Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Мнениеот Alex » 09 авг 2012 03:04

Middlesbrough написа:
Alex написа:Много ми е интересно как така коментирате кой бил по-СЛАБ в селекцията на отбор от топ 5 на света?!?!?!?!! Горе гледам, че се изброяват и по няколко слаби...... хапченца, тва онова???Причината Тошко да играе е, че няма по-СИЛЕН от него, така че трябва да сме му благодарни, затова че е на полето и с негова помощ постигаме успехите си (каквито и да били те). Толкова може, толкова помага!

пп аман от глупави изказвания...

още ли си на същото мнение бе разбирач ;] гледа ли мача с Естония ? ! мисля че не е нужно да се коментира просто съм потресен !

Още ли си на същото мнение РАЗБИРАЧО?!?!?!?!?! Влез в сайта на Олимпиадата и виж индивидуалните класации...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 09 авг 2012 12:57

И това за най добрия реализатор на олимпиадата за сега,

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 12 авг 2012 20:02

последните два мача ни размазаха защото се усетиха да сервират в тюфлека, това дърво да вземе да си почине малко от националния най-добре
къде ви е класацията за посрещане, деба и издънката

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 авг 2012 21:38

Nate написа:последните два мача ни размазаха защото се усетиха да сервират в тюфлека, това дърво да вземе да си почине малко от националния най-добре
къде ви е класацията за посрещане, деба и издънката

Еми отиди да играеш ти и да посрещаш по-добре.
Алексиев беше един от стабилните играчи в отбора и благодарение и на него играхме полуфинал. С кой да го смени с Пенчев ли или някой друг, ако пък мислиш, че си добър за неговият пост отиди представи се и го замени в отбора.
Наистина не заслужаваме този отбор заради такива хейтъри като теб и останалите във форумите, които само търсите по кого да плюете.

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 12 авг 2012 22:40

Не казвам че има добра резерва за неговия пост, но ако се махне поне ще има развитие в по-добра посока, и ще се появи подходящия човек рано или късно
"един от най-стабилните играчи", ти чуваш ли се какво говориш, той е най-лабилния ни играч
мога да ти кажа какво заслужаваш, но не искам да се говори така по форумите...
не съм хейтър, мисля най-доброто за отбора
а ти май само слушаш коментатора, вместо да гледаш какво става на игрището, а тук се мислиш за някакъв защитник ли - смешно

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 авг 2012 23:44

Nate написа:Не казвам че има добра резерва за неговия пост, но ако се махне поне ще има развитие в по-добра посока, и ще се появи подходящия човек рано или късно
"един от най-стабилните играчи", ти чуваш ли се какво говориш, той е най-лабилния ни играч
мога да ти кажа какво заслужаваш, но не искам да се говори така по форумите...
не съм хейтър, мисля най-доброто за отбора
а ти май само слушаш коментатора, вместо да гледаш какво става на игрището, а тук се мислиш за някакъв защитник ли - смешно

Тогава да махнем и Соколов, който също направи много грешки и срещу Русия сгреши всички сервиси и да чакаме рано или късто да се появи подходящ или Теди Салпаров, който също беше пробит със сервиси, както и Йосифов, който също като Соколов не вкара сервисите си срещу Русия. И така като сгреши някой махаме го и чакаме да се появи безгрешният човек на негово място. Ето това е смешно, защото пишете без да мислите и разбирате играта волейбол.
А Алексиев беше наистина един от стабилните в отбора на тази Олимпиада, но това няма как да го разберете, защото виждате само грешките, но и не отиграванията му, които донесоха много точки във важни моменти от срещите и той допринесе много за класирането ни на полуфиналите.
Ето и класацията за ефективност при атаката в която Алексиев е втори след Максим Михайлов, но сигурно и това не е нещо което ще ви накара да спрете да плюете, тъй като в това сте най-добри.
"За най-добър нападател руснакът има 43,06% ефективност на атаката (точкови атаки минус грешки в нападение, делено на общ брой предприети атаки), а втори остана българският национал Тодор Алексиев с 40,49%".

Върни се в “Волейбол”