Манчестър Юнайтед - Уигън, 15 септември, 17:00ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Уигън, 15 септември, 17:00ч.
Срещу Уигън не би следвало да имаме проблем не само да ги победим, а дори и да ги разгромим. 
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
И аз мисля, че е време за една суха мрежа!
Прогноза : 4-0
-
tsvetomir01
- Контакти:
Claymore написа:Срещу Уигън не би следвало да имаме проблем не само да ги победим, а дори и да ги разгромим.
брат няма слаб във вишата лига погледни как се казва висша лига а и във футбола всичко е възможно
rakiQ написа:smoothc написа:Kristianc написа:Ако smoothc се окаже прав и в центъра са Гигс и Карик ще гризнем дръвцето за 2ри път.
Преди мача със Саутхемптън казах,че за да спечелим,Чичарито и Скоулс трябва да са в игра!....до преди тяхното влизане Юнайтед губеше,а след като се включиха в мача,Юнайтед спечели
Ама да твърдиш че Гигси трябва да играе в средата до Карик не е много правилно.Фърги вече направи няколко пъти тази грешка,и не мисля че ще я повтори отново.
Момент,тук говорим за двубоя с Уигън,нали така!? В дългосрочен план-това едва ли би било възможно(по обективни причини)...Да,моето мнение е че в този мач,Карик и Гигс трябва да бъдат заедно( бих се обосновал защо считам така,но в момента нямам време),а дали това ще стане-решава сър Алекс,а относно правилността на решението-ще покаже крайния резултат
пп:Карик и Гигс/Скоулс,е в пъти по-ефикасното решение в средата(защото на този етап-формата и ефективността на Клевърли и Андерсон,е доста слаба)
smoothc написа:Карик и Гигс/Скоулс,е в пъти по-ефикасното решение в средата(защото на този етап-формата и ефективността на Клевърли и Андерсон,е доста слаба)
Решение, включващо Карик няма как да е ефикасно изобщо. Всяка двойка халфове, която не включва Карик е по-добър вариант. В атака всяка минала през него топка е опропастена - в 90% от случаите следва или грешен пас, или пас назад, или неуспешен опит за дрибъл. В защита единственият му "плюс" е, че рядко го гонят, ама това е така, защото след първия картон окончателно се покрива. Нямаме друг футболист, който толкова да дърпа отбора назад. И това е вече трета година. Ако САФ продължава да упорства с пускането му в игра и не намери някой за неговия пост през януари, шансовете ни за титла са малки. Съжалявам, никога досега не съм си позволявал да критикувам САФ, но поведението на Карик на мача срещу Светците преля чашата. И ако срещу Уигън Майкъл отново е титуляр, играта ни отново няма да върви и ще отново ще треперим за резултатата.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Чета ви глупостите,и се смея като луд.Кагава бил житен бегач?Чичарито бил в основата Юнайтед да бият Саутхептън?Дани не бил за отбор като Ютд?Ама вие сериозно ли?Спешно си намерете по един лекар,в по-лошия случай двама.
Иначе-паузата за националните отбори дойде точно навреме.Надявам се по време на тези мачове повечето от отбора да са навлезли в малко по-добра спортна форма,като това се отнася за защитата,и полузащитата.В атака нямаме никакви проблеми да реализираме,единствено в защита са най-големите проблеми.И съм съгласен с едно-Евра не е същият играч,но пък да пуснеш човек,идващ от Витес,без никакъв опит ввъв ВЛ,си е голям риск.Предполаам,че ще го видим срещу Нюкасъл,или срещу по-непретенциозните отбори за FA,или КК.Иначе според мен Дани има своето място в Ютд-да,не е ефективен,но за сметка на това не можем да отречем,че се старае,и пресира доста.Единствено му липсват головете,но съм сигурен,че рано или късно и този дефицит ще се изчисти,както миналия сезон.
И да питам-Чичарито с какво толкова се запомни в мача със Soton,че го искате и титуляр?С една топка,дето по случайност му се удари в краката,и той я овладя ли?Или с единствения си удар в срещата?Смело казвам,че Сколс бе човекът,донесъл ни обрата(изключвам головете на Перси),щото след като той влезе,играта в центъра сработи.
А конкретно за мача-надявам се най-сетне да запишем лесна победа.мача ще е труден,защото Уигън въпреки продажбата на Моузес,пак разполага с добри играчи,а и Мартинез като че ли успя да намери едно постоянство в отбора,което му липсваше няколко сезона.Но най-важното е всички да се върнат без контузии от отборите си.
Иначе-паузата за националните отбори дойде точно навреме.Надявам се по време на тези мачове повечето от отбора да са навлезли в малко по-добра спортна форма,като това се отнася за защитата,и полузащитата.В атака нямаме никакви проблеми да реализираме,единствено в защита са най-големите проблеми.И съм съгласен с едно-Евра не е същият играч,но пък да пуснеш човек,идващ от Витес,без никакъв опит ввъв ВЛ,си е голям риск.Предполаам,че ще го видим срещу Нюкасъл,или срещу по-непретенциозните отбори за FA,или КК.Иначе според мен Дани има своето място в Ютд-да,не е ефективен,но за сметка на това не можем да отречем,че се старае,и пресира доста.Единствено му липсват головете,но съм сигурен,че рано или късно и този дефицит ще се изчисти,както миналия сезон.
И да питам-Чичарито с какво толкова се запомни в мача със Soton,че го искате и титуляр?С една топка,дето по случайност му се удари в краката,и той я овладя ли?Или с единствения си удар в срещата?Смело казвам,че Сколс бе човекът,донесъл ни обрата(изключвам головете на Перси),щото след като той влезе,играта в центъра сработи.
А конкретно за мача-надявам се най-сетне да запишем лесна победа.мача ще е труден,защото Уигън въпреки продажбата на Моузес,пак разполага с добри играчи,а и Мартинез като че ли успя да намери едно постоянство в отбора,което му липсваше няколко сезона.Но най-важното е всички да се върнат без контузии от отборите си.
- t0bl3ro_bg
Трябва да си върнем за това 1:0 миналият сезон на техният терен. С тази система 3-4-3 всичко може да се случи срещу нас - да ни разиграват както си искат или ние да правим каквото си искаме с тях. Няма да е лесен мачът и това че смятате, че ще има разгром е просто смешно. Не показваме кой знае каква игра - за какви разгроми говорим ?!
Май пуснаха мача безплатно в сайта на НоваСпорт

[/center]Re: Манчестър Юнайтед - Уигън, 15 септември, 17:00ч.
Решение, включващо Карик няма как да е ефикасно изобщо. Всяка двойка халфове, която не включва Карик е по-добър вариант. В атака всяка минала през него топка е опропастена - в 90% от случаите следва или грешен пас, или пас назад, или неуспешен опит за дрибъл. В защита единственият му "плюс" е, че рядко го гонят, ама това е така, защото след първия картон окончателно се покрива. Нямаме друг футболист, който толкова да дърпа отбора назад. И това е вече трета година.
Първо да вметна,че никога не съм бил особен привърженик на Карик(а също така е вярно,че е абсолютно дърво,което обаче има някои добри страни
С годините стилът му на игра,претърпя известни промени-постепено офанзивните му функции се трансформираха в дефанзивни(от което логично намаляха и неговите голове),но пък за сметка на това успя да се превърне в свързващо звено между защитата и атакуващите халфове...
Сезон 2007-2008 беше неговият апогей,изигра важна роля за спечелването на титлата,а и да не забравяме приносът му в Шампионската лига
С течение на времето липсата на конкуренция(на неговия пост) някак си повлия неблагоприятно върху формата му,от друга страна пък тази негова универсалност(както знаем от 2009-2010 и до днес,беше използван и като централен защитник),в известна степен му гарантира титулярно място,когато отбора има проблеми със контузени играчи.
Като фен на Юнайтед със сигурност заявявам,че от януари 2012,включително и на този етап,формата на Карик е стабилна(за което най-вече спомогна партньорството му със Скоулси),постепенно намери баланса в играта си,справи се добре и като заместник на Рио,и със сигурност на този етап ролята му в отбора е доста по-важна и ефективна,от тази на Андерсон и Клевърли!
.Иначе според мен Дани има своето място в Ютд-да,не е ефективен,но за сметка на това не можем да отречем,че се старае,и пресира доста.Единствено му липсват головете,но съм сигурен,че рано или късно и този дефицит ще се изчисти,както миналия сезон.
И да питам-Чичарито с какво толкова се запомни в мача със Soton,че го искате и титуляр?С една топка,дето по случайност му се удари в краката,и той я овладя ли?Или с единствения си удар в срещата?
Един нападател,преди всичко трябва да бъде ефективен,а когато става въпрос за нападател на Юнайтед-това е най-важното
Това,че се старае и пресира е само един плюс и нищо повече,защото неговата основна задача,е отбелязването на голове!
Тази колебливост във формата и неефективността пред гола,за него се превърна в симптоматична и респективно-неблагоприятна за Манчестър Юнайтед.
За сезон 2011-2012 Уелбек има изиграни общо 40мача,в които е отбелязал 13гола в изиграни 2452 минути-0,33г/мач.
За сезон 2011-2012 Чичарито има изиграни общо 36мача,в които е отбелязал 12гола- в изиграни 1949 минути-0,33/мач.
Дани Уелбек решаващи голове-Победата над Арсенал с 2-1 на Емиратс! т.е +3 точки за Юнайтед.
Чичарито решаващи голове-Ливърпул 1-1,Евертън 1-0,Суонси 1-0,Нюкасъл 1-1,Челси 3-3! т-е 9точки за Юнайтед.
пп:Често,т-нар суха статистика,е най-точният показател за нечия ефективност или КПД
Поздрави!