Riquelme написа:Момчета,елате в неделя на ст.Славия!Подкрепете отбора,без вас истинските локомотивци този отбор няма бъдеще!Всички помните изказването на Д.Пеев...Това момче играе за вас,а и не само той!!!Подкрепете футболистите и трениорите,те го заслужават!За мен е пълна трагедия,че не играем у дома,но нека протестираме на стадиона..за да може да се видят протестите...Скандирайте срещу Гигов и сие,но подкрепете отбора!Аз ще бъда там...Иначе нашият протест ще бъде като този на М.Казийски..против отбора!!!
Пич, пиши ми на лични.Ще ти обясня някои неща
Принципно тук става въпрос за агитката ,не за публиката.Има и нещо друго.Има хора,които нямат възможност да ходят на гостуване и единствената възможност да наблюдават Локо е в тези т.нар. "домакинства". Нямаме нищо против ,нека да отидат, решението си е лично тяхно.
НО ЗНАЙТЕ ЕДНО.СВИКНЕМ ЛИ С ТОВА МИТАРСТВАНЕ ПО СТАДИОНИТЕ НАКРАЯ ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ КАТО НЕЩО НОРМАЛНО ДА НИ РАЗКАРВАТ КАТО ПОМИЯРИ НАЛЯВО-НАДЯСНО.
Отбора, в частност футболистите и треньора са наясно с нашата позиция.Говорили сме с тях и подчертахме, че ТЕ ЗА НАС СА ВЕЧЕ ГЕРОИ !
Така че много моля, бойкотът е свързан единствено и само с ръководството. Играчите и треньора ги уважаваме безкрайно много.
Колкото до това как ще дадем гласност на нашите протести ? Не се притеснявайте. Ultrasloko си знае работата
САМО ЛОКО !