Черноморец - ЦСКА - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
Магията на киното 20 семкаджии така да бъдат представени ,че да бъдат като 300 в едноименния филм 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Магията на киното 20 семкаджии така да бъдат представени ,че да бъдат като 300 в едноименния филм
[offtopic]Като онова с 2000, а те 100
Но ако иначе всичките 20 си гледаме мача 90 минути, а не излизаме на 70-тата, на мен не ми пука. И ако може да се изредим поименно!
1.Тодор
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
Bourgas написа:messi710 написа:Bourgas написа:Искам да играем като миналия сезон и няма да ми пука в нито един мач, ако не бием. Имаше настроение в отбора, беше интересно и по трибуните, дано дойдат и повече хора на мача заради Черноморец, а не заради ЦСКА.
П.П. Моля, другарю Тодоров, да направите темата важна и да свалите левскарската такава![]()
П.П.2 Предлагам да съберем 1000 лв. и да платим с тях глобата, която ще ни наложат за хвърлени развалени яйца и размакнати домати по футболиста Анисе Абел.
Кво му е интересното по трибуните, обичайните 20 човека агитка и останалите семкаджии, които ще дойдат само за да гледат ЦСКА :D
Броил си ни, казваш?
До толкова може да брои човекът. Какво друго да напише ? Математиката не е опция в малкия му процесор.
[offtopic]НЪл знаеш приказката: " А вие що си биете негрите ?"
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
1:0 за Акулите !
- burgazliqta
- Контакти:
Всички казват лесна победа с 2-3 на нула за Черноморец. Личи си че никой от тези не е запознат с обстановката в клуба. Мачът ще е много тежък и си мисля че и на равен ще сме доволни. Моята прогноза е победа с гол разлика за Черноморец, нещо от сорта 1:0 ; 2:1(и няма да ни е лесно да вкараме първия гол, смятам че първото полувреме е 0:0, а второто ще се разиграем и ще вкараме гола, който ще ни донесе и 3-те точки) 
[center]
[/center]
Bourgas написа:Bartolomej написа:Магията на киното 20 семкаджии така да бъдат представени ,че да бъдат като 300 в едноименния филм
[offtopic]Като онова с 2000, а те 100[/offtopic]
Но ако иначе всичките 20 си гледаме мача 90 минути, а не излизаме на 70-тата, на мен не ми пука. И ако може да се изредим поименно!
1.Тодор
2.Йордан
Давам 20 кинта за глобата.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
subzero написа:Bourgas написа:И ако може да се изредим поименно!
1.Тодор
2.Йордан![]()
Давам 20 кинта за глобата.
3. Николай
[center]
[/center]
Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
и мен , с дъщеря ми , брат ми и баща ми ни прибавете към списъка !
и мен , с дъщеря ми , брат ми и баща ми ни прибавете към списъка !
Bourgas написа:Bartolomej написа:Магията на киното 20 семкаджии така да бъдат представени ,че да бъдат като 300 в едноименния филм
[offtopic]Като онова с 2000, а те 100[/offtopic]
1.Тодор
1.Тодор
2.Йордан
3.Николай
4.Нейчо
5.Коцето
[offtopic]Хайде. Не останахме. Още 15 - десет да се впишат и затваряме сборника.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
[offtopic]Нейчо, ако са повече от 20, изкарвай сметалото, че до толкова надали можем да броим. Иначе си забрайл Коцето с антуража
[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта