България - Армения, билети ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: България - Армения, билети ?

Мнениеот gushtera » 08 сеп 2012 13:44

Ххахах, ако разчитаха на такива фенове като теб за да си вземат паричките досега да са умрели :mrgreen: Лично аз вчера бях на мача, доволен съм от желанието на момчетата и във вторник пак ще отида да ги подкрепя, а половината друсалници тук ако се лищаг от по една доза могат да направят същото.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2012 13:54

И на какво разчитат според тебе на глобите които налагат на отборите от А и Б група ли?
В момента точно приходите от билети са основния им източник на доходи. Ето от мача с Италия продадоха 15000 билета, а обикновено на такива мачове стадиона се пълни. Сега можеш да сложиш средната цена на билетите и доста лесно да изчислиш какви са им приходите от мача + Тв правата и рекламите на стадиона. Общо взето получава се една не лоша сумичка. А сега ги сметни ак бяхме 40 000 а не 15 какви щяха да постъпленията от мача.
Аз лично не виждам защо трябва да им пълня гушата на тия крадци и мошеници. Ако за теб има смисъл и ти харесва как управляват футбола в България това вече си е твой проблем

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 сеп 2012 14:08

Реални цени:

Г - Б = 5 лв.
В = 10лв.
А = 20лв.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 08 сеп 2012 14:11

Цените отново са пълна подигравка... ако бяха вчера двойно по-евтини, щеше целия стадион да е пълен и щяха да получат същите пари... вместо това бяхме я има, я няма половин стадион.... и то на какъв мач присъствахме. представете си, ако бяхме 43 000 какво щеше да е..
А 30
В 20
Г и Б 10
...

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 08 сеп 2012 14:24

samobotev написа:И на какво разчитат според тебе на глобите които налагат на отборите от А и Б група ли?
В момента точно приходите от билети са основния им източник на доходи. Ето от мача с Италия продадоха 15000 билета, а обикновено на такива мачове стадиона се пълни. Сега можеш да сложиш средната цена на билетите и доста лесно да изчислиш какви са им приходите от мача + Тв правата и рекламите на стадиона. Общо взето получава се една не лоша сумичка. А сега ги сметни ак бяхме 40 000 а не 15 какви щяха да постъпленията от мача.
Аз лично не виждам защо трябва да им пълня гушата на тия крадци и мошеници. Ако за теб има смисъл и ти харесва как управляват футбола в България това вече си е твой проблем

Това дали ми харесва или не ми харесва е отделна тема, която няма нищо общо с това да отида да подкрепя отбора когато най много има нужда...същото е положението в момента с телевизионните права, за радост на едни и нещастие за други по стадионите има много повече публика, отколкото ако мачовете се предаваха по телевизията. А иначе паричките им идват от много други места и най главното от УЕФА и ФИФА, които отпускат доста средства за уж развитието на футбола ;)

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 08 сеп 2012 14:46

Пак са скъпички билетите, не мога да си обясня за некадърно менажиране ли става дума или просто не искат стадионът да е пълен!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 14:51

Нека този път да има некаква организация на феновете!От полиция от кой ли ...за да не блеснат комплексите на Б!Всички са на стадиона да подкрепят България!Не българи да бият българи!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

karlsruher
Контакти:

Мнениеот karlsruher » 08 сеп 2012 14:55

Нека във вторник да напълним стадиона и да не остане празно място!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 08 сеп 2012 14:58

Повечето хора бачкат за по 300 лв. на месец, а тия искат за един мач 40 лв. Няма как да е пълен стадиона...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 сеп 2012 15:05

Копирам си мнението от темата "Ще отидете ли на мача България - Армения?":

Ако Перуката искаше да е пълен стадиона и да изкара повече пари трябваше цените на билетите за мача с Италия да са 10, 20, 30 лева, а за мача с Армения наполовина - 5, 10, 15 лева. Но трябва да имаш малко чувство за мярка, ако не добър маркетингов отдел. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”