rump_shaker написа:Прав си... но се издразних че омаловажава факта че Ботев игра. Не знам кой друг отбор ще направи 4 чисти положения в допълнение с 2 греди и гол на Герена. За дузпата няма да говоря. Дори и аз да бях съдия може би нямаше да е дам въпреки че имаше съприкосновение. Според мен а според всички медии мачът е бил истински дерби в което Ботев не се е предал без бой. "Ако"-то мирише и аз не обичам да е изпозлвам тази дума но не може някой си да казва вижте кви сте жалки при положение че създаваме полвин дузина положения срщеу Левски на Герена.
Според повечето хора, и според мен(защото бях на стадиона) дерби имаше, вашия отбор игра добре,офанзивно, създаде и положения - удари греди,вкара гол, Пламен Илиев няколко пъти се разтегна да я вади, изобщо играхте приятен за окото футбол, на трибуните бяхте перфектни - коректни, джентълмени и подкрепяхте отбора си, всичко това няма как да се отрече! А че има хора с цветни очила, няма как да го избегнем

За мен сте симаптичен отбор и плодовете е възможно още тази година да ги оберете,което е напълно логично да се случи с оглед организация във всички нива! Успех и ще се видим във вашия дом на пролет , дано стане същия празник и тогава!