Програмата на 1/4 финалите по волейбол,Лондон 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Програмата на 1/4 финалите по волейбол,Лондон 2012

Мнениеот KingKenny » 07 авг 2012 16:31

Аржентина - Бразилия 2:3
Италия - САЩ 1:3
Полша - Русия 1:3
България - Германия 3:0

Само аз май май исках да се паднем срещу Германия. Имам усещането, че ще ги потрошим утре :roll:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 авг 2012 16:38

KingKenny написа:Аржентина - Бразилия 2:3
Италия - САЩ 1:3
Полша - Русия 1:3
България - Германия 3:0

Само аз май май исках да се паднем срещу Германия. Имам усещането, че ще ги потрошим утре :roll:

Повярвай, не си бил само ти :)
Само Левски!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 авг 2012 18:47

Най-завързан ми изглежда Полша-Русия.От нашите всичко може да се очаква.

Марекчанино
Контакти:

Мнениеот Марекчанино » 08 авг 2012 01:18

Попрегледах руските форуми и общо взето феновете на Русия смятат, че Полша им е възможно най-неудобният съперник, но пък се радват, че ако отидат на полуфинал, там щяло да бъде едва ли не мач за распускане и тренировка преди финала - явно все още на нас гледат със снизхождение и ще има подценяване, което ще бъде силен наш коз и трябда да го използваме максимално.

Докато швабите в никакъв случай няма да ни подценят и ще играят на макс, така че и ние ще трябва да дадем най-доброто от себе си и да не разчитаме само на късмет. Юнаците не бива да се отпускат нито за миг иначе ще стане като в третия ни гейм срещу Полша (13:25). На пръв поглед би трябвало немците да са с класа под нас, предвид четвъртото им място, но ако ние се бяхме паднали в другата група, дали щяхме да се класираме за четвъртфиналите?

Освен това нашият мач е последен днес, тоест вече ще е ясно срещу кого ще се изправим на полуфинал, ако се класираме, дано това не окаже някакво влияние - ако случайно Полша отстрани Русия, това мисля ще подейства окуражително на нашите, които срещу Русия винаги излизат някак си обезверени.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 08 авг 2012 09:21

Марекчанино написа:Попрегледах руските форуми и общо взето феновете на Русия смятат, че Полша им е възможно най-неудобният съперник, но пък се радват, че ако отидат на полуфинал, там щяло да бъде едва ли не мач за распускане и тренировка преди финала - явно все още на нас гледат със снизхождение и ще има подценяване, което ще бъде силен наш коз и трябда да го използваме максимално.

Докато швабите в никакъв случай няма да ни подценят и ще играят на макс, така че и ние ще трябва да дадем най-доброто от себе си и да не разчитаме само на късмет. Юнаците не бива да се отпускат нито за миг иначе ще стане като в третия ни гейм срещу Полша (13:25). На пръв поглед би трябвало немците да са с класа под нас, предвид четвъртото им място, но ако ние се бяхме паднали в другата група, дали щяхме да се класираме за четвъртфиналите?

Освен това нашият мач е последен днес, тоест вече ще е ясно срещу кого ще се изправим на полуфинал, ако се класираме, дано това не окаже някакво влияние - ако случайно Полша отстрани Русия, това мисля ще подейства окуражително на нашите, които срещу Русия винаги излизат някак си обезверени.

Абсолютно вярно. И според мен четвъртфиналът ще бъде много по- труден за нас от полуфинала. Просто подценяването е налице, но то няма да изиграе лоша шега на нас, а на другите. Затова стискам силно палци просто да имаме ден, това случи ли се, почти никой не може да ни победи!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 авг 2012 09:23

Смятам да гледам поне 3 от 4-те четвъртфинала днес, обезателно Полша - Русия и нашият разбира се :)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2012 10:19

Гледам часовете на двубоите и продължавам да се чудя на акъла на домакините ... :roll:
Толкова мачове минаха, а така и не разбраха че 2 часа за един мач често са крайно недостатъчни.
Поради тази причина 90 % от мачовете до тук не започваха в началният обявен час !

Какво им пречеше да направят мачовете през 3 часа !?
Предполагам тази вечер нашия сблъсък отново ще закъснее с минимум 20-на мин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2012 11:37

THE G.A.M.E написа:Гледам часовете на двубоите и продължавам да се чудя на акъла на домакините ... :roll:
Толкова мачове минаха, а така и не разбраха че 2 часа за един мач често са крайно недостатъчни.
Поради тази причина 90 % от мачовете до тук не започваха в началният обявен час !

То Полша - Русия може да продължи до след 23.30 наше време :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 08 авг 2012 12:46

siniq_fen написа:
THE G.A.M.E написа:Гледам часовете на двубоите и продължавам да се чудя на акъла на домакините ... :roll:

То Полша - Русия може да продължи до след 23.30 наше време :lol:

Еми ще будуваме тая нощ :lol: .Дано поне после се порадваме.

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 08 авг 2012 15:47

[quote="Марекчанино"]Срещите ще се изиграят в сряда, 08 август, както следва:

16:00 - Argentina vs. Brazil
18:00 - Italy vs. USA
21:30 - Poland vs. Russia
23:30 - Bulgaria vs. Germany

Иска ми се Аржентина,Италия,Полша да бият с по 3:2 , ние бием с 3:0. Лошото е че нашия мач е последен.

Върни се в “Волейбол”