II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 22:59

ntodorov, ти си бил ЦСКА-р, поне като малък :!: Помня ги тея мачове, въпреки , че си играех с влакчетата или количките по време на мачовете(на 38съм), но не съм съгласен с тезата, че сегашния ни отбор не носи онзи дух на победител и страх за противника. Ще те върна няколко години назад, когато ни водеше Йешич, тогава се вида, че ЦСКА е жив и малко му трябва, за да си върне позициите на убиец на шампиони, поне в по-големия му смисъл на значението:!:
а за градове е безсмислено да се спори- Всеки си обича родното място, а и по-важно е колко ти е акъла, а не къде са те снесли родителите :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 17 авг 2012 10:52

Ние пак ще бъдем на върха, това е нашата съдба! Рано или късно всичко ще си дойде на мястото, и тогава ще видите вие кон боб яде ли! Както каза Стойчо преди няколко месеца, не трябва да се чудим дали ще бием, а с колко ще бием! СААААААААМО, САМО, САМО ЦСКА! ЛЯ-ЛЯЛЯЛЯ-ЛЯЛЯЛЯ-ЛЯЯЯЯ-ЛЯЯ!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 17 авг 2012 11:30

шивача написа:Акули, искам да ви успокоя малко- ЦСКА вече ще си плаща, знаете, че влизат и хора от четвъртия по големина град в България, който е един от най-червените градове в страната. Така че очаквайте сътрудничество между двата клуба, като вие ще се ползвате с част от нашите юноши, вместо да взимате мадагаскарски неблагодарници, като в замяна ще ни давате най-доброто+ това онова :roll: Затова обявявам примирие :!:

То пък влизат едни давачи...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 17 авг 2012 13:38

Очаквам неочакваното да се случи, всичко да се изплати на Черноморец. Надявам се оттук нататък срамът който ни превзе да се изпари. Коректността между два отбора трябва винаги да е на добро ниво, и дано новите ни управници мислят с главите си а не с тарикатщината си .
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 авг 2012 13:43

шивача написа:ntodorov, ти си бил ЦСКА-р, поне като малък :!: Помня ги тея мачове, въпреки , че си играех с влакчетата или количките по време на мачовете(на 38съм), но не съм съгласен с тезата, че сегашния ни отбор не носи онзи дух на победител и страх за противника. Ще те върна няколко години назад, когато ни водеше Йешич, тогава се вида, че ЦСКА е жив и малко му трябва, за да си върне позициите на убиец на шампиони, поне в по-големия му смисъл на значението:!:
а за градове е безсмислено да се спори- Всеки си обича родното място, а и по-важно е колко ти е акъла, а не къде са те снесли родителите :roll:

Аз пък не можах да се "пречупя" и да стискам палци на ЦСКА срещу Байерн Мюнхен . Всъщност единствения отбор който съм подкрепял срещу Байерн е Ботев ( тогава Тракия ) . Ама това не се брои , защото тогава тренирах в детските формации на отбора 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 авг 2012 13:49

Искам си Акаунта написа:
шивача написа:ntodorov, ти си бил ЦСКА-р, поне като малък :!: Помня ги тея мачове, въпреки , че си играех с влакчетата или количките по време на мачовете(на 38съм), но не съм съгласен с тезата, че сегашния ни отбор не носи онзи дух на победител и страх за противника. Ще те върна няколко години назад, когато ни водеше Йешич, тогава се вида, че ЦСКА е жив и малко му трябва, за да си върне позициите на убиец на шампиони, поне в по-големия му смисъл на значението:!:

Аз пък не можах да се "пречупя" и да стискам палци на ЦСКА срещу Байерн Мюнхен . Всъщност единствения отбор който съм подкрепял срещу Байерн е Ботев ( тогава Тракия ) . Ама това не се брои , защото тогава тренирах в детските формации на отбора 8-)

Родоотстъпник :lol: Как не те е срам да си срещу Български отбор :) :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 14:07

момчета, никой не карам да ни подкрепя, достатъчно е, че ни гледате по ТВ-то :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 авг 2012 15:28

шивача написа:момчета, никой не карам да ни подкрепя, достатъчно е, че ни гледате по ТВ-то :)

Ти пък що си помисли, че имаме време за губене? :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 17:53

petkan написа:
шивача написа:момчета, никой не карам да ни подкрепя, достатъчно е, че ни гледате по ТВ-то :)

Ти пък що си помисли, че имаме време за губене? :shock:

петкане, мислех си, че Робинзон те научил да четеш :roll: или греша, а отговора се крие някъде в близкото минало

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 авг 2012 19:18

Убедителна победа ! Айде акули акули в атакааа ...

Върни се в “ЦСКА”