Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 21 авг 2012 23:47

k.dimitrov написа:
Е, за това Владо, можем да ти завиждаме. Който познава майка ти отпреди 25 -30 години, знае за какво говоря.

Аааааа. Баси. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 авг 2012 01:28

Не е Тенислав! Да, нправих срещата, даже му платих таксито от Бургас, но още, като спря колата и Ники, каза, че това не е този човек! Продължаваме да търсим! Много се радвам, че не направихме грешка! Стана така,че днес случайно Ники се срещна с много водещи лица от агитката на "Нефтохимик"! Така се получи! По принцип, никой от тях не одобрява това, но ще продължаваме да търсим! Ники, прочетох ти ЛС, но! Поне отиди и кажи, че не е Танислав за да не го дърпат! Сам разбираш, че има родители и му е проблем! Нека да остане срещу неизвестен извършител, но ти днес САМ каза, че това не е човека! Дай да направим това, което се разбрахме! Не знам, дай Боже всекиму, ето такава среща между фенове на бургаски отбори, днес цял ден това правихме и се получи!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 авг 2012 01:36

Bartolomej написа:Ем Вие си знаете :)
Ама се някой трябва да поеме вината :)

Аз не съм казал, че няма да търсим извършителя! Но просто не е Тенислав! Той имаше топките да дойде и да застане пред нас и Ники веднага каза,че не е той! Естествено ми отказа да ми съдейства кой е бил, но също е притеснен, защото са занимавали родителите му! Ние продължаваме да търсим! Просто Тенислав е някъде с 30 кг по-слаб от този който ни трябва! Пича е много коректен и честен, говори с Нейчо и с Владо (особено с него!!!!!!), но не е нашият човек! Беше готино да си пием бирата бургаски фенове! Не ни беше срам да се извиним! Радвам се, че ни приеха извиненията! Да е жив и здрав Ники! Но........................търсенето продължава! Сега сбъркахме, ще го намерим!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 авг 2012 01:44

Тошко, много се чудих защо ми се обиди и защо се промениха нещата, върнах лентата назад и разбрах къде е "проблема"! Казах ти една реплика в Пловдив, която не ти хареса! Но, ти просто прекали! Както и да е! Вече съм спокоен, поне знам за какво става въпрос! Иначе си го местя в другия крачол! Само не забравяй, че аз и ти направихме тази форумна агитка, ей така от нищо! Аз още пазя личните съобщения!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 22 авг 2012 06:05

Абе еййй,шшшшшшш алооо,заболяха ме очите да чета 20 страници писания.Явно ще трябва да си взема таблет,за да съм в крак с писанията докато съм на път,че иначе съвсем ще остана без очи опитвайки се да прочета всичко докато имам обхват :?

petkan написа:Тъй като закъснях и дойдох 40 мин. преди началото на мача, по НЕизвинителни причини, предполагам че нямам право да обсъждам организацията по хореографията. Но наред с всички обвинения към полицаите (убеден съм - основателни), мисля че трябва да потърсим и вина в себе си. Имаме ли фен клуб? Имаме ли отговорник/ци, които да поемат отговорността за хореографиите и да ни представляват пред органите на реда? Да, Ръководството на клуба ни разрешава да внесем на стадиона нужните атрибути за направата им, но не може и да поеме впоследствие евентуалната вина, ако се получи някой гаф! Кои са Владо, Тошко, Пешо, Нейчо или който и да е друг, че Полицията да им обръща специално внимание и да им свири по гайдата? Не става така момчета! Трябва си организация! Трябва си легитимен фен клуб, със съответната стопанска, нестопанска или каквато и да е там цел! Приемете го насериозно и мислете как да го направим час по-скоро!

Абсолютно съгласен,нещата трябва да се канализират и да се знае кой,какво,как,кога,защо и т.н.,за да се спре с тази стихийна колективна отговорност и безотговорност.Отделно така нещата ще придобият облик и всички ще са наясно,че тези не са онези ;)

Колкото до действията на полицията,амиии колегата е бил жандармерист и доста пъти е пазил дербитата между Локо и Ботев,разправял ми е доста неща и честно казано,в някои от ситуациите,ако аз бях на негово място щеше да има смъртни случаи.Отделно ми е споделял какво е усещането,когато вместо да почиваш трябва да работиш извънредно и докато те поне са наясно какво ги чака на едно дерби между пловдивските отбори,то на тези,които са били командировани в Бургас със сигурност им е набивано в главата,че феновете са наркомани,пияници и всякаква долнопробна паплач,отделно най-малкото нещо,което са искали освен извънредния труд е да бъдат наказани след това,така че нищо странно в реакциите им.Друг е въпроса,че това е им е работата и затова им се плаща,ама в България разбиранията колко се плаща и колко трябва да се работи са доста изкривени,всеки гледа да мине леката и меката,в случая и те са го направили :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 22 авг 2012 08:48

Пак аз съм най-ранобуден ! :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 10:49

Добро утро! Важна публикация: Снощи се чух с Картаго, основни лица от агитката на Нефтохимик са били при него в заведението. Било и момчето, което беше нападнато. Дошъл е и Тенислав - човека, който беше разпознат по снимкии от момчето преди това. Оказва се, че Тенислав не е човека, който търсим. Той има подозрение кои са истинските извършители, но естествено няма да ни съдейства. Трябва да си ги намерим сами. Използвам случая да се извиня на Тенислав за недоразумението и за причинениете му неприятности, които е имал с родителите си заради това. Говорихме дълго и конкруктивно - около 30 мин (картаго, сори за сметката :mrgreen: ). Има и идея за среща на по-либералните и разбрани фенове от 2та отбора.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 авг 2012 11:38

Добро Утро ! Как сме акули , някакви новинки около двамата португалци - имена а-у ? ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 12:31

Ivo-Chernomoretz написа:Добро Утро ! Как сме акули , някакви новинки около двамата португалци - имена а-у ? ;)

Преди малко се разминах с Ауди-то на Чиликов, ама имах мн работа и нямах време да го спирам да го питам. В 15 часа ще съм на стадиона пак по работа и мога питам.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 12:33

Около 60 млн. лева ще струва изграждането на 3-километров участък от Западната дъга на Софийския околовръстен път.
Това каза при символичната първа копка на строежа министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, предаде „Фокус”.
Пътят е между входа при магистрала “Люлин“ и моста на река Какач. На събитието трябваше да дойдат и премиерът Бойко Борисов, и кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Макар и 3 км, те са много важни като участък. Магистрала „Люлин” по протежение на европейски коридор 4 свършва в нищото. Този участък е много важен, защото по него има три съоръжения”, обясни министърът.

По протежение на участъка ще бъде направено кръстовище на три нива на бул. „Сливница”, което ще облекчи трафика.
„По това направление ще може да се преминава както към Калотина, така и по останалата част на Околовръстния път – нещо, което е изключително важно за транзитния трафик”, посочи Павлова.

Проектът ще се изпълнява в следващите 22 месеца. Инвестицията в строителството е почти 50 млн. лв., отделно от това са платени 12 млн. лв. за отчуждаване на имоти, тъй като районът е урбанизиран, обясни регионалният министър.

На последното заседание на правителството преди ваканцията тя обяви обаче по-ниска цена - 7.5 млн. лв.
"Това са адски много пари за отчуждаване на три километра. И българските граждани трябва да го знаят", коментира премиерът Бойко Борисов.
"Но няма как да се измъкнем от това по простата причина, че там са в регулация парцелите. Столичната община, въпреки молбата ми, не можа да намери начин да им замени земите, да не даваме живи пари", добави той.

97 фирми и частни лица ще бъдат обезщетени за имотите им, които попадат в отсечката. 1 538 536 лв. ще получи "СМА индустриал" ЕООД за парцел от 13.8 декара в регулация. Други 968 хил. са за "Доверие - Брико" АД и неговите 8.7 декара. 317 хил. отиват за терен на "Топливо" АД, 245 хил. за "Петрол" АД. 201 хил. лв. е обезщетение за "Булауто" ЕООД.
Във втората отсечка най-голямото обезщетение е за Снежана Несторова, която ще получи 351 хил. лв. за свои 777 кв.м земя, писа в."Сега".

Павлова обясни днес още, че през септември ще се обявят тръжните процедури за изграждането на скоростния път София - Калотина и на Северната скоростна тангента, която по думите й на практика ще довърши участъка от Околовръстното шосе и ще направи връзката с магистралите "Хемус" и "Тракия", предаде БТА.

В петък на 24 август ще бъде пуснато пробно дясното платно на магистрала "Тракия" от Ямбол до Зимница - няколко километра преди Петолъчката, в посока към морето, коментира председателят на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров. Цялото трасе ще бъде пуснато официално в неделя.

Той каза още, че ремонтът на отсечката Шумен - Варна по магистрала "Хемус" е заложен за бюджета за догодина. За рехабилитация на един километър магистрален участък били нужни не по-малко от 1 млн. лева, допълни Лазаров.

Върни се в “Черноморец”