Мнениеот Raid » 04 сеп 2012 19:46
Независимо от факта, че се разкрещял във форума, Xanko казва някои верни неща. Истината е, че двама от тримата ни титулярни вътрешни халфа вече трети официален мач не са на ниво. Кагава засега се представя прилично, но нито Клевърли, а още по-малко Карик показват, че заслужават титулярно място. Особено Карик. В последния мач сбърка 90% от малкото пасове, които пробва напред, изигра целия мач на ходом и спечели цифром и словом 3 (три) единоборства без фаул. За съжаление подобна безотговорна игра той показва вече втора година и почвам да губя надежда, че нещо може да се промени у него. Страшното е, че нямаме класен играч на тази позиция. Андерсон е непостоянен, Флечър още не е излекуван, а Ник Пауъл и Тъниклиф са прекалено неопитни. Другата възможност е след като Рууни се върне, Клевърли да бъде пробван като дефанзивен халф, но честно казано засега не ми се вижда като добро решение. Умишлено пропускам Фил Джоунс, който според мен трябва да бъде налаган като защитник - в момента като десен бек, че бразилчето е малко нефелно наполедък...
Всичко това води до очакването ми, че мачът с Уигън няма да е лесен. Надявам се все пак, че възвръщащите формата си Рио и Видич няма да имат сериозни трудности, а Ван Пърфект отново ще накаже. Прогноза - 2:0.
Последна промяна от
Raid на 04 сеп 2012 19:59, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!