В кой сайт за залагания дават най-високите коефициенти?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Гочето1913
Re: В кой сайт за залагания дават най-високите коефициенти?
Играя в Bet365. Един от най-добрите сайтове за залагания, а за Темпобет съм чувал лоши неща, че били мошеници!
Най-високи коефициенти дават Pinnacle!!! Най-практични според мен са bet 365 и ..
хайде тази тема да я изтриете или поне имената, доста глупаво или подмолно от страна на автора (може това да му е целта). как не осъзнахте, че едни мишки стоят с лист и химикал и си записват това, което пишете, начело с К.Кръстев, който си бие подчинените. Плана е да се блокира чрез ИСП и гратисния период от 3 месеца изтича в края на месеца, точно от такива като вас, които казват кое е добре и тн ще страдат всички, зашото като нищо след месец и Пинни ще е блок, като съм убеден, че до днес кухите глави в министерството и ЯК не ги бяха чували... миналата седмица гдбоп тества блок на бет365 за по няколко часа за клиентите на вивател и беше успешно. сайта не бачкаше.. не знам дали някой е забелязал.... но така ще бъде и занапред
- dreben23
- Контакти:
Най-добрият сайт е не залагай.com!
Не може човек да пусне 10 фиша в 10 дни подред и във всеки един да ме прецаква само по 1 мач!
Вчера реших да сложа край на мъките и заложих останалата част от бонуса си, който си бях заработил на мача Перу-Аржентина 2 К.Р. 1-1 ох... , разбира се си знаех какво ще се случи, имам много силна интуиция като става въпрос за футбол- за белята не й си доверявам и правя кефа на букмейкърите.
Да ти имам меситата и всичкото! :D Всички мачове са уредени, без изключение!!! Не им давайте спестяванията си!
Така че посоченият по-горе сайт е най-надежден и с най-високи коефициенти за всеки от нас, а и печалбата ви е гарантирана... няма как да бъде изгубена!
Футбол Дата Събитие Залог Избор Статус Коеф. 12 сеп 2012 04:25 Peru - Argentina Краен резултат 2 Губи 1.57 Дата и Час: 12 сеп 2012 00:13:16 Вид: Единичен Сума: 27.00 BGN Общ коефициент: 1.57 Статус: Губещ
Животът продължава...
Това е положението! Играй пак, за да губиш отново! :D
П.С. А най-бруталния залог е над 2,5- има да чакаш да падне третия гол!
Отидоха си при собственика- даже им спечелих и излязоха много на плюс- за седмица само 52 лв бонус отиде по дяволите! Въпрос с повишена трудност:колко от вас биха се самоубили и колко пъти за тези 10 дни, ако бяхте на мое място?
Хубаво, че приемам нещата с усмивка!
Футбол Дата Събитие Залог Избор Статус Коеф. 12 сеп 2012 04:25 Peru - Argentina Краен резултат 2 Губи 1.57 Дата и Час: 12 сеп 2012 00:13:16 Вид: Единичен Сума: 27.00 BGN Общ коефициент: 1.57 Статус: Губещ
Животът продължава...
П.С. А най-бруталния залог е над 2,5- има да чакаш да падне третия гол!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
B-1912 написа:хайде тази тема да я изтриете или поне имената, доста глупаво или подмолно от страна на автора (може това да му е целта). как не осъзнахте, че едни мишки стоят с лист и химикал и си записват това, което пишете, начело с К.Кръстев, който си бие подчинените. Плана е да се блокира чрез ИСП и гратисния период от 3 месеца изтича в края на месеца, точно от такива като вас, които казват кое е добре и тн ще страдат всички, зашото като нищо след месец и Пинни ще е блок, като съм убеден, че до днес кухите глави в министерството и ЯК не ги бяха чували... миналата седмица гдбоп тества блок на бет365 за по няколко часа за клиентите на вивател и беше успешно. сайта не бачкаше.. не знам дали някой е забелязал.... но така ще бъде и занапред
Молдър, ти ли си?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!