ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот factotum » 15 авг 2012 15:01

Първо, фЙеновете на Локото ги искам тихи! Каквото мучахте, мучахте. Това беше.

2500 ще са отпуснатите билети за гостуващата агитка. По наредба отборът-домакин е длъжен да отпусне минимум 10% от общия капацитет на стадиона за гостуващите фенове. Между ръководствата на двата отбора е постигната договорка, според която при пролетната визита на Левски на "Колежа", същото количество билети ще бъде отпуснато на сините привърженици.

Нямам никаква идея как ще зaвърши мача и не ме интересува толкова. Нека по-добрия победи. Призовавам всички левскари да дойдат на стадиона, за да си направиш шоуто. А колко ще бъдем ние - нека бъде изненада. ;)

forumx3 написа:Какво се набират толкова феновете на БотевЪ не мога да разбера , и миналата година бяхте се зарекли да сте 2000-25000 човека в Добрич за 1вия кръг ама не бяхте повече от 500-600 души . Спрете да се мислите за много велика агитка , защото на думи е най-лесно . И от кога Левски - Ботев (Плд) е ДЕРБИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Със сигурност Ботев и Левски е дерби много преди ти да се родиш и винаги така ще бъде.

А по въпроса за Добрич си има снимки, всеки сам да си преценява:

ЛИНК ТУК, че снимката е големичка.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 15 авг 2012 15:13

factotum написа:Първо, фЙеновете на Локото ги искам тихи! Каквото мучахте, мучахте. Това беше.

2500 ще са отпуснатите билети за гостуващата агитка. По наредба отборът-домакин е длъжен да отпусне минимум 10% от общия капацитет на стадиона за гостуващите фенове. Между ръководствата на двата отбора е постигната договорка, според която при пролетната визита на Левски на "Колежа", същото количество билети ще бъде отпуснато на сините привърженици.

Нямам никаква идея как ще зaвърши мача и не ме интересува толкова. Нека по-добрия победи. Призовавам всички левскари да дойдат на стадиона, за да си направиш шоуто. А колко ще бъдем ние - нека бъде изненада. ;)

forumx3 написа:Какво се набират толкова феновете на БотевЪ не мога да разбера , и миналата година бяхте се зарекли да сте 2000-25000 човека в Добрич за 1вия кръг ама не бяхте повече от 500-600 души . Спрете да се мислите за много велика агитка , защото на думи е най-лесно . И от кога Левски - Ботев (Плд) е ДЕРБИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Със сигурност Ботев и Левски е дерби много преди ти да се родиш и винаги така ще бъде.

И ми казваш , че сте към 2000 човека тука така ли ? :lol: :lol: :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 15 авг 2012 15:46

Христо Ристосков ще свири.Не,че има значение кой некъдърник щяха да сложат.Ама го пиша за протокола :)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 15 авг 2012 15:48

hetfield написа:Христо Ристосков ще свири.Не,че има значение кой некъдърник щяха да сложат.Ама го пиша за протокола :)

Гаден съдия. Може да пореже всеки от двата отбора...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 15 авг 2012 15:49

Е добре де, как може Ристосков да сложат?!? Този ако излезе от централния кръг, ще е събитие с исторически характер! По-дебел съдия не съм виждал в жижота си! 100% няма да издържи на темпото на мача и ще се забие на центъра, да гледа мача отблизо :(

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 15 авг 2012 16:03

forumx3 написа:И ми казваш , че сте към 2000 човека тука така ли ? :lol: :lol: :lol:

[offtopic]"А по въпроса за Добрич си има снимки, всеки сам да си преценява."
Мисля, че това казах.
Точкувай ако искаш, забавлявай се. За неосведомените това беше първото ни гостуване след влизане от В-група в Б-група, миналия август в Добрич.[/offtopic]
ИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 авг 2012 16:25

factotum написа:Първо, фЙеновете на Локото ги искам тихи! Каквото мучахте, мучахте. Това беше.

еми ще си замълчим на 500 човека да твърдиш,че са 2000 няма какво да се каже . Освен да се изсмеем .

За мача мисля ,че е непредвидим .карначетата ги гледах в контролата с албанците .средна работа . Левски са с една идея по добри . Както едните ,така и другите може да вземат трите точки . 1x2 !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 15 авг 2012 16:35

:) кубик,бих заложил топките си,че мнението ти е безпристрастно :lol: :lol: :lol: .А относно Добрич самото разстояние до там и София е предпоставка за по-сериозно присъствие.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 авг 2012 16:41

hetfield написа::) кубик,бих заложил топките си,че мнението ти е безпристрастно :lol: :lol: :lol: .А относно Добрич самото разстояние до там и София е предпоставка за по-сериозно присъствие.

Винаги ми е безпристрастно !!! на първо място истината !!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 15 авг 2012 16:54

За колегата, който иска да знае от кога Ботев - Левски е дерби.
Изображение

Изключи ерата на ДХ......и да доста време е минало, но........ :lol: :lol: :lol:

П.С. Да ме извиява колегата от нашия форум че ползвам снимката му.

Върни се в “Архив”