Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Липсва ли ви излъчването на първенството по ТВ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Мнениеот grasiani » 17 сеп 2012 13:39

Естествено че липсва, при изобилието от мачове които се предлагат събота и неделя от други шампионати някои излъчвани и в hd-формат,сигурен съм че мачовете Берое-Левски и Литекс-Лудогорец щяха да привлекат много зрители,колкото и оплювано и с право нашето първенство да е все пак има още някаква тръпка особено за тези които от малки са фенове на даден български отбор и държат на него.Наистина прави впечатление че като няма излъчване по тв няма толкова скандали, още никой не е излизал да каже че е ограбен труда на момчетата,някак си много лежерно минава първенството, без емоции и интрига,някак неусетно се пренесохме в друга епоха когато не се излъчваха много мачове по тв а повечето се следяха по радио и всички не можеха да разберат как е протекла дадена среща колкото и живописно да ни я коментират журналистите друго си е да видиш и сам да направиш преценка.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 сеп 2012 14:06

Твърдо НЕ !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 сеп 2012 14:37

Обичам Левски написа:
peliforewer написа:Не разбирате ли че недопускането на камери по стадионите е цензура,която служи на определени хора да си редят първенството,както им е угодно.Разни футболни дерибеи се подиграват с феновете и направиха българския футбол за лична употреба.То половиният сезон мина ,те тръгнали да търсят някакви си пет милиона,трябва някой да е луд в тази криза да им ги даде.Чиновниците от БФС си постигнаха целта,вече никой не говори за съдии,няма протести срещу собственици и БФС,въобще закриха българския футбол.Ние сме сигурно единствената държава в света която не си дава футболното първенство.Жалка и срамна работа.

Само по мнението ти разбрах,че си цесекар

Да от ЦСКА съм,но нима това което съм написал не е истина.Тука става въпрос че се опорочава самото първенство нека се види от цяла България наистина ли най-добрия отбор ще стане шампион,има ли съдийска подкрепа за определени отбори ,като към Левски и Лудогорец прибавям и другите софийски отбори.Не те ли смущава факта че държавите около нас предават и приятелските мачове на отборите си по време на подготовката ,а на нас ни е забранено да гледаме шампионата си.Парите,които клубовете губят от телевизионни права,дали няма да ги наваксат от черното тото.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 17 сеп 2012 14:58

Да ,липсва на всеки ,който е лишен от възможността да гледа любимия си отбор и преките му конкуренти!Някой ,ако ми беше казал,че ще спрат телев.излъчвания, искрено бих му казал,че се шегува неумело във времето на заливащата ни от всякъде информация!Но то стана факт-уж три кръга ,станаха пет!Големи са загубите!Спира се сериозен паричен поток-Рекламодателите губят ,защото са лишени от възможността да рекламират,на което сериозно разчитат,телевизиите губят пари от реклами,клубовете губят от телевизионни права,феновете губят възможността да гледат любимите си отбори- България не е само София,та да може да отидеш на мач на софийски отбор!Губи популярността на футбола!Е,всички изброени защо "ручат жабетата" ?-От много акъл! Единствено полза имат тези,които уреждат мачове и затъмнението им е добре дошло!Но ,по всичко личи-те са най-силните!А се чудя и за друго-БНТ,която се издържа от пари на данъкоплатците,респективно феновете,защо има правото да решава вместо тях!Смятам, че БНТ не бива да има тези права- да се разпорежда с чужди пари ,като със свои!Тя трябва да откликва на обществения интерес,даже без печалба и да излъчва най-интересните мачове всеки кръг!

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 17 сеп 2012 17:10

Да на мен ми липсва. Хубаво лошо все пак това си е нашето родно първенство и трябва да си го гледаме. А чуждо поклониците може да си гледат там диемата и да не коментират много в тази тема.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 сеп 2012 18:02

gevel написа:... Спира се сериозен паричен поток-Рекламодателите губят ,защото са лишени от възможността да рекламират,на което сериозно разчитат,телевизиите губят пари от реклами,клубовете губят от телевизионни права,...

Убеден ли си, че рекламодателите са наистина ощетени? Наистина ли мислиш, че в България някоя компания би могла да спечели и то много от реклама по време на срещите от родното първенство? И то на всички срещи. Според мен основната причина е, че телевизиите не могат да получат приходи, позволяващи им да отделят желаната от клубовете сума за предоставяне на телевизионните права. Реалности в България, в българския футбол, в българската икономика, в българските телевизии през ХХI век.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 сеп 2012 18:16

truegreen написа:Да на мен ми липсва. Хубаво лошо все пак това си е нашето родно първенство и трябва да си го гледаме. А чуждо поклониците може да си гледат там диемата и да не коментират много в тази тема.

И за какво който не му липсва нашето първенство да не коментира ? Да не би темата да е "Изказвания на хора на които им липсва българското първенство и защо то им липсва " ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 сеп 2012 21:11

Разбира се,че не.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 сеп 2012 22:30

Обичам Левски написа:
peliforewer написа:Не разбирате ли че недопускането на камери по стадионите е цензура,която служи на определени хора да си редят първенството,както им е угодно.Разни футболни дерибеи се подиграват с феновете и направиха българския футбол за лична употреба.То половиният сезон мина ,те тръгнали да търсят някакви си пет милиона,трябва някой да е луд в тази криза да им ги даде.Чиновниците от БФС си постигнаха целта,вече никой не говори за съдии,няма протести срещу собственици и БФС,въобще закриха българския футбол.Ние сме сигурно единствената държава в света която не си дава футболното първенство.Жалка и срамна работа.

Само по мнението ти разбрах,че си цесекар

И кво?
Нещо грешно ли е казал..? :?
Егати банановата република станахме - да не излъчва дори един мач по ТВ!

Върни се в “Футбол - България”