Ван Перси никога няма да повтори последната година и половина !!!
Даже е много вероятно да се върне към познатото ниво 4/5 мача и след тях 3/4 месеца контузен !!!
Робин ван Перси - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО: ВАН ПЕРСИ ВЕЧЕ Е ИГРАЧ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!
Хайде да видим как ще тръгнат нещата. Още не се е видял с отбора, а вече му предричате провал
Пази, Боже!!! Т'ва българските футболни фенове са големи спецове. Гледайте си вашите отбори
Пази, Боже!!! Т'ва българските футболни фенове са големи спецове. Гледайте си вашите отбори
Едно мнение,което ме разсмя сега

При мисълта Скоулс-Кагава-Рууни-Перси ме хваща разтройство.Да ме извинявате.
С оглед последния сезон - добър трансфер. С оглед на цялата ситуация - спорен трансфер. 30-годишен холандец, който е достаааааа чуплив. Искрено ви пожелавам да вкара 2 гола през целия сезон. :D :D нищо повече...
П.С. базика на страна, но нямам много големи очаквания към него. не се страхувам, а очаквах да е така. ще видим
П.С. базика на страна, но нямам много големи очаквания към него. не се страхувам, а очаквах да е така. ще видим
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Red thunderstorm
Я, този ли е новия "джавол"? Съра ще да е впрегнал всички шотландски вещери и заклинатели, че белким склонят Венгера да си пусне порцелановия кон!
Като за начало повече от 10-12 гола не му се полагат! Ааааааалелуя! 
- cska_kts_888
- Контакти:
~
Да умре ега де**ба неговата майка продажна..Боклук скапан,това се нарича капитан на Арсенал а ??? Умри ******* тъп,продажник !!!!!!!!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Щял персито да повтори миналият сезон та даже щял да вкара повече голове - смях !!!
Такива пу*тки като тоя Господ не обича . Няма да го бъде , бъдете сигурни .
Такива пу*тки като тоя Господ не обича . Няма да го бъде , бъдете сигурни .
- Red thunderstorm
tevez написа:Едно мнение,което ме разсмя сегаПри мисълта Скоулс-Кагава-Рууни-Перси ме хваща разтройство.Да ме извинявате.
Може и да мине за смешно, но ...само ако пренебрегнем малката разлика до обратното състояние (запек)!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Уважавах Ван Перси и винаги ми е бил симпатичен, но след този трансфер за мен този футболист загуби цялото ми уважение и се превърна в поредният, правещ всичко за кинти
Иначе и аз мисля, че Бербатов вече 100 % си заминава.

Да беше постъпил като Сеск, който поне напусна Англия и се върна в родината си, той постъпи много по-мъжки от РВП. Аз никога не съм очаквал това от него, вече се нареди в "моя списък" редом до Насри, който според мен се превърна в един посредствен играч след преминаването си в Сити и Клиши, за когото няма какво да говоря. Това бе възможно най-тъпата постъпка от страна на Ван Перси, поне да беше уважил феновете на Арсенал, които го подкрепяха до последния му ден в Арсенал. Страшен тъпак с извинение е РВП, сега в Юнайтед ще се превърне според мен в един посредствен играч и кариерата му ще замине на майната си, но това заслужава след тази постъпка. А пък и за чии му е на САФ още един нападател при все, че има Рууни, Уелбек, Чичарито пък дори и Бербатов, за който нямаше място да се вреди след тези тримата.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!