Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
И така ще бъде до довечера , като загубим ще ги псувате ..

MayDay написа:За Айден Айденов - Служебния ли питате?![]()
Великото указание "Дишай, дишай!' или "Блок, защита, атака!" или "Вдигни я тая топка"![]()
А играчите се пляскат по челото и си казват "Еййй верно бе, не се бях сетил"![]()
Иначе става за актьорче, добри физиономии прави, ръкомаха, докарва го за пред камерата
Найденчо е за комедийно шоу, няма такъв, прави прекъсване, гледа към ТВ екрана дали някой го гледа, кляка и семки 2 мин. хахахахахахах
Определено Плачи е човека който прави от ''нищо - нещо'', а Найден се муши между играчите и печели слава
Teo написа:MayDay написа:За Айден Айденов - Служебния ли питате?![]()
Великото указание "Дишай, дишай!' или "Блок, защита, атака!" или "Вдигни я тая топка"![]()
А играчите се пляскат по челото и си казват "Еййй верно бе, не се бях сетил"![]()
Иначе става за актьорче, добри физиономии прави, ръкомаха, докарва го за пред камерата
Найденчо е за комедийно шоу, няма такъв, прави прекъсване, гледа към ТВ екрана дали някой го гледа, кляка и семки 2 мин. хахахахахахах![]()
Определено Плачи е човека който прави от ''нищо - нещо'', а Найден се муши между играчите и печели слава
Това за камерите и на мене ми направи впечатление, имам един приятел , където чупи същите стойки , когато иска внимание
Успехите се дължат главно на чалга-терапията на Любо Ганев! Предлагам да се въведе във всички спортове, на всяка тренировка и преди мач да се играе гюбек и да се пее с пълно гърло "Води ме в някоя квартал кръчмаааааааа", а след мача да се материализира текста на песните и различни звезди от бранша да пеят на уше. 
MayDay написа:Успехите се дължат главно на чалга-терапията на Любо Ганев! Предлагам да се въведе във всички спортове, на всяка тренировка и преди мач да се играе гюбек и да се пее с пълно гърло "Води ме в някоя квартал кръчмаааааааа", а след мача да се материализира текста на песните и различни звезди от бранша да пеят на уше.
Ами да, съгласен съм? По-добре е, от това да им пее "Хубава си моя горо..." ?
[center]1914[/center]
- mertezaker
- Контакти:
Найденчо е за комедийно шоу, няма такъв, прави прекъсване, гледа към ТВ екрана дали някой го гледа, кляка и семки 2 мин. хахахахахахах
Ако трябва и обръч да върти по време на мача, но да побеждаваме! Какво означава печели слава? Печели слава цяла България, не Найденов!
Предлагам Плачи да е помощник на Ивана, вместо на Айден
Ивана ще ги надъхва доста по-качествено, ще им пее на тренировки, ще ги мобилизира, пък Плачи ще си остане просто тактик 
- Levskar_90
MayDay написа:Предлагам Плачи да е помощник на Ивана, вместо на АйденИвана ще ги надъхва доста по-качествено, ще им пее на тренировки, ще ги мобилизира, пък Плачи ще си остане просто тактик
А раду стойчев какъв ще е ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
ако нямаше анонимност тук и го кажеш това на друго място би трябвало да ти отговорят, дай доказателства. И ако не ги дадеш отиваш на съд. Тук няма да ходиш на съд, но дай доказателства, или не пиши глупости.daniel875 написа:От прочетенето виждам, че явно толкова ви вълнува волейбола.
Какъв треньор е Стойчев? Продажник! Продаде квотата на Италия насред София, продаде европейското първенство, продаде каквото можа. Този човек работи в най - корумпирания отбор в света и никога не е казал, че му помагат основно съдиите за трофеите му, а истината е точно такава. Напада само, когато му е изгодно.
Найден тогава нямаше да помисли за титлата, ако не беше Брунко. Наистина тогава материала беше доста по некачествен, но за това питай великия инж. Лазаров, нали отбора е негов.daniel875 написа:Колко от вас помнят, че Найден беше треньор на "Левски"? Колко от вас помнят, че той беше напът да се провали наистина тогава, но великият Брунко дойде за старшия, а Найден, макар и като помощник, също помогна за титлата. Въпреки всичко през онзи сезон този човек пак щеше да е направил много за тима, защото работеше с доста по - калпав материал от основния съперник и доста време беше начело.
daniel875 написа:Да не би Пенев да може да приказва? Успя обаче нали? И после всички се пъчеха с онзи отбор било лесно. За тази работа питайте чичо Митко, защото един треньор на първо място трябва да е ПСИХОЛОГ.
Да, Пенев имаше готови играчи и може би наистина има някаква дарба на психолог. Но я да те попитам, а защо при онзи шанс който му се откри, Пенев не поиска титлата? Защото ситуацията няма да се повтори никога. Пенев можеше да изиграе по друг начин и полуфинала с Италия и мача за третото място с Швеция. Защото за разлика от Хърватия и Турция официално не сме трети. Можеше да играем сериозно, а не да се търси на всяка цена Стоичков да стане голмайстор, а той да прави пропуск след пропуск, а защитата да бъде забравена. Тези неща се определят от треньора. Пенев можеше да вземе за онова първенство Илиян Илиев и Кайзера които бяха във върхова форма тогава за сметка на някои туристи и нямаше да оплезим езици на полуфиналите. Някой знае ли колко играха тогава Иво Андонов и Михтарски?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Абе хора, не мога да ви разбера! Постигнахме най-големия си успех в колективните игри след САЩ 1994, а тук пак се говори за оставки. Лазаров това, Найденов онова, третият - третото. Не разбрахте ли една проста истина - съвършени хора с власт няма. Всички крадат - важното е покрай краденето да вършат и някаква работа. А Лазаров, с риск да понеса много псувни, върши работа. Най-малкото има правилна стратегия - следя го от повече от 12 години, в Левски под неговото спонсорство се налагаха и се налагат изключително млади и талантливи български момчета, които не вземат големи пари на ръка, но пък имат мотивация да се развиват, защото от друга страна инженерчето им подсигурява подготовката, подсигуряваше им и участията в ШЛ, където да израстват. Много от тези момчета стигнаха и до големите пари в чужбина точно, защото се развиха и се доказаха. Мисля си, че в цялата истерия има пръст и съперничеството Левски-ЦСКА, което пък е супер безсмислено, защото чисто статистически най-големите ни таланти в момента са започнали в школата на Славия. Стойчев нямаше никаква стратегия - той прибираше огромни пари за никаква работа и беше лаком за още повече - точно затова се опита да наложи своето лоби във Федерацията. Жалко за Матей и Андрей, че му се подведоха по акъла - убеден съм, че сега съжаляват.
Истината е, че не бива да се повтаря футболният модел. Специално в БГ, когато бивши спортисти вземат властта, обикновено се излагат. И това е нормално - спортистите са научени да консумират финансови ресурси, а не да ги създават. Определено Лазаров повече помага, отколкото вреди. Най-малкото имаме стабилни юношески и младежки отбори, които редовно участват на големи форуми и редовно произвеждат по някой друг добър волейболист за националния. А това все пак е положително, поне аз така си мисля...
Колкото за Наката и Плачи, мога да кажа само едно – огромен тандем, в който Найденов е психологът, а Камило е тактикът! Ще бъде голяма глупост да се развали този тандем!
Истината е, че не бива да се повтаря футболният модел. Специално в БГ, когато бивши спортисти вземат властта, обикновено се излагат. И това е нормално - спортистите са научени да консумират финансови ресурси, а не да ги създават. Определено Лазаров повече помага, отколкото вреди. Най-малкото имаме стабилни юношески и младежки отбори, които редовно участват на големи форуми и редовно произвеждат по някой друг добър волейболист за националния. А това все пак е положително, поне аз така си мисля...
Колкото за Наката и Плачи, мога да кажа само едно – огромен тандем, в който Найденов е психологът, а Камило е тактикът! Ще бъде голяма глупост да се развали този тандем!