flo написа:Какво ли е да знаеш ,че си обречен на минимум 3 гола разлика и пак да си мериш оная работа с големите ?
и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие ли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
flo написа:Какво ли е да знаеш ,че си обречен на минимум 3 гола разлика и пак да си мериш оная работа с големите ?
zlobul написа:ralka_levskarka написа:we are the champions написа:[offtopic][/offtopic]Балона се пука момчета ...
Ми то не може все да бием, трябва и някой равен да врътнем, а - у, та поне малко кеф и вие да усетите тоя сезон
ралке що продължаваш с тази смешна песен , която незнам кой "умник" подхвана? Кои сме ние и с кво сме по различни ? На теб ясно ли ти е изобщо че има хора с по различно мислене , които не приемат всичко за чиста монета . Мен например ми е през оная работа колко победи ще направим в тва смешно първенство след като гледах преди месец кво прави хюсеинович , а същите тия с 3-те поредни победи се бяха изпонаакали от страх и не знаеха къде са .
На кво да им се кефя сега ? ...че биха монтана ли ? ...или че им скриха цирковете от телевизията ?
ПП Няма как ръководството на Левски и цска да седнат да обсъждат телевизионните права с ръководителите на другите отбори , защото останалите са с по 10 фена дето се знаят поименно . Схващаш ли кво се цели с тва "затъмнение" ?
MORSKI написа:flo написа:Какво ли е да знаеш ,че си обречен на минимум 3 гола разлика и пак да си мериш оная работа с големите ?
и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие лиАйде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика
Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите"
И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете
Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...
terata написа:Morski, кво от казаното дотук не ти се нрави, че се впрягаш толкозЛевски в БГ е сред големите и то не го казвам аз, ти, сульо или пульо а ИСТОРИЯТА. Има факти пред които и дълбоко заслепените фенчета, като теб са безсилни и не е нужно аз да ти ги изброявам. Пред успехите на Левски вие сте никои, просто и ясно (кат за прости хора) ... никои. Може да те боли, разбираемо е, но е ФАКТ. А за оптимизма на повечето сини съфорумци... ми пич Черно море няма победа в София над Левски над 54 години, ако не се лъжа, така че оптимизма ни е напълно оправдан. Сигурно и моята прогноза за мача няма да ти се хареса, ама тва си е твой проблем - 4:0 за Левски. Успех на "сините", а ти по-малко се пеняви тук във форума, по-полезно ще е за здравето ти
![]()
И без тва нервите с твоите черноморски герои са ти в повече
Levskar_90 написа:Ще предават ли мача утре
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта