Лондон 2012: Ден 15

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 15

Мнениеот barca4ever » 11 авг 2012 18:40

Мексико разкри прехвалените кариоки
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2012 18:42

бразилците щяха да сбият един друг :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2012 18:52

Неймар губи финал след финал...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 11 авг 2012 18:53

ros написа:Неймар губи финал след финал...

тоя е толкова прехвален
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 11 авг 2012 18:58

barca4ever написа:

тоя е толкова прехвален

играе но е много под нивото на европейските звезди!мястото му е в бразилия...ако отиде в европа ще се превърне в нещо като кака или робиньо

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 авг 2012 19:09

RobiVanPersie написа:
barca4ever написа:

тоя е толкова прехвален

играе но е много под нивото на европейските звезди!мястото му е в бразилия...ако отиде в европа ще се превърне в нещо като кака или робиньо

Точно пък да правиш сравнение с Кака и Робиньо е най-малкото неуместно. Кака поне има европейски отличия и заслужено спечели златната топка,докато Робиньо какво има? Колкото за Неймар,в момента всички млади бразилци са повече от прехвалени.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 авг 2012 19:17

Да повторят упражнението след 2 и след още 2 години, пък не е задължително и до финала да стигат. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
И утре същото на волейбола да добавя. :twisted:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 11 авг 2012 19:54

Утре Базан започва от 11 часа .... доста рано .... и волейбола е от 11:30
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2012 19:59

MaRTo1233 написа:Утре Базан започва от 11 часа .... доста рано .... и волейбола е от 11:30

ами утре е закриването и всички състезания трябва да са приключили към 6 вечерта

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 11 авг 2012 21:19

727150 написа:Как Валентин Христов изплати банков заем на треньора си :arrow: Преди около две години трикратният световен шампион по вдигане на тежести Златан Ванев затънал дълбоко .Теглил огромен заем , срещу който ипотекирал жилището си в Шумен . Банката , отпуснала без проблем сумата на именития българин ,в един момент се обърнала срещу него , след като той престанал да обслужва кредита .В продължение на година Ванев не внесъл и лев .Тогава финансовата институция предприела действие , което и се полага по закон и обявила на търг дома на щангиста .В крайна сметка жилището не сменило собственика си , благодарение на "златната" кокошка , която Златан държал в ръцете си .А тя си има и име - Валентин .Бронзовият медалист от Лондон е с баща неизвестен , а в родилното майка му го записал със своето име -Валентин Снежов Христов .Преди пет години Снежа ,която е от ромски произход ,подписала документ , с който треньорът на сина и станал и негов настойник .През пролетта на миналата година хаосът в родните щанги е пълен и Златан Ванев използва точно този момент , за да извлече максимална полза и за себе си , и за своя довереник Валентин - един от най-големите ни таланти .На втори март двамата заминават за Баку .На Георги Иванов , шеф на една от трите федерации по щанги ,които по същото време се съдят коя е по-легитимна от другата ,Ванев съобщава че международният паспорт му трябва за изложение на гълъби и птици в Турция .Вместо край Босфора обаче самолетът ги стоварва в Азербайджан .А там държавният глава Илхан Алиев току-що е обявил акция на "успешна политика в областта на спорта",като залогът е ...всъщност няма залог.Алиев отпуска колкото милиона долара са необходими , за да бъдат натурализирани Христов и още неколцина български щангисти , които да вдигат за страната на олимпиадата в Лондон .След бягството на Ванев и Христов председателят на щанги-федерацията Георги Иванов разкрива ,че рекордната сума от 450 000 евро ,платена от азерите за Валентин , не е постъпила както му е редът по сметката на ведомството .А шумолещите банкноти са прибрани от личния му треньор и настойник .Като с част от тях Ванев вероятно е спасил апартамента си от банковия търг .

Какво искаш да кажеш с това? Златан Ванев е олимпийски и световен шампион и от тази история разбирам защо сме гола вода на тази олимпиада.Виждаме как държавата се грижи за звездите си -единия принуден да се продаде и подопечния другия лежи в бразилски затвор и за какво заради пари.Направи сравнение как живее Сюлейманоглу и нашите олимпийски шампиони и ще ти стане ясно!!!!

Върни се в “Лондон 2012”