ТОМОВ и БАТКОВ off

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nanio80
Контакти:

Re: ТОМОВ и БАТКОВ off

Мнениеот nanio80 » 22 сеп 2008 20:51

i dvamata sa 1 golqmo nedorazumenue za futbola nqmat mqsto v bg futbola

forever_blue
Контакти:

Мнениеот forever_blue » 22 сеп 2008 20:56

Напълно подкрепям казаното дотук. Батков и Томов доказаха какво представлява истинското лице на българския футбол в момента - махленско сборище и размяна на удари под кръста. За сметка на тези, заради които е създадена тази игра - феновете. Най-накрая дойде време привържениците на всички отбори да се обединят в името на общата цел - честна игра, истински футбол. Не че по света няма уговорки, корумпирани съдии и т.н., но продуктът, който се предлага там и тук, е съвсем различен. За което са виновни и хора като тези двамата, впили се във футбола като пиявици, и смучещи кръв (разбирай облаги за себе си) на поразия. Време е да бойкотираме мачовете, да нахлуем в централите и да изметем всичката пасмина, която се е загнездила там. БАТКОВ И ТОМОВ - ВЪН ОТ ФУТБОЛА, ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ... ВЪН ОТ ЖИВОТА!!! ВИЕ (+МИТЬО СЕЛСКИЯ И НЯКОИ ДРУГИ ГЕРОИ) СТЕ СРАМ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! :evil: :evil: :evil: :arrow:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 сеп 2008 20:57

Обаче едно нещо не може да не се признае на Томoff и Баткoff - успяха да сближат малко или много феновете на "Левски" и ЦСКА. Не че вече сме първи приятели, но тази вечер не виждам да се пишат много псувни и обиди. И не знам при вас как е, но като че ли е по-приятно - да четеш човешки мнения, а не селски. Дано това продължи и занапред, понеже в мига в който започнем пак да се дърлим за глупости, двата индивида (off-ите) ще са спечелили.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 сеп 2008 21:00

k_oleto написа:
Blue_Lion написа:
antosim написа:Мисля , че дойде време феновете на всички отбори да се обединим , и да изчистим футбола от всички тия п....и , които докараха БГ футбола до това равнище!

АЗ ТОВА ГО РАЗПРАВЯМ ОТ МНОГО ВРЕМЕ АМА НЕ - СВИНЕ,ГОВЕДА !!! ВСИЧКИ ЗАЕДНО !

Ми то нестава иначе бе пичове, всеки се гаври с нас феновете, трупа кинти и имидж и ние оставаме наебани - ами писна ми вече!

Още повече АЗ поне (за другите не знам,защото не ви познавам) съм си Хетеро и не ща мен да ме шият :D ;) Може и бъзик да звучи,ама си имам гордост и Обичам Левски и то адски много,и когато някакъв боклук тип борат се ебава с Левски,ми кипва и ми идва да го закопая някъде ! Иначе,съм нормален ;) :D Убеден съм,че всеки който се нарича фен на даден отбор, го боли по същия начин ! баткофф,томофф,христолофф,перука - измитайте се от България !

П.П. Май ние,феновете,трябва да направим "Етичен Кодекс" и докато тия помияри не се изметат - да го спазваме ! Без обиди,обединени от идеята да имаме футбол и да се гордеем с него ! ;)
Последна промяна от Blue_Lion на 22 сеп 2008 21:02, променено общо 1 път.
Изображение

barsanti
Контакти:

Мнениеот barsanti » 22 сеп 2008 21:01

CESEKAR SAM NO I DVAMATA DA MI QDAT HUQ DA GI *** V PEDERASITE GILOTINA I ZA DVAMATA TOVA E!

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 22 сеп 2008 21:10

дайте наистина да се обединим срещу хората които развалят всичко в спорта,във футбола в малкото неща които ни радват в нашата държавица. :roll: :roll: :roll: :x :x :x
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 сеп 2008 21:16

Съединението прави силата !!!
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 сеп 2008 21:20

redmanutd написа:дайте наистина да се обединим срещу хората които развалят всичко в спорта,във футбола в малкото неща които ни радват в нашата държавица. :roll: :roll: :roll: :x :x :x

Айде,как,къде ?
Изображение

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 22 сеп 2008 21:22

Подкрепя всички дотук ;) Вън гадовете от БГ футбола PEACE

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 22 сеп 2008 21:25