Резултати и класиране в Североизточната "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RUSE
Контакти:

Re: Резултати и класиране в Североизточната "В" група

Мнениеот RUSE » 03 сеп 2012 18:53

DDFC_Supporter написа:
Kerer написа:Само за Информация Следващия Кръг, Дербито е
Добруджа (Добрич) - Дунав (Русе)

Крайния Резултат ще каже кой кого бутат :))

Крайният резултат нищо не означава, т.е. вие можете да си ни биете съвсем честно с 2-3:0, това няма как да значи че ви бутат.. ;)

Е, нека не преувеличаваме. Абсурдно е да се твърди, че влизаме в мача като фаворит. Дори точно обратното. Вие сте домакините (във В група това е много важен фактор), а и вие сте отборът, който беше в профи футбола и си запази основните играчи. А ние започнахме на чисто и сегашният Дунав няма нищо общо с отбора от Б група. Сега са много млади момчета с няколко по-опитни кучета.

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 04 сеп 2012 07:18

RUSE написа:Със Силистра също направиха всичко възможно да изгубим точки с безумни засади и нарушения.

То, че бяха слаби съдиите да, обаче първия ни гол стана от корнер, който и слепите видяха, че е аут, а втория гол от засада, ако така ще влизаме в Б група не знам просто.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 04 сеп 2012 17:10

Oziris написа:
RUSE написа:Със Силистра също направиха всичко възможно да изгубим точки с безумни засади и нарушения.

То, че бяха слаби съдиите да, обаче първия ни гол стана от корнер, който и слепите видяха, че е аут, а втория гол от засада, ако така ще влизаме в Б група не знам просто.

И двете положения си бяха редовни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2012 20:51

Ненавиждам кога се говори за съдиите...Един отбор,като е добър излиза мачка и 5 пари не дава,дали има директива,план или каквото и да е било...Никога в живота си не съм коментирал с лошо съдия на някой мач на Дунав,щото е селско и грозно.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 05 сеп 2012 08:46

dunavfc написа:Ненавиждам кога се говори за съдиите...Един отбор,като е добър излиза мачка и 5 пари не дава,дали има директива,план или каквото и да е било...Никога в живота си не съм коментирал с лошо съдия на някой мач на Дунав,щото е селско и грозно.

Абе тигърче, айде да ви смачкат съдиите три кръга подред и на всичкото отгоре на вашия мач да е делегат бащата на Павлин Тодоров....айде моля ти се!!!!
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 сеп 2012 22:23

Боли ме оная работа за вас и вашите истерии,ако ще да ви заробят от БФС,ако ще да има директива,да изгниете в "А" окръжна,5 пари не давам за вас,така че не ми се обяснявай 3 кръга ли,30 кръга ли са ви порязвали съдиите.Мен ме интересува Дунав,айде много поздрави 0-3 и кой от къде ..

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 09 сеп 2012 18:05

dunavfc написа:Боли ме оная работа за вас и вашите истерии,ако ще да ви заробят от БФС,ако ще да има директива,да изгниете в "А" окръжна,5 пари не давам за вас,така че не ми се обяснявай 3 кръга ли,30 кръга ли са ви порязвали съдиите.Мен ме интересува Дунав,айде много поздрави 0-3 и кой от къде ..

Дотук май вие ще си ходите с пълна кошница към Русе ......

ПС
Вече е 4:0, а минутата е 60-та
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 сеп 2012 22:33

Не е възможно постояно бутания от БФС отбор на Дунав барабар със съдиите да загубят.
Иначе,ако съм сериозен,пълно унижение,явно отбора на Добруджа е с класа над нашият и ако не се случи нещо фрапантно от догодина ще са във "Б"...А ние май ще изкараме още 1 годинка във симпатичната "В" група,но да видим времето е пред нас...

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 10 сеп 2012 08:57

dunavfc написа:Боли ме оная работа за вас и вашите истерии,ако ще да ви заробят от БФС,ако ще да има директива,да изгниете в "А" окръжна,5 пари не давам за вас,така че не ми се обяснявай 3 кръга ли,30 кръга ли са ви порязвали съдиите.Мен ме интересува Дунав,айде много поздрави 0-3 и кой от къде ..

На косъм да познаеш резултата :mrgreen:
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 сеп 2012 16:03

Аре сега всички ми се изредете с ирония и сарказъм :mrgreen: Какво исакш да кажя,че излизаме и падмае 6-0 ? Винаги човек трябва да вярва и да се надява,нищо че в момента се чуствам,че все е минал влак през мен..

Върни се в “Футбол - България”