!
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 сеп 2009 13:26

djikitaeca, "скромното" отборче е с доста по голям бюджет от нас, което не го прави голям отбор но просто се намира в по свястна държава ако се сещаш

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 03 сеп 2009 13:34

Ако е вярно, то Батков бая е закъсал с парите...

redkiko
Контакти:

Мнениеот redkiko » 03 сеп 2009 13:37

DJAK време е за събуждане.иначе само хубави работи сънуваш,розови

Върни се в “Архив”