II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Мнениеот RedeviL » 20 авг 2012 11:12

T&T написа:
blue avalanche написа:Осеферихте ли се?
Разбрахте ли,че да играеш на Герена не е като да джиткаш по ливадите... ;)
ПП.И че Левски не е Славия?

Ти май си гледал друг мач, но карай да върви.

Mен ако питаш нищо не е гледал, но това не му пречи да си коментира все едно е бил на стадиона.. :mrgreen:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 авг 2012 11:31

Синя лавинке.... А я с представи за момент при 2-1 за вас, вотрото след 4 пропуска (2 греди, излизането на Коцето и Иван сам пред вратаря) плюс спорната неотсъдена дузпа какво щеше да стане ако бяхме изравнили????? Щяхте да се насерете. Защото след 2-рия гол до 70 мин Ботев играеше равностойно като в края на първото и началото на второто създаде 5 положения за 10 мин... Добре че Ангелов вкара за 3-1 с което реши мача. Иначе друга песен щяхте да пеете
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 11:42

rump_shaker написа:Синя лавинке.... А я с представи за момент при 2-1 за вас, вотрото след 4 пропуска (2 греди, излизането на Коцето и Иван сам пред вратаря) плюс спорната неотсъдена дузпа какво щеше да стане ако бяхме изравнили????? Щяхте да се насерете. Защото след 2-рия гол до 70 мин Ботев играеше равностойно като в края на първото и началото на второто създаде 5 положения за 10 мин... Добре че Ангелов вкара за 3-1 с което реши мача. Иначе друга песен щяхте да пеете

Колега...ако,ако...ми ако не се беше разминал при 2:0 не видях кой точно с топката на 2 метра от вратата ставаше 3:0, ако второто полувреме съдията не беше вдигнал две смешни засади, ако беше свирил дузпа 5 мин след вашето положение за дузпа задържане срещу Кристовао Рамос в наказателното... говорим си ако... имате доводи , имаме и ние...факт стана хубав мач, съдията можеше и да се постарае повечко, но до толкова!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 авг 2012 12:48

T&T написа:

За такива като вас има една поговорка "Идат кат' аслани, бягат кат' посрани"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2012 12:51

DrAvalanche написа:
T&T написа:

За такива като вас има една поговорка "Идат кат' аслани, бягат кат' посрани"

Това един левскар го знае най-добре :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 20 авг 2012 13:01

......
Последна промяна от ilian12 на 23 авг 2012 16:11, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 авг 2012 13:27

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:За такива като вас има една поговорка "Идат кат' аслани, бягат кат' посрани"

Спомням си един финал за купата на стадион Славия, когато дучетата се изнесоха около 70-та минута. Предполагам за това говориш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2012 13:33

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:
DrAvalanche написа:За такива като вас има една поговорка "Идат кат' аслани, бягат кат' посрани"

Спомням си един финал за купата на стадион Славия, когато дучетата се изнесоха около 70-та минута. Предполагам за това говориш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не много добър опит да се измъкнеш, но...да не оплескваме темата на хората ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 авг 2012 14:20

Theos написа:
rump_shaker написа:Синя лавинке.... А я с представи за момент при 2-1 за вас, вотрото след 4 пропуска (2 греди, излизането на Коцето и Иван сам пред вратаря) плюс спорната неотсъдена дузпа какво щеше да стане ако бяхме изравнили????? Щяхте да се насерете. Защото след 2-рия гол до 70 мин Ботев играеше равностойно като в края на първото и началото на второто създаде 5 положения за 10 мин... Добре че Ангелов вкара за 3-1 с което реши мача. Иначе друга песен щяхте да пеете

Колега...ако,ако...ми ако не се беше разминал при 2:0 не видях кой точно с топката на 2 метра от вратата ставаше 3:0, ако второто полувреме съдията не беше вдигнал две смешни засади, ако беше свирил дузпа 5 мин след вашето положение за дузпа задържане срещу Кристовао Рамос в наказателното... говорим си ако... имате доводи , имаме и ние...факт стана хубав мач, съдията можеше и да се постарае повечко, но до толкова!

Прав си... но се издразних че омаловажава факта че Ботев игра. Не знам кой друг отбор ще направи 4 чисти положения в допълнение с 2 греди и гол на Герена. За дузпата няма да говоря. Дори и аз да бях съдия може би нямаше да е дам въпреки че имаше съприкосновение. Според мен а според всички медии мачът е бил истински дерби в което Ботев не се е предал без бой. "Ако"-то мирише и аз не обичам да е изпозлвам тази дума но не може някой си да казва вижте кви сте жалки при положение че създаваме полвин дузина положения срщеу Левски на Герена.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 14:39

rump_shaker написа:Прав си... но се издразних че омаловажава факта че Ботев игра. Не знам кой друг отбор ще направи 4 чисти положения в допълнение с 2 греди и гол на Герена. За дузпата няма да говоря. Дори и аз да бях съдия може би нямаше да е дам въпреки че имаше съприкосновение. Според мен а според всички медии мачът е бил истински дерби в което Ботев не се е предал без бой. "Ако"-то мирише и аз не обичам да е изпозлвам тази дума но не може някой си да казва вижте кви сте жалки при положение че създаваме полвин дузина положения срщеу Левски на Герена.

Според повечето хора, и според мен(защото бях на стадиона) дерби имаше, вашия отбор игра добре,офанзивно, създаде и положения - удари греди,вкара гол, Пламен Илиев няколко пъти се разтегна да я вади, изобщо играхте приятен за окото футбол, на трибуните бяхте перфектни - коректни, джентълмени и подкрепяхте отбора си, всичко това няма как да се отрече! А че има хора с цветни очила, няма как да го избегнем :) За мен сте симаптичен отбор и плодовете е възможно още тази година да ги оберете,което е напълно логично да се случи с оглед организация във всички нива! Успех и ще се видим във вашия дом на пролет , дано стане същия празник и тогава! :)

Върни се в “Ботев”