Италия - САЩ 1:3
Полша - Русия 1:3
България - Германия 3:0
Само аз май май исках да се паднем срещу Германия. Имам усещането, че ще ги потрошим утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Аржентина - Бразилия 2:3
Италия - САЩ 1:3
Полша - Русия 1:3
България - Германия 3:0
Само аз май май исках да се паднем срещу Германия. Имам усещането, че ще ги потрошим утре
Марекчанино написа:Попрегледах руските форуми и общо взето феновете на Русия смятат, че Полша им е възможно най-неудобният съперник, но пък се радват, че ако отидат на полуфинал, там щяло да бъде едва ли не мач за распускане и тренировка преди финала - явно все още на нас гледат със снизхождение и ще има подценяване, което ще бъде силен наш коз и трябда да го използваме максимално.
Докато швабите в никакъв случай няма да ни подценят и ще играят на макс, така че и ние ще трябва да дадем най-доброто от себе си и да не разчитаме само на късмет. Юнаците не бива да се отпускат нито за миг иначе ще стане като в третия ни гейм срещу Полша (13:25). На пръв поглед би трябвало немците да са с класа под нас, предвид четвъртото им място, но ако ние се бяхме паднали в другата група, дали щяхме да се класираме за четвъртфиналите?
Освен това нашият мач е последен днес, тоест вече ще е ясно срещу кого ще се изправим на полуфинал, ако се класираме, дано това не окаже някакво влияние - ако случайно Полша отстрани Русия, това мисля ще подейства окуражително на нашите, които срещу Русия винаги излизат някак си обезверени.

THE G.A.M.E написа:Гледам часовете на двубоите и продължавам да се чудя на акъла на домакините ...![]()
Толкова мачове минаха, а така и не разбраха че 2 часа за един мач често са крайно недостатъчни.
Поради тази причина 90 % от мачовете до тук не започваха в началният обявен час !
Какво им пречеше да направят мачовете през 3 часа !?
Предполагам тази вечер нашия сблъсък отново ще закъснее с минимум 20-на мин.
siniq_fen написа:THE G.A.M.E написа:Гледам часовете на двубоите и продължавам да се чудя на акъла на домакините ...![]()
Толкова мачове минаха, а така и не разбраха че 2 часа за един мач често са крайно недостатъчни.
Поради тази причина 90 % от мачовете до тук не започваха в началният обявен час !
Какво им пречеше да направят мачовете през 3 часа !?
Предполагам тази вечер нашия сблъсък отново ще закъснее с минимум 20-на мин.
То Полша - Русия може да продължи до след 23.30 наше време
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта