Лондон 2012: Ден 13

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 13

Мнениеот mormona » 09 авг 2012 13:33

stanleys написа:
milen.hristov написа:Еми 20 години никой не му пука за спортта. Бойко за 3 години им показа ка трябва да се работи, но 3 години не стигат да се оправят поразиите на предишните. Какво да говорим след като министър на спорта е бил лучано, със своята стройна фигура

Не се заблуждавайте от изявите на този позьор Бат Бойко :evil: Както се вижда състоянието при елитните ни състезатели неудържимо се влошава,нямат и достойни заместници, а за клубовете, масовия спорт да не ви говоря - още повече им се орязват и без това мизерните средства, много от тях нямат вече възможност да пращат състезатели на републикански първенства. Именно те трябва да са основата, от която постепенно ще се изградят бъдещите шампиони

Надявах се никои да не му отговаря щото тои е толкова безусловно влюбен в Бате Бойко , чее които не го харесва е мръсен турчен или кумоняга и иска да завземе властта за да смуче от родината , каквото има още... Не ми се говори просто. 90% от това което прави го прави за ПР..
А то много ни върви футбола секи случаи. Премиер футболист и футбола ни не е бил по зле. А минаха 3 години от както управлява, не е да кажеш , че толко малко време е минало..
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 авг 2012 13:41

MaRTo1233 написа:Някой по запознат да каже Силвия Митева има ли някакъв шанс за финал или медал ?

Ами най-често по големите състезания тя завършва на 5-6 място. Мисля че има 1-2 по-големи постижения. Ако вземе в някоя от дисциплините медал ще бъде голям успех. Стискаме й палци. :) Но като цяло очакванията към ансамбъла са по-големи и се надяваме и на злато. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 авг 2012 13:42

Аз ще съм доволен на какъвто и да е медал от СТАНКА ЗЛАТЕВА,а за Силвия Митева е задължително да е на финал
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 09 авг 2012 13:45

А то много ни върви футбола секи случаи. Премиер футболист и футбола ни не е бил по зле. А минаха 3 години от както управлява, не е да кажеш , че толко малко време е минало..

Футболът и спортът вървят надолу от 22 години и естествено че сега е най-зле . Без значение кой управлява. Няма пари и това е!
По същата логика при Батето е било добре защото беше супер управленец, а не защото разполагаше с целия ресурс на държавата.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 авг 2012 13:50

MaRTo1233 написа:Някой по запознат да каже Силвия Митева има ли някакъв шанс за финал или медал ?

На последното световно миналата година до последния уред беше трета и накрая направи грешка. Остана извън медалите. Трудно ще е да е сред първите. Просто в художествената гимнастика две от трите места са запазени за рускините, а последното се дава на отбора с най-голямо лоби към момента - Украйна, Азърбейджан, Беларус и още няколко държави от бившия соц блок. Но днес и утре са квалификациите, ката че за момента просто трябва да влезе във финала
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 авг 2012 13:53

shotgun blues написа:Аз ще съм доволен на какъвто и да е медал от СТАНКА ЗЛАТЕВА,а за Силвия Митева е задължително да е на финал

аз имам лошо предчувствие, но съм на мнение че никой няма право да упреква точно нея в нещо. Тя е изтинския борец в българската борба
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 09 авг 2012 14:04

Нашата е под 13-ти стартов номер ... сеега почва 2-рата
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 авг 2012 14:14

Аз досега защитавах БНТ, ама може ли да са толкова зле? Вместо да дават гимнастиката, дават някакъв плажен волейбол и то дори с два отбора от една държава един срещу друг. :evil: По евроспорт дават гимнастиката.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 09 авг 2012 14:22

doktora25 написа:Аз досега защитавах БНТ, ама може ли да са толкова зле? Вместо да дават гимнастиката, дават някакъв плажен волейбол и то дори с два отбора от една държава един срещу друг. :evil: По евроспорт дават гимнастиката.

А допреди това някакви тъпи студия с Маданска и някакви шивачки вместо Венева и Олимпиадата . На всичкото отгоре от Лондон, като същите мъдрости можем да ги Слушаме и от София. :twisted:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 авг 2012 14:32

Спокойно, нищо не сте изпуснали. Странно как точно в рамките на няколко минути ще се надяваме на добро представяне на 2 жени - в художествената гимнастика и в борбата и то комбинирано. УСПЕХ И НА ДВЕТЕ, КАКТО И НА АНСАМБЪЛА

Върни се в “Лондон 2012”